• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr acil bakabilirmisiniz ?

kızlar kafam karıstı .. :KK43: istemem falan olacak erkek arkadasımın ailesiyle aynı evde kalcaz 3 yıl kadar , erkek arkadasım 2 yada 3 bilezik ve yatak odasını alıcaz düğünü yapcaz dedi durumlar pek iyi degil askım dedi napmalıyım yaa :KK43:
3 yıl daha bekleyin sonra evlenin...

bekle bence. ayrı ev olsun öyle evlen 20 yıl sonra senin annen bana bunu yaptı mevzusunu konuşup ilişkini mahvetmek istemezsin değil mi?
Hemde İLK ÜÇ YIL evliliğin en taze zamanları.... neler neler paylaşcaksınız aynı ev içinde birbirinizi tanıyacaksınız. buna başkalarının şahit olması kötü ayrıca rahat edecemezsin hiçbir şey giyemezsin hep hizmet edersin. köle olacaksan neden evleniyorsun.

Hizmet tabii ki olur ama kocana özel davranmak isteyip yapamazsın olmaz işte. beklemek en iyisi.

Acelenız ne? Bı erkek evlendiğinde o aıleyı gecındırebılecegıne guvenmıyorsa evlenmesın o zaman. Bırlıkte yasarsanız onun ailesine muhtac olursunuz bı ıhtıyacın olduğunda kocandan once onlara gıdersın. Buda hem esının gururunu kırar hem senı yorar. Oda koca oldugunu anlamaz zaten

csanım bende bu yaz evlendim ve eşimşin ailesiyle bir kalıyoruz ben calışıyorum eşimde yeni işe girdi ama ayrı ev tutup onu dayayıp döşemek kolay değil çok sıkıntı çekersiniz bekle desem zaten 3 yıl beklemişsiniz iş uzadıkça bişeylerin tadı kaçar evet ev üstüne ev kurmak kolay değil ama maddi sıkıntı çekmekte öle çok kolay değil eşinin iyi kötü işi var ben ce biraz sık dişini derim şimdi kafan daha çokl karışacak bu yorumları okuyunca ama ben senn yaşadıklarının benzerini yaşadım çok kısa bi süre önce yaşadıklarımdan yola çıkarak anlatıyorum bu beraber kalma işinde eşinin ailesi çok önemli şimdi burdan kal yada kalma demek kolay ama herkesin bildiği gibi düğün yapcaz deyince donuna kadar soyuyorlar adamı ki biz öle fazla masraf da görmüş değiliz ama yinede borç bi dunya aynı sizin gibi düşünüyoruz biraz birikim yapıp çıkalım dedik
dediğim gibi tatlım eşinin ailesi önemli anlayışlı geçimli insanlar mı yada sen geçimli birimisin bunları tart iyi düşün kaynanayla yaşamak kolay değil bu başkası bileolsa ev üstüne ev kurmak kolay değil ama sıkıntı çekmeden de feraha erilmiyor yeri geldi annenle bile tartıştığı anlaşamadıgı çok şey oluyo insanın kaynanlada tabiki olacak bunları çok fazla takmazsan sen saygıda kusur etmez oda bunun bilincinde olup ona göre davranırsa gül gibi yaşayıp gidersiniz bu süre zarfında da eşine sakın annen bana böle yaptı die doldurusa getirme yani eşini arada bırakma ılımlı yaklasan sen ol herzaman kaynanala arana bi mesafe koy coook iyi anlaşsanızda vel hasıl ben bi dene derim belki iyi anlaşcaksınız anlaşmasınızda birbirinizi kırmadan geçinir gidersiniz ki bu sınırlı bi süre baktın olmadı eşine güzel bi dille anlatır o zaman çıkarsınız bence...

Canım ben senin ablan yaşındayım 11 yıllık evliyim. Öyle yada böyle yap demek dile kolay gelir herzaman .biz felegin cemberinden geçtik geciyoruzda.
hayat senin tabiki. kendini iyi ölçüpbic seviyorum katlanırm diyosan devam et çünkü öyle şeyler yaşıyoki insan maddi manevi çelik gibi güçlü olmalısın daima dua et Allah gönlünce olsun.

maddi sıkıntıyı çekmemek için evliliğin en güzel yıllarını tadsız hatırlamak değer mi? küçük bi ev tutsanız biraz sıksanız kendinizi ne kadar mutlu olursunuz. eşinin ailesindende bıkmamış olursun. ben %100 gerekli olmadıkça yapmazdım. katlanacaksın seviyosan iyi hoşta biraz gerçekçi olmak lazım. anlaşamamayı sıkıntıyı göze alıyosan ilerde bu yaptığımdan pişman olmam diyorsan seçim senin. ailenle iyice otur konuş bu konuyu. senin mutlu olman paradan daha kıymetli....bunu unutma.

Düğün de yapmak zorunda mısınız allah aşkına ayran yok içmeye derler.. Kıy nikah olsun bitsin. 1-2 sene daha bekleyin, sevgilin para biriktirsin sen de iş bulabilirsen çalış. Evlenirken her şeyin tam olmaz en güzelinden olmaz belki ama huzurun olur ayrı eve çıkarsın.
Yine de sen bilirsin, çok aşığım onun için her şeye katlanabilirim de diyebilirsin, olağan bir şey.

Back