Merhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
Dusunuyorumda kayinvalideme soyleyemiyorumki bi yerimde agri olunca bazen soylerdim hep sikayetlenirdi goturmek istemiyokiDoktora gitmeyi düşündün mü?
Kendin niye gitmiyosun ki?Dusunuyorumda kayinvalideme soyleyemiyorumki bi yerimde agri olunca bazen soylerdim hep sikayetlenirdi goturmek istemiyoki
Peki sen iyilestinmi?ne demisti doktorun?Çabucak doktora gidin aynısı bende olmuştu
Yanma, sanki devamlı idrar var gibi wc gitme acı sızı
Aşırı derece de üşütmüşsünüz eritrosit ve lökosit değerleriniz yüksektir muhtemelen...
Onu eczaneden annem sordu oyle yapmami demislerSittin sene düşünsem aklıma mısır püskülü gelmez, gelse de bulamam herhalde
Doktora gitmek daha kolay ve mantıklı bence
Geçmiş olsun
Cok korkuyorum ben gebe kalmayi planlarken basima gelenlere bakin cok uzgunumÇabucak doktora gidin aynısı bende olmuştu
Yanma, sanki devamlı idrar var gibi wc gitme acı sızı
Aşırı derece de üşütmüşsünüz eritrosit ve lökosit değerleriniz yüksektir muhtemelen...
Bizim eczanelere sorsan ilaçları dayarlar önüne.Nasıl eczaneymiş o ,şaşırdım.İlacı nasıl satacak ya bitkiseli tavsiye ederek.Onu eczaneden annem sordu oyle yapmami demisler
Eczacı da mısır püskülü satsın o zamanOnu eczaneden annem sordu oyle yapmami demisler
Peki sen iyilestinmi?ne demisti doktorun?
Varda cok yakinimda degil keske gidebilseydimAcile git,ilerlerse böbreğe de geçebilir Allah korusun.Yakınında sağlık ocağıda mı yok?İdrar tahliliyle anlaşılır.Fazla zamanınızı almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?