Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi konuda napmalısınız? ben aynı evde kalma taraftarı değilim biraz bekleyip (3 yıl kadar) bişeyleri yoluna koymaya çalışsanız kız ve erkek tarafı olarak ortaklaşa yapsanız herşeyi olmaz mıkızlar kafam karıstı ..istemem falan olacak erkek arkadasımın ailesiyle aynı evde kalcaz 3 yıl kadar , erkek arkadasım 2 yada 3 bilezik ve yatak odasını alıcaz düğünü yapcaz dedi durumlar pek iyi degil askım dedi napmalıyım yaa
![]()
iyi insanlar gercekten 3 yıl boyunca evlerinde agırladıklarıda oldu , memleketimdeki akrabalarına geldiklerinde banada ugradılar her zamanuff
sevgilim yeni işe girdi 1250 maas alıyor gecinemeyiz diyo 1 2 yıl dişimizi sıkarsak ayrı evimize cıkarız diyo yeni işe girdiği için kendinemi güvenmio anlamadım![]()
benimde çalışma ihtimalim var üni mezunu oldum bu yıl oturdugum yerde iş bulsam evlenince ankaraya geldiğimde bulamazsam die endişeleniyorum .. bahane degilde ailesi biraz yardımcı olmuyo gibi halbuki emekliler ve borclarıda yok . çok cnm sıkkın ya
zaten 3 yıldır beraberiz beklemek istemiolar biraz nasıl derler dine düşkünler günah olur adınızı konsun 3 ay sonrada düğün diyolarhangi konuda napmalısınız? ben aynı evde kalma taraftarı değilim biraz bekleyip (3 yıl kadar) bişeyleri yoluna koymaya çalışsanız kız ve erkek tarafı olarak ortaklaşa yapsanız herşeyi olmaz mı
bu maaşla hakkı var gerçekten bi kaç saat önce evin giderlerini hesapladım faturalar bi kredi kartı 1100 tuttu çok şükür kirada değilizsevgilim yeni işe girdi 1250 maas alıyor gecinemeyiz diyo 1 2 yıl dişimizi sıkarsak ayrı evimize cıkarız diyo yeni işe girdiği için kendinemi güvenmio anlamadım![]()
iki maaşla altından kalkarsınz.. şimdiden ankara için basvuru yapsan olmaz mı? ne zamana evlilk dusunuyorsunuz[/QUO
bu yaza düşünüyoruz
dogru diyosun biriktiriyoruz bakalımKendine guvenmemesi cok normal, cunku o maaşla gecinmek biraz zor. Hele de yeni evliyseniz.. Bence sabredin biraz bekleyin birkim yapın ikniz de.
inş canım cesaretlendim birazz yarın konuşcam bakalım tesekkürr ederimmne desem bilemedım ki... sen ankara için basvuruya basla bence eger cagırırlarsa gıdersın gorusmeye , iş olursa da yaza kadar ev acarsınız kendınıze..
ama olmazsa işin.. eline kağıt kalem alıp nısanlınla hesap yapacaksın eksısını artısını konusup birlikte karar vereceksınız artık..