• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr aciiillll bakarmısınız

hellakdff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
5
0
1
24
Erken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar

Eklentiler

• IMG_0183.webp
    IMG_0183.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 73
Var tabi yarın bi kan verin. Test markası nedir ve adet gününüze ne