• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr minik oğluma dua edin

cnm arkadasim benim cok uzuldum inanki icimden biseyler koptu bu anlattiklarindan cnm cok buyuk gecmis olsun ama guclu ol bebisini allahin izniyle sagsalim kucagina alacaksin merak etme cnm benim dualarim seninle

Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle. Sevgiler.. Lütfen olumlu düşün. Herşey iyi olacak göreceksin.

:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar çarsamba günü dr gittim.1cm olan açılmam.5 günde ancak 3 cm olmuştu. dr normal doğum için bana yatış verdi ve ben bi heyecanla odama çıkıp hazırlandım. artık doğum süreci başlamıştı ve bikaç sonra oğlumu kucağıma alacaktım. ama işler benım umduğum gibi gitmedi. hemşireler nst ye bağladı ve aradan 5 dk geçmeden dr ve diğer dr lar başıma toplandı.sancım vardı ve ben bunu hissetmıyodum üstelık oğlumun kalp seslerıde çok yavaştı. bana oksıjen verdıler ve hemen serum taktılar.senağlama dr bi süre böle kontrol altında beklememızi söledı. bu arada diğer dr larda başıma toplandı ama mınık oğlum ağrılara dayanamadı kalp seslerı düzelemedı.zaten çok geçmeden benı apartopar sezeryana aldılar.sezeryandan sonra odama geldiğimde dr bebeğin mekonyum (ilk kakası) yuttugunu solunum sıkıntısı oldugunu söledı ve kuveze alıp makınaya bağladılar.senağlama dünde de bebegım kuvezde kaldı ben bu gün taburcu oldum bebeğim makınadan çıktı ama hala solunum sıkıntısı var yoğunbakımda. içim ağlaya ağlaya bebeğimi ebe arkadaşıma teslım ettım ve eve geldim. yarın 10 da gidicem inşallah bebeğim kendını toparladıysa çıkarcaklar.bu arada eşim hala fasta gelemedi garibim çok üzgün... bende tabii şimdi sizden minik oğlum için dua etmenizi istiyorum kadir geceniz mubarek olsun allah dualarınızı kabul etsinn... aminn..:Saruboceq:senağlama

sakın korkma canım.allah yardım edecek sana eminim.bebekleri korur ki zaten.sen sıkma canını.inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.

canim gecmis olsun
benim oglumda 36 haftalik dogmustu ve solunum sorunundan kuüvezde kaldi bende 2 gün alamadim kucagima
ama bi konu daha acmissin ve orda yanlis haitlamiyorsam oksijenden aldiklarini söylemissin bu iyiye isarettir canim
sariliga gelince genelede bebeklerde olur canini sykma
insallah düzelecek dualarimiz seninle canim

Canim arkadasim dualarim seninle ve bebeginle canim
rabbim sana bagislasin insaallah canim
guzel haberlerini bekliyorum insaallah

canım dualarımız mınık oglun ıcın canım ınsallah hersey duzelecek ve yegenımız evıne annesının kollarına gelecek

canım çok üzüldüm inş bebegin iyileşmiş evinizdesinizdir şuanda allahtan sağlık ve huzur diliyorum hepimiz için..

merhaba rahatszı ettiğim için özür dilerim.benimde yeğenim 2 haftadır yogun bakımda..mekonyum aspirasyonu denilen durumla karşılaşmış..kaksını yuttugu için solunum cihazına bağlı durumu hergecen gun iyiye gidiyor deniliyor ama bu durum hepimizi gercekten cok uzuyor..bu aksam internetten araştırma yaparken siteye baktım ve uye olup konuyla ilgili yazılara bakmaya calıştım...bebginiz umarım duzelmiştir.ama ne kadar sure hastanede kaldığıyla ilgil bir bilgi alabilirmiyim ya da su andaki durumuyla ilgili? tekrar cok ozur dilerim rahatsız etiğim için.

Back