kızlarr cook acıl önerilerinize ihtiyacım warr

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
arkadaşlar 2 aylık evlıyım ve eylul 7 de esımın dogumgunu var ona ozel bıseler yapmak ıstıorum önerılerınızı beklıorumm

böle çat die sorunca bak benimde aklıma bişi gelemdi Bnece sen aklına olan seçenekler varsa yaz bizde ona göre ya üstüne biişiler katarız yada düşüncelerne benzer olabilitesi olan şeyler le fikirlerimizi sunarız :)

Bence Kur'an-ı Kerim meali çok güzel bir hediye olur. Ömür boyu açıp açıp birlikte okur, huzurunuzu daim kılarsınız...

Ona süpriz bir hediye alıp (istediği birşey olursa yada merağı hobisi neyse vs)
Evde küçük küçük notlarla onu hediyenin olduğu odaya yönlendirebilirsiniz, sabahta cebine küçük bir not yazıp bırakmayı unutmayın:))
Sonra evde pastadır, müziktir bunları önceden hazırlayın tabii sizde bir köşeye saklanın
Eğer eşinizin daha çok sevineceğini düşünüyorsanız, arkadaşlarını ailesini çağıracağınız süpriz bir parti hazırlayabilirsiniz.
Aklıma bunlar geldi :uhm:

canım...mutluluklar diliyorum...kulübümüzün ören bayan KENDı ELEMEKLERıMıZ bölümüne delimelek2170 arkadaşımız konu açmış onunda 31 ağustos evlenme yıldönümü eşine süpriz yapmak istiyor..bir haftadır ne fikirler verdik..istersen oku...sanada belki faydamız olur...

Son düzenleme:
daire kapısına kocaman bi ıYıKı DOĞDUN AŞKIM die bi yazı asabilirsin sonrasnda sürprizler :))

süpeeeerr fıkırler cıkmıssss hepsıı cok hosumaa gıtttıııı benım aklımda hıcbıse yokk cunku bırcok dogumgununde bırcok sey yaptım :)

beğendiğine sevindim canım.....ama unutma bu doğum günü evlisin...daha farklı bişeyler yapma şansın var...:teytey:

delimelek2170 rumuzlu arkadaşımıza verilen fikirlerden faydalanabilirsin...kendinde evinde farklılık yaratabilirsin....istersen o bölümede bir sayfa aç....oralara katılım daha fazla...kolay gelsin..

evliliğinizin ilk yılı ve birlikte olucağiniz ve beraber kutluyıcağınız o kadar çok doğum günleri olucakki bence pek abartmayın yoksa bunu sızden her zaman bekler yıllar gectıkçe seçenekleriniz azalır ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.Unutmadığınızı ve onu sevdığinizi anlatan ve ona özel hediyeler seçin.nice mutlu yıllara.:1hug:

cok tsk ederım arkadasım bende oyle dusundum kalpli ona ozel bır pudıhg tarzında bırsey yapıcam vede aksama en sevdıgı yemekler bır arada olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…