• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımmm !! düğünüm için parfüm arıyorum

Beğendimi nışanlın canım coco mademoiselle'i :oops:
daha görüşemedik kendisiyle canım o_O yarın görüşücez ozaman sıkıp gidicem yanına ilk önce onun farketmesini beklicem farketmezse ben sorcam nasıl diye bakalım ne dicek merakla bekliyorum bende :KK71:

daha görüşemedik kendisiyle canım o_O yarın görüşücez ozaman sıkıp gidicem yanına ilk önce onun farketmesini beklicem farketmezse ben sorcam nasıl diye bakalım ne dicek merakla bekliyorum bende :KK71:
:KK48::KK48: bende merak ettim bugün haber beklicemm senden :KK5:

Ayyy kızlar ben koku delisiyimdir ama hiç bu dediğiniz parfümleri denemedim... bu arada ben de ağustos sonu gibi evlenicem kısmetse ve bende düğünümde çok kalıcı ve hoş kokmak istiyorum sizce hangi parfüm yakışır yaz sonu gelinine... yakın bir arkadaşım armani code yada bulvgri önermişti ama sizede sormak istedim... genelde günlük olarak açık parfüm alıyorum ondada nina yı tercih ediyorum... tavsiyelerinizi bekliorum kızlar...

Benim sevgilim coco mademoiselleye bayılıyor. Eminim seninki de çok sevecek:)

Ayyy kızlar ben koku delisiyimdir ama hiç bu dediğiniz parfümleri denemedim... bu arada ben de ağustos sonu gibi evlenicem kısmetse ve bende düğünümde çok kalıcı ve hoş kokmak istiyorum sizce hangi parfüm yakışır yaz sonu gelinine... yakın bir arkadaşım armani code yada bulvgri önermişti ama sizede sormak istedim... genelde günlük olarak açık parfüm alıyorum ondada nina yı tercih ediyorum... tavsiyelerinizi bekliorum kızlar...
hoşgeldin canım sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular bana sanada yardımcı olur belki önceki yorumları bi oku istersen bana önerilen parfüm var bi liste yapabilirsin bi sonuca ulaştığında bizede haber ver mutlaka :KK19:

evet okudum chanel coco mademoiselle önerilmiş daha çok kokularını hiç bilmiyorum ama etkileyici olmalı ve asla boğucu olmamalı diye düşünüyorum... ilk tom ford dikkatimi çekmişti ama baharat kokusu yazıyor nette mesela o yüzden tek tek kokularınada bakmak lazım :) sanada şimdiden hayırlı olsun canım...

evet okudum chanel coco mademoiselle önerilmiş daha çok kokularını hiç bilmiyorum ama etkileyici olmalı ve asla boğucu olmamalı diye düşünüyorum... ilk tom ford dikkatimi çekmişti ama baharat kokusu yazıyor nette mesela o yüzden tek tek kokularınada bakmak lazım :) sanada şimdiden hayırlı olsun canım...
teşekkür ederim canım benim düğün senden önce olcak düğünümdeki parfümle ilgili aldığım yorumlarıda yazarım burda fikir olur okuyan herkese :KK5: bende coco chanel mademiselle yi aldım beğendimde gerçekten nişanlımın yorumunu merak ediyorum ama :KK4: oda beğenirse büyük ihtimal onu kullanıcam düğünde :KK36:

parfümünüzü buldunuz mu bilmiyorum ama beyazlar giyip oryantal koku sıkmak pek zarif ve mahsum olmaz..oryantal olanları eleyın mutlaka ..tom ford muş euphoria hypnose bunlar oldukca keskin ,,ben de severım oryantal koku vanılya falan ama gece dısarı cıkarken yakısır onlar..

siz chance ya da coco mademoiselle diyenlere uyun bence )) ayrıca chloe ya da elie saab leau couture çok cicidir.
ömür boyu mutluluklar ))

kızlar merhaba :KK25: dün coco mademoiselle mi sıktım nişanlımın yanına gittim kendisi farkedermi diye bekledim ama herhangi bi tepki almadım ya farketmedi yada yorum yapmadı sonra dayanamadım sordum farfümüm nasıl diye koklattım sadece güzel dedi :KK67: düğünde bu parfüm nasıl olur dedim eh işte idare eder dedi :KK34: yani çok etkilenmedi kokudan k sanırım yeni arayışlara giricem :KK64:benim sevdicek biraz daha şekerli ve vanilyalı kokulardan hoşlanıyo sanırım gene başa döndüm yani kızlar güzelim coco mademoiselle mi günlük kullanıcam artık :KK43:

parfümünüzü buldunuz mu bilmiyorum ama beyazlar giyip oryantal koku sıkmak pek zarif ve mahsum olmaz..oryantal olanları eleyın mutlaka ..tom ford muş euphoria hypnose bunlar oldukca keskin ,,ben de severım oryantal koku vanılya falan ama gece dısarı cıkarken yakısır onlar..

siz chance ya da coco mademoiselle diyenlere uyun bence )) ayrıca chloe ya da elie saab leau couture çok cicidir.
ömür boyu mutluluklar ))
canım teşekkür ederim yorumun ve güzel dileklerin için :KK19: coco mademoiselle aldım bende ama sevdicek çok etkilenmedi o kokudan ben çok beğendim ama onunda beğenmesi lazım yeniden arayışa giricem yani :KK43:

Vanilyalı oryantal bir koku. Hypnose hiç sevmem kokusunu. Düğünde de gelinlikli bir bayana yakışacağını pek düşünmüyorum aslında.
Narciso Rodriguez for her pembe şişeyi denediniz mi? Veya Elie saab le parfum intense?
Yok canım ikisinide denemedim :KK64: coco mademoiselle den nişanlım pek etkilenmedi sıradan geldi sanırım yeni arayışlara girdim düğün için oyüzden sen hangisini önerirsin

Back