Tesekkur edrim canim 20 yasindayim
Sende cildirtma insani o zamanBen 6.sınıftan beri tek her yere gidebiliyorum şükür
Kocaman kocaman kadınlar biz tek çıkamıyoruz deyince anlayamıyorum evet
Neyse halinden memnunsun anlaşılan kocan dururken bana çemkireceksin : ) mutluluklar.
Valla mumkun degil canim yalniz yada esimle biyere gitmem cocuk icin 1 kere doktora gitmistik kayinvalidem 1 yalniz birakmiyoki ultrasona girerken bile yanimdaydi cikmiyoda disariTahmin ettim tatlım yaşın küçük ama bu dr gitmemen için neden değil
Gitmelisin sağlığın şuan çocuktan daha önemli
Onu bırak kv korkusundan uzaklaşmalısın yapacaklarını yapmalısın
Bunu eşinlede paylaş öyle olmaz....
Su sirkeyle suyun miktari ne kadar birde deneyen oldumu bunu kas yaparken goz cikarmiyimBiraz sirkeyi suyla karıştır ve her wcye girdiğinde o bölgeyi yıka o enfeksiyonu azaltıyor ama tamamen geçmesi için doktora gidin
Valla mumkun degil canim yalniz yada esimle biyere gitmem cocuk icin 1 kere doktora gitmistik kayinvalidem 1 yalniz birakmiyoki ultrasona girerken bile yanimdaydi cikmiyoda disari
Su sirkeyle suyun miktari ne kadar birde deneyen oldumu bunu kas yaparken goz cikarmiyim
gebeliği etkiler diorum anlıosun dimii ? epilepsi hastasısın kontrollü gebelik lazım sana herhalde her kontrole eşin gelecek...
bu alaka Mert0403Ben epilepsi hastasiyim zaten o yuzden cok fazla ilaci karistirmak istemiyorum kendime zarar vermiyim.diye
bu alaka Mert0403
Ben de yaşadım aynısını. İdrar yolu enfeksiyonu. Doktora git ama evde de maydonozu biraz suda az bir şey kaynatıp ılık suyla karıştırıp bir leğenin içinde yarm saat kadar oturursan geçiyor. Benimki öyle geçtiMerhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
İyi bir üroloğa gitmelisin. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Geçmiş olsun.Merhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
Küçük su sisesine bir çay bardağı yapsan yeter ben her enfeksiyon olduğumda yapıyorumSu sirkeyle suyun miktari ne kadar birde deneyen oldumu bunu kas yaparken goz cikarmiyim
Bir problemimi ogrenincede seninde bir yerin iyilesmemisken baska yerde problemin vae diyo.ama yakinimda eczane var su toz olandan bulabilirim o zaman yoksa gecmiyecek bu durumGerçekten durumuna üzüldüm ama bu sağlık
Tamam varsın seninle gelsin ozaman kv ama sen git doktora
Hiçbirşey biliyorsan eczane falanda yokmu oralarda ?
Eczacıya sor sana toz olandan versin rahatlatır.
Tesekkur ederim canim ama ben Azerbaycanda yasiyorum turkiyede degilimİyi bir üroloğa gitmelisin. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Geçmiş olsun.
Biliyorum canim ama sukurler olsun doktordan iyi haberler var epilepsim nerdeyse iyilesti ama yinede koruyorum kendimigebeliği etkiler diorum anlıosun dimii ? epilepsi hastasısın kontrollü gebelik lazım sana herhalde her kontrole eşin gelecek...
Gecermi esimede?kum döküyor olabilirsin ama yine de dra gitmeden birliktelik yaşamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?