Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar çarsamba günü dr gittim.1cm olan açılmam.5 günde ancak 3 cm olmuştu. dr normal doğum için bana yatış verdi ve ben bi heyecanla odama çıkıp hazırlandım. artık doğum süreci başlamıştı ve bikaç sonra oğlumu kucağıma alacaktım. ama işler benım umduğum gibi gitmedi. hemşireler nst ye bağladı ve aradan 5 dk geçmeden dr ve diğer dr lar başıma toplandı.sancım vardı ve ben bunu hissetmıyodum üstelık oğlumun kalp seslerıde çok yavaştı. bana oksıjen verdıler ve hemen serum taktılar.senağlama dr bi süre böle kontrol altında beklememızi söledı. bu arada diğer dr larda başıma toplandı ama mınık oğlum ağrılara dayanamadı kalp seslerı düzelemedı.zaten çok geçmeden benı apartopar sezeryana aldılar.sezeryandan sonra odama geldiğimde dr bebeğin mekonyum (ilk kakası) yuttugunu solunum sıkıntısı oldugunu söledı ve kuveze alıp makınaya bağladılar.senağlama dünde de bebegım kuvezde kaldı ben bu gün taburcu oldum bebeğim makınadan çıktı ama hala solunum sıkıntısı var yoğunbakımda. içim ağlaya ağlaya bebeğimi ebe arkadaşıma teslım ettım ve eve geldim. yarın 10 da gidicem inşallah bebeğim kendını toparladıysa çıkarcaklar.bu arada eşim hala fasta gelemedi garibim çok üzgün... bende tabii şimdi sizden minik oğlum için dua etmenizi istiyorum kadir geceniz mubarek olsun allah dualarınızı kabul etsinn... aminn..:Saruboceq:senağlama