• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr acil yardima ihtiyacim var

Tesekkur edrim canim 20 yasindayim

Tahmin ettim tatlım yaşın küçük ama bu dr gitmemen için neden değil
Gitmelisin sağlığın şuan çocuktan daha önemli
Onu bırak kv korkusundan uzaklaşmalısın yapacaklarını yapmalısın
Bunu eşinlede paylaş öyle olmaz....

Tahmin ettim tatlım yaşın küçük ama bu dr gitmemen için neden değil
Gitmelisin sağlığın şuan çocuktan daha önemli
Onu bırak kv korkusundan uzaklaşmalısın yapacaklarını yapmalısın
Bunu eşinlede paylaş öyle olmaz....
Valla mumkun degil canim yalniz yada esimle biyere gitmem cocuk icin 1 kere doktora gitmistik kayinvalidem 1 yalniz birakmiyoki ultrasona girerken bile yanimdaydi cikmiyoda disari

Valla mumkun degil canim yalniz yada esimle biyere gitmem cocuk icin 1 kere doktora gitmistik kayinvalidem 1 yalniz birakmiyoki ultrasona girerken bile yanimdaydi cikmiyoda disari

Gerçekten durumuna üzüldüm ama bu sağlık
Tamam varsın seninle gelsin ozaman kv ama sen git doktora
Hiçbirşey biliyorsan eczane falanda yokmu oralarda ?
Eczacıya sor sana toz olandan versin rahatlatır.

gebeliği etkiler diorum anlıosun dimii ? epilepsi hastasısın kontrollü gebelik lazım sana herhalde her kontrole eşin gelecek...

Sirkeli su daha çok mantar içindir. Seninki muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu. Çünkü yaşadıklarının aynısını bende yaşadım. Antibiyotik kullanmadan geçmez, aksine artar kronikleşir. Ayrıca mısır püskülü evet idrar yoluna iyi gelir ama böbreklerine zarar verirsin bilinçsiz şeyler kullanma.
Ya eşini ara yada kv söyle götürsün. sağlık ocağı da olur, idrarda hemen çıkar zaten. Vakit kaybetme. bu durum çocuğa da engel

Merhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
Ben de yaşadım aynısını. İdrar yolu enfeksiyonu. Doktora git ama evde de maydonozu biraz suda az bir şey kaynatıp ılık suyla karıştırıp bir leğenin içinde yarm saat kadar oturursan geçiyor. Benimki öyle geçti

Merhaba.Bende 6 gundur soyle birsey oldu idrara cikarken hafif aci vardi sonradan cok canim yanmaya basladi yanma hissi olustu ve idrarimi yaptiktan sonra 5-6 damla kan geliyodu.Ve sonradanda mesanem doluymus gibi hissediyordum ama az bisey idrara cikiyordum.boyle birsey yasayan varmi?vede esimle birliktelik yasarsam onada gecermi?su anda misir puskulu demleyip iciyorum pekde faydasi yok
İyi bir üroloğa gitmelisin. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Geçmiş olsun.

Gerçekten durumuna üzüldüm ama bu sağlık
Tamam varsın seninle gelsin ozaman kv ama sen git doktora
Hiçbirşey biliyorsan eczane falanda yokmu oralarda ?
Eczacıya sor sana toz olandan versin rahatlatır.
Bir problemimi ogrenincede seninde bir yerin iyilesmemisken baska yerde problemin vae diyo.ama yakinimda eczane var su toz olandan bulabilirim o zaman yoksa gecmiyecek bu durum

Back