• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımmm !! düğünüm için parfüm arıyorum

D&G The One çok güzel bir koku ağır değil ve çok kalıcı. Vanilyalı koku demişken Burberry Classic te uyabilir sanki.

D&G The One çok güzel bir koku ağır değil ve çok kalıcı. Vanilyalı koku demişken Burberry Classic te uyabilir sanki.
burberry classic kullanmıştım bi 3 sene önce falan gerçekten sevdiğim kaliteli bi koku onuda bi düşünebilirim aslında teşekkürler :KK5:

kızlar merhaba :KK25: dün coco mademoiselle mi sıktım nişanlımın yanına gittim kendisi farkedermi diye bekledim ama herhangi bi tepki almadım ya farketmedi yada yorum yapmadı sonra dayanamadım sordum farfümüm nasıl diye koklattım sadece güzel dedi :KK67: düğünde bu parfüm nasıl olur dedim eh işte idare eder dedi :KK34: yani çok etkilenmedi kokudan k sanırım yeni arayışlara giricem :KK64:benim sevdicek biraz daha şekerli ve vanilyalı kokulardan hoşlanıyo sanırım gene başa döndüm yani kızlar güzelim coco mademoiselle mi günlük kullanıcam artık :KK43:
Hiç bir kokuyu beğenmeyen eşim coco mademoiselle den çok etkilenmişti chance için iç açıcı bir koku demişti. Senin nışanlında beğenmedim dememiş en azından güzel demiş :KK48: Bu tür kokular uzun süre kullanıp seninle bütünleştiği zamanlar farkediliyor aslında sağlık olsun güzelim benim :KK51: Sen günlük gece farketmeden kullan miss gibii :Dburberry kokularıda çok güzel aslında lüks, şık bir kokuları var genellikle her ortama uyuyor :KK36:İstersen bir bak kokularınaa birde en son çıkan My Burberry varkii enfesss bişeyy aslında gelin parfümü olarakta çok güzel olurr :KK39:

Yok canım ikisinide denemedim :KK64: coco mademoiselle den nişanlım pek etkilenmedi sıradan geldi sanırım yeni arayışlara girdim düğün için oyüzden sen hangisini önerirsin
Canım ikiside güzel. Narciso pudralı bir gül kokusu gibi geliyor bana. Misk ağırlıklı. Ama pembe olan şişesi.
Elie saab le parfum intense olanıda yine güzel tatlı bir çiçek kokusu. Klasik olan elie saab le parfumu her ne kadar sevmesemde intense olan versiyonunu bir o kadar beğendim ve almayı düşündüğüm parfümlerden biridir kendisi.
Ayrıca Jean Paul Gaultier Classique Edp( kesinlikle edt olanı değil) bunuda önerebilirim. Sıktıktan yarım saat sonra oluşan o vanilyalı ve tatlı pudra kokusu beni benden almıştı. Çok değişik bir koku denemeni tavsiye ederim.
Klasik gelin parfümü olarak Christian Dior J'adore'u da deneyebilirsin. Salt çiçek kokusu beni boğuyor ama belki sen seversin.
Chanel Chance'ı da önermek isterim ama Coco Mademoiselleyi etkileyici bulmayan bir erkeğin Chance'dan etkileneceğini düşünmüyorum.:)

Hiç bir kokuyu beğenmeyen eşim coco mademoiselle den çok etkilenmişti chance için iç açıcı bir koku demişti. Senin nışanlında beğenmedim dememiş en azından güzel demiş :KK48: Bu tür kokular uzun süre kullanıp seninle bütünleştiği zamanlar farkediliyor aslında sağlık olsun güzelim benim :KK51: Sen günlük gece farketmeden kullan miss gibii :Dburberry kokularıda çok güzel aslında lüks, şık bir kokuları var genellikle her ortama uyuyor :KK36:İstersen bir bak kokularınaa birde en son çıkan My Burberry varkii enfesss bişeyy aslında gelin parfümü olarakta çok güzel olurr :KK39:
aynen canım beğenmedim demedi zaten güzelmiş dedi ama bu cevap beni ikna etmedi açıkcası sonuçta o gün ikimiz için özel bi gün her anlamda çok etkilemek istiyorum onu gelinlik makyaj kokum ojem herşeyle işte :KK73: ben zaten çok beğendim kokuyu normal zamanlardada seve seve kullanıcam :KK39: burberry clasic kullanmıştım üniversitedeyken gerçekten asil bi kokusu var ama my burberry bilmiyorum açıkcası çok merak ettim onuda denemeliyim mutlaka :KK49:

