• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr minik oğluma dua edin

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar çarsamba günü dr gittim.1cm olan açılmam.5 günde ancak 3 cm olmuştu. dr normal doğum için bana yatış verdi ve ben bi heyecanla odama çıkıp hazırlandım. artık doğum süreci başlamıştı ve bikaç sonra oğlumu kucağıma alacaktım. ama işler benım umduğum gibi gitmedi. hemşireler nst ye bağladı ve aradan 5 dk geçmeden dr ve diğer dr lar başıma toplandı.sancım vardı ve ben bunu hissetmıyodum üstelık oğlumun kalp seslerıde çok yavaştı. bana oksıjen verdıler ve hemen serum taktılar.senağlama dr bi süre böle kontrol altında beklememızi söledı. bu arada diğer dr larda başıma toplandı ama mınık oğlum ağrılara dayanamadı kalp seslerı düzelemedı.zaten çok geçmeden benı apartopar sezeryana aldılar.sezeryandan sonra odama geldiğimde dr bebeğin mekonyum (ilk kakası) yuttugunu solunum sıkıntısı oldugunu söledı ve kuveze alıp makınaya bağladılar.senağlama dünde de bebegım kuvezde kaldı ben bu gün taburcu oldum bebeğim makınadan çıktı ama hala solunum sıkıntısı var yoğunbakımda. içim ağlaya ağlaya bebeğimi ebe arkadaşıma teslım ettım ve eve geldim. yarın 10 da gidicem inşallah bebeğim kendını toparladıysa çıkarcaklar.bu arada eşim hala fasta gelemedi garibim çok üzgün... bende tabii şimdi sizden minik oğlum için dua etmenizi istiyorum kadir geceniz mubarek olsun allah dualarınızı kabul etsinn... aminn..:Saruboceq:senağlama

canım benim çok üzüldüm.inşallah allhın izniylede yarın oğluşunu çıkartır .kucağına alırsın.benim kuzenimdede öyle mokenyumdan yutmuştu şimdi kocaman bir genç kız aklına kötü bir şey getirme canım güzel haberlerini bekliyorum.seninde kadir gecen mübarek olsun dualrım seninle ve oğlunla canım

kardeşim sen içini rahat tut, bende dua ettim bebeğin için inşallah güzel rabbimiz şu mübarek kandilin şu mmübarek ramazanın ve şu mübarek cuma akşamının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul edip yavrunu ve sana bağışlayacak, canım senin şuan hissettiklerini bende birebir yaşadım bende 35 haftalık doğum yaptım kızım bir hafta kuvezde kaldı,ve doğum yaptım tam 28 saat bebeğimi göremedim koklayıp kucağıma alamadım senağlamahep dua ettim ,güzel rabbim kabul etti kızıma kavuştum şimdi sıara sende sen içini rahat tut nolur bizi durumdan haberdar et biz hepimiz senin yanındayız... sevgilerimle güzel anne[:ecrin_bebek:a.s./COLOR]

canım bu gece dualarım seninle ALLAH bebegine sağlık sıhhat versin inş düzelir üzülme rabbim yardımcın olsun seninde kandilin mübarek olsun .....

Canım şu mübarek gecenin hürmetine inşallah en kısa zamanda oğlunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

dualarım senınle bebegınle canım ıns bebegın saglıgına kavusur onu kucagına alırsın ama merak etme hersey yoluna gırecektır ıns

cnmmmmmmmmmm çok geçmiş olsunn... bu gece sanada dua edicem yarın inşallah oğlun iyileşir ve alıp evine dönersin hayırlısıyla allah analı babalı büyütsün tebrikler...allah beterinden saklasın oğluşunu size bağışlasın cnm bnm :teselli:

allah evladını sana eşine ve aileleirinize bağışlasın sağlıkla inşallah kucağınıza alıp eve dönmeyi nasip etsin.sizlerede sabırlar versin geçmiş olsun sağlıkla hayırlı haberlerle inşallah

dualarımız senınle ınsallah en kısa surede bebısını kucagına alırsın bu mubarek gecenın yuzu suyu hurmetıne rabbım dualarımızı kabul etsın bebegın ıyı olur ınsallah

canımmm oglusunu yerim bennn coook gesmiz olsunn
allah beterındne korusun bak cigerlerind falan bisey yok kakasını yuttugu icin olmus sadece.o da gecicekk oglusuna kavuscan isallahhh

ah cnm cok uzuldum allah bebegının saglıklı sıhatlı bı sekılde eve donmesını nasıp etsın dualarım szınlee

Canım ya çok üzüldüm büyük geçmiş olsun Allah ım inşallah oğlunu sana bağışlar en kısa zamanda sağlığna kavuşur ve sende oğluna kavuşursun

canım mesajını şimdi okudum.bende 4 aylık hamileyim.zor zamanlar geçirdik.inşallah minik oğlun çok güçlü olucak.rabbim ona sağlık ve güç versin.dualarım oğlunla canım.

Canım benim,çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.dualarım sizlerle.Bir gelişme var mı?Bizi habersiz bırakma canım.

çok geçmiş olsun cnm hep akılmdaydyn dogum yaptımı diye çok merak ediyordumm inş düzelmiştir bebeginin solumumu dualarım sizinle allah şifalar versin

Back