• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr acil bakabilirmisiniz ?

karoas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
29
10
38
kızlar kafam karıstı .. :( istemem falan olacak erkek arkadasımın ailesiyle aynı evde kalcaz 3 yıl kadar , erkek arkadasım 2 yada 3 bilezik ve yatak odasını alıcaz düğünü yapcaz dedi durumlar pek iyi degil askım dedi napmalıyım yaa :(

kızlar kafam karıstı .. :KK43: istemem falan olacak erkek arkadasımın ailesiyle aynı evde kalcaz 3 yıl kadar , erkek arkadasım 2 yada 3 bilezik ve yatak odasını alıcaz düğünü yapcaz dedi durumlar pek iyi degil askım dedi napmalıyım yaa :KK43:
hangi konuda napmalısınız? ben aynı evde kalma taraftarı değilim biraz bekleyip (3 yıl kadar) bişeyleri yoluna koymaya çalışsanız kız ve erkek tarafı olarak ortaklaşa yapsanız herşeyi olmaz mı

iyi insanlar gercekten 3 yıl boyunca evlerinde agırladıklarıda oldu , memleketimdeki akrabalarına geldiklerinde banada ugradılar her zaman :( uff

iyi insanlar gercekten 3 yıl boyunca evlerinde agırladıklarıda oldu , memleketimdeki akrabalarına geldiklerinde banada ugradılar her zaman :KK43: uff

evde agırlamakla aynı evde yasamak bir olmaz...
yaşlar kaç? ve bu aynı ev mevzusu daha şimdi mi konusuldu?
hiç dusunmedınız mi nerede yasarız ne yaparız diye

sevgilim yeni işe girdi 1250 maas alıyor gecinemeyiz diyo 1 2 yıl dişimizi sıkarsak ayrı evimize cıkarız diyo yeni işe girdiği için kendinemi güvenmio anlamadım:110:

Kendine guvenmemesi cok normal, cunku o maaşla gecinmek biraz zor. Hele de yeni evliyseniz.. Bence sabredin biraz bekleyin birkim yapın ikniz de.

sevgilim yeni işe girdi 1250 maas alıyor gecinemeyiz diyo 1 2 yıl dişimizi sıkarsak ayrı evimize cıkarız diyo yeni işe girdiği için kendinemi güvenmio anlamadım:110:

sen çalısmayacak mısın peki yok mu böyle bir imkan?

ayrı ev için kötü bir maaş değil bence bahane etmiş..

e esyanız eksık olsun evınız olsun onun yerıne.. esyayı yaparsanz elınızde oldukca.

annesının evınde 3 yıl kalırsan zor cıkarsın

benimde çalışma ihtimalim var üni mezunu oldum bu yıl oturdugum yerde iş bulsam evlenince ankaraya geldiğimde bulamazsam die endişeleniyorum .. bahane degilde ailesi biraz yardımcı olmuyo gibi halbuki emekliler ve borclarıda yok . çok cnm sıkkın ya

benimde çalışma ihtimalim var üni mezunu oldum bu yıl oturdugum yerde iş bulsam evlenince ankaraya geldiğimde bulamazsam die endişeleniyorum .. bahane degilde ailesi biraz yardımcı olmuyo gibi halbuki emekliler ve borclarıda yok . çok cnm sıkkın ya

iki maaşla altından kalkarsınz.. şimdiden ankara için basvuru yapsan olmaz mı? ne zamana evlilk dusunuyorsunuz

hangi konuda napmalısınız? ben aynı evde kalma taraftarı değilim biraz bekleyip (3 yıl kadar) bişeyleri yoluna koymaya çalışsanız kız ve erkek tarafı olarak ortaklaşa yapsanız herşeyi olmaz mı
zaten 3 yıldır beraberiz beklemek istemiolar biraz nasıl derler dine düşkünler günah olur adınızı konsun 3 ay sonrada düğün diyolar

bu maaşla hakkı var gerçekten bi kaç saat önce evin giderlerini hesapladım faturalar bi kredi kartı 1100 tuttu çok şükür kirada değiliz :KK43: sende çalışsan kolay olur aslında

aslında yarın bi konusuyum da bende çalısırsam ayrı ev fikrine ikna edebilirim

ne desem bilemedım ki... sen ankara için basvuruya basla bence eger cagırırlarsa gıdersın gorusmeye , iş olursa da yaza kadar ev acarsınız kendınıze..

ama olmazsa işin.. eline kağıt kalem alıp nısanlınla hesap yapacaksın eksısını artısını konusup birlikte karar vereceksınız artık..

ne desem bilemedım ki... sen ankara için basvuruya basla bence eger cagırırlarsa gıdersın gorusmeye , iş olursa da yaza kadar ev acarsınız kendınıze..

ama olmazsa işin.. eline kağıt kalem alıp nısanlınla hesap yapacaksın eksısını artısını konusup birlikte karar vereceksınız artık..
inş canım cesaretlendim birazz yarın konuşcam bakalım tesekkürr ederimm

Back