- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
Bende öyle düşünüyorum Lissamm kesinliklee büyükk bir çoğunlukk parfüm zevklerimiz aynıı
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum Lissamm kesinliklee büyükk bir çoğunlukk parfüm zevklerimiz aynıı
Teşekkür ederim tavsiye için canımVictoria's Secret Bombshell benim önerim, kendi düğünümde kullanmıştım, hala da kullanıyorum. Ne zaman kullansam soruyorlar, tavsiye ederim.
Keskin falan ama Lancome'un en çok satan parfümü Hypnose.. İkincisi Miracle.. Miracle Lancome'un en hafif parfümlerinden..Hypnosee vanilya çiçek diye bi umutla kokladığım ve büyük bir hüsrana uğradığım tek kokudur vanilyanın 'v' sini alamıyorum ben bu parfümde bide çok keskinn öyle hoş zarif bir koku değill Lancome dan birtek tresor in love ile hypnose senses'i beğeniyorum gerisi çok ağır kokularr
Aaa bak miracle ı unutmuşum evett hafif hoş bir koku ama hypnose benim kıyafetimde durdukça küf gibi kokmaya başladı fazla odunsu geldi bana çok satıyor olabilir evet ama her parfüm herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesefKeskin falan ama Lancome'un en çok satan parfümü Hypnose.. İkincisi Miracle.. Miracle Lancome'un en hafif parfümlerinden..
Evet her tende kesinlikle güzel durmuyor.. Birde hipnozun açık taklitleri çok kötü kesinlikle orjinal olmalı..Aaa bak miracle ı unutmuşum evett hafif hoş bir koku ama hypnose benim kıyafetimde durdukça küf gibi kokmaya başladı fazla odunsu geldi bana çok satıyor olabilir evet ama her parfüm herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef
Eveett çok haklısın açıkları kesinliklee orjinaliyle aynı değil bende orjinali vardı kuzenim çok beğenmişti hatta ben sevememiştim gitmiş açık almış ne kokuyosun sen dedim hypnose dedi :)) Bu hypnose değil dedim gitti çantasından çıkardı bi bileğine benim orjinalı sıktı bi bileğine de açık d&p versiyonunu ı ııhh yok orjinaliyle çok alakasız bi koku olmuş ama sevdiği için kullanıp bitirmişti.. ama cidden herkeste çok farklı duruyor bu koku bende ki duruşunu sevemedimEvet her tende kesinlikle güzel durmuyor.. Birde hipnozun açık taklitleri çok kötü kesinlikle orjinal olmalı..
Miracle da çok çekici bir kokudur.. Lancomedan en sevdiğim parfümler arasında
Hypnotic Poison demek istediniz sanırımBen düğünüm de hipnotic passion sıkmıştım. Çok ağır olmayan ancak isminden de anlaşılacağı üzereetkileyici bir parfüm. Kokuyu duyunca hala aklıma düğünüm gelir. Gelinliğimin uzerinde durur o koku. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet oyle yazılıyorHypnotic Poison demek istediniz sanırım
Guerlain düğün için parfüm yapmış.. Türkiye de bulunur mu bilmiyorum ama yinede linkini atayım bir göz atın şişesi çok güzel ben baya merak ettim kokusunu.Teşekkür ederim tavsiye için canım
Aayyy çok güzelmiş yaaa Guerlain Le Beau Artı Jour de Ma Vie "Hayatımın En Güzel Günü" demekmiş :)) kokusnu çok merak ettimmGuerlain düğün için parfüm yapmış.. Türkiye de bulunur mu bilmiyorum ama yinede linkini atayım bir göz atın şişesi çok güzel ben baya merak ettim kokusunu.
http://www.fragrantica.com/news/Guerlain-Le-Plus-Beau-Jour-de-ma-Vie-Le-Bouquet-de-la-Mariée-6301.html
yaa inanmıyorumm acayip merak ettim ben bunu nerden bulcamki aceppGuerlain düğün için parfüm yapmış.. Türkiye de bulunur mu bilmiyorum ama yinede linkini atayım bir göz atın şişesi çok güzel ben baya merak ettim kokusunu.
http://www.fragrantica.com/news/Gue...r-de-ma-Vie-Le-Bouquet-de-la-Mariée-6301.html
coco chanel mademoiselle aldım canım chanel chance ile benziyomuş sanırım kokularıkalıcılık arıyorsan eğer armani code veya chanel chance
ikiside çok güzel kokuyor
o çok ağırdır ama gerçekten armani code mutlaka dene amacoco chanel mademoiselle aldım canım chanel chance ile benziyomuş sanırım kokuları
nişanlım çok beğenmedi bunu oyüzden başka arayışlara girdim
teşekkür ederim fikir için
teşekkür ederim canımmo çok ağırdır ama gerçekten armani code mutlaka dene ama
şimdiden mutluluklar
Canım bu arada benim sevgilim Chanel Chance'ı Coco Mademoiselleden daha çok beğeniyor. Hatta en sevdiğim parfümüm ne dediğimde direk Chance diyor. Bir deneyin isterseniz Chance'i.teşekkür ederim canımm
tamam onuda denicem çok saol