• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarr cok özel ve kokusu muhtesem olan bir parfüm ariyorumm..))

cnm ne tarz kokulardan hoşlandığını yazarsan daha cok yardımcı olabiliriz a.s.

Guerlain+-+L%27Instant+Magic.jpg
2206.jpg
314207_fpx.tif
GUERLAIN.

Benim asla vazgecemeyecegim kokular..Tavsiye ederim harikaa!

35000.jpg

Digerinin resmini koyamadim...Evidence ve Noa yi tavsiye ederim...a.sa.sa.s

canlarim kullandigim 3 koku var ama daha farkli bisey istiyorum..su an kullandiklarim chopart wish,beckham signature ve jill sander sun...aslinda su anda almak istedigim bir tane var ama cok pahali chanell coco...free shopta 170frankakannehir onun icin beklemeye aldim..cicek kokulari istiyorum ama kalici olacak bir türlü karar veremedim...

sezencım chopard wish nasıl beğeniyormusunn biryerde okudumm çok guzel adınıı herkezz soruyor diyee
sence nasıll
bu arada adanalımısınn canımm
bende noa hastasıyımm
amaa ben bu aralar dp den doldurmaa kullanıyorumm canımm orjinal almıyorum

ben jlo glow un üstüne çiçek kokusu tanımıyorum... taptaze ve her an duştan yeni çıkmışsın gibi...

sezencım chopard wish nasıl beğeniyormusunn biryerde okudumm çok guzel adınıı herkezz soruyor diyee
sence nasıll
bu arada adanalımısınn canımm
bende noa hastasıyımm
amaa ben bu aralar dp den doldurmaa kullanıyorumm canımm orjinal almıyorum

cnm chopard wish cok güzel bir parfüm yalniz gündüz degil,gece kullanacaksin disari cikarken,özel bir parfüm yani tavsiye ederim..evet cnm ben adanaliyimzemuszemus..ben yurtdisinda oldugum icin doldurma parfüm yok burda..noa hic kullanmadim,kokusu nasil bu arada..:kahve:

zemuszemusMiracle bunu bi kokla hoşuna gidecek opuyorumnanaktan

Hemde Çicek kokusu istediğin gibi

Son düzenleme:
]

cnmcim ben zaten doldurma parfüm istesemde alamam..yurtdisinda oturuyorum cünkü..burda elvan cesit parfüm var fakat ben cicek kokulu ve kalici olmasini istiyorum..tavsiyelere ihtiyacim var..bu arada parfüm firmasindami calisiyorsun canimcimm..

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerli , çikolata kokuları hoşuna gidiyorsa lolo pink, lolita ve pink sugar ı tavsiye ederim. bunun dışında escada magnetizmde çok güzel. sıktığında 10 kişiden en az 5 i parfümünün markası ne diye soracaktır;)

bulgari blv söyleyebılırım benim kokum. bırde daha kokusunu bılmıyorum ama cinemayı merak ediyorum asilmiş bu parfümde.opuyorumnanaktan

Back
X