Canım ikiside güzel. Narciso pudralı bir gül kokusu gibi geliyor bana. Misk ağırlıklı. Ama pembe olan şişesi.
Elie saab le parfum intense olanıda yine güzel tatlı bir çiçek kokusu. Klasik olan elie saab le parfumu her ne kadar sevmesemde intense olan versiyonunu bir o kadar beğendim ve almayı düşündüğüm parfümlerden biridir kendisi.
Ayrıca Jean Paul Gaultier Classique Edp( kesinlikle edt olanı değil) bunuda önerebilirim. Sıktıktan yarım saat sonra oluşan o vanilyalı ve tatlı pudra kokusu beni benden almıştı. Çok değişik bir koku denemeni tavsiye ederim.
Klasik gelin parfümü olarak Christian Dior J'adore'u da deneyebilirsin. Salt çiçek kokusu beni boğuyor ama belki sen seversin.
Chanel Chance'ı da önermek isterim ama Coco Mademoiselleyi etkileyici bulmayan bir erkeğin Chance'dan etkileneceğini düşünmüyorum.:)
canım Jadore bana yoğun ve ağır gelmişti arkadaşımda vardı yaz için uygun olur mu bilemedim bide antalyada yaşıyorum biraz boğar sanki
jean paul gaultier classique dediğin parfümü deneyebilirim aslında anlattığına göre beğenebileceğim bişey olabilir heycanlandırdı beni :KK51:

canım nasıl bi koku biraz tarif edebilirmisin :KK22:
Canım ben hipnozu severek çok kullandım. Seveni de çoktur. Türkiye de en çok satan parfümlerin başında gelir. Ama kullandıktan bir müddet sonra sıkılıyorsun.. Ben nedense gelinlere Yakıştırıyorum bu kokuyu. Bir dene istersen belki beğenirsin..oryantal bir kokudur

Canım ben hipnozu severek çok kullandım. Seveni de çoktur. Türkiye de en çok satan parfümlerin başında gelir. Ama kullandıktan bir müddet sonra sıkılıyorsun.. Ben nedense gelinlere Yakıştırıyorum bu kokuyu. Bir dene istersen belki beğenirsin..oryantal bir kokudur
denicem canım ama şunu anladım nişanlımla birlikte denemem gerekiyo yoksa maddi anlamda batabilirim alıyorum o kadar para verip adam eh işte diye bi yorum yapıyo ya :KK45:

denicem canım ama şunu anladım nişanlımla birlikte denemem gerekiyo yoksa maddi anlamda batabilirim alıyorum o kadar para verip adam eh işte diye bi yorum yapıyo ya :KK45:
Kesinlikle birlikte denemelisiniz hatta olursa bu güzelmiş dediğiniz koku kağıda fıslatıp ismini de not edersen hem koklamaya devam edebilirsin emin olmak ve de unutmamak için hemde kalıcılığını da test edebilirsin:) :) Sen bu koku mükemmelmiş demesini istiyosun anladım ben seni tıpkı ben gibi:D

:KK45:
Nişanlınla beraber dene bakalım. Bu arada Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar dilerim :KK37::KK4:

chanel coco mademoiselle ile benziyo mu acaba ?
chanel coco mademoiselle nin kokusunu hiç bilmiyorum canım... hafif ve çiçeksi bir koku ararsan lncome hipnoz güzel, eğer mutluluk verici ve kalıcı bir koku olsun dersen lancome la vie est belle yi şiddetle tavsiye ederim ben aşık olmuştum ona.

aynen canım beğenmedim demedi zaten güzelmiş dedi ama bu cevap beni ikna etmedi açıkcası sonuçta o gün ikimiz için özel bi gün her anlamda çok etkilemek istiyorum onu gelinlik makyaj kokum ojem herşeyle işte :KK73: ben zaten çok beğendim kokuyu normal zamanlardada seve seve kullanıcam :KK39: burberry clasic kullanmıştım üniversitedeyken gerçekten asil bi kokusu var ama my burberry bilmiyorum açıkcası çok merak ettim onuda denemeliyim mutlaka :KK49:
Ozaman mutlaka bir bak My Burberry cidden enfes kalıcı bir koku olmuş Burberry herzaman yeniliklere açık bi marka çok seviyorum bu markanın kendisinide parfümlerinide :D:KK68:

Ozaman mutlaka bir bak My Burberry cidden enfes kalıcı bir koku olmuş Burberry herzaman yeniliklere açık bi marka çok seviyorum bu markanın kendisinide parfümlerinide :D:KK68:
baharatlı kokular diyince buberry iyidir

chanel coco mademoiselle ile benziyo mu acaba ?
Canım chance mademoiselle den biraz daha soft aynı zamanda kalıcı bir koku daha genç daha kıpır kıpır geliyor bana :)) İstersen bir bakk ikisi birbirini andırıyor ama koku oturdukça chance birazdaha farklılık gösteriyor:KK8: Bellimi olur belki düğününde chance kızı olmak nasip olur :KK39:

baharatlı kokular diyince buberry iyidir
Burberry nin öyle baharatlı kokuları yoktur ki :) Genellikle çiçek meyve vanilya karışımı kokuları vardır :KK39:
Birtek The Beat'de baharat olarak pembe biber var oda ayrı bir hava katmış benim caaanım parfümümee :KK68:

Back