Kendim nasil gideyimki ayni evin icindeyiz izinsiz bir yere cikamiyorumki
Al çantanı kalk git, nasılı mı varKendim nasil gideyimki ayni evin icindeyiz izinsiz bir yere cikamiyorumki
Bol su iciyorum zaten canim.bir defa daha olmustu bu durum bende 1-2 gun oldu ardindan adet oldum gecti gitti simdi gecmiyoSistit olmuşsun arkadaşım bol su iç ayaklarınıda üşütme 1-2 güne geçmezse doktora git sana antibiyotik vericek. ben yıllardır çekiyorum bunu . eşinden sana bulaşmış olabilir lütfen korunarak birlikte olun.. başka sorun varsa cvplarım geçmiş olsun
Cok korkuyorum ben gebe kalmayi planlarken basima gelenlere bakin cok uzgunum
Bizim eczanelere sorsan ilaçları dayarlar önüne.Nasıl eczaneymiş o ,şaşırdım.İlacı nasıl satacak ya bitkiseli tavsiye ederek.
Aynı evin içinde olmanız kv izin almanızı gerektirmez ki anne ben doktora gidiyorum der çıkarsın
Bol su iciyorum zaten canim.bir defa daha olmustu bu durum bende 1-2 gun oldu ardindan adet oldum gecti gitti simdi gecmiyo
Sistit mi değil mi adı her neyse
Tek başına doktora bile gidememek daha büyük dert bence sistitten
Az önce de bi konu okudum ay kocamın doğum günü ama pasta ve hediye alamadım demiş
Kalk al demişler
Kocam aşırı kıskanç bi yere çıkamam demiş
Herşey bitti pastası eksik adamın zaten, zıkkım yesin
Esir hayatı daha mı çekici geliyo size anlamadım
Ben bana yardimi dokunacak birisini ariyorum dalga gecenleri degil:)Eczacı da mısır püskülü satsın o zaman
Dr zaten durumuna göre ilaç verir zaten. Korkunuz,çekinceniz kvden mi,eşinize söyleyeceğinizden dolayı eşinizden mi?Ben epilepsi hastasiyim zaten o yuzden cok fazla ilaci karistirmak istemiyorum kendime zarar vermiyim.diye
Sistit sanırım.. Ayaklarını ya da belini falan üşüttüysen olmuştur muhtemelen.. Doktora git, bir süre antibiyotik verir ve üşütmemeni söyler büyük ihtimalle. ama sen mutlaka git doktora bugünMerhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
Senle dalga geçen yokBen bana yardimi dokunacak birisini ariyorum dalga gecenleri degil:)
Zaten anlamanida beklemiyorum gide bilseydim giderdim diyorumAl çantanı kalk git, nasılı mı var
Bu yaşa kadar hiç mi tek bi yere gitmediniz anlamıyorum ben sizin gibileri
Ben 6.sınıftan beri tek her yere gidebiliyorum şükürZaten anlamanida beklemiyorum gide bilseydim giderdim diyorum
Tesekkur edrim canim 20 yasindayimNiye korkuyosun yaş kaç bu arada ?
Her evli kadının başına gelebilecek durum
Merak etmeyin çocuğun olmasına engel değil fakat görünmeniz gerekiyor
Bu rahatsızlığınızı atlattıktan sonra oluverir inşallah,canını sıkma
Zaten anlamanida beklemiyorum gide bilseydim giderdim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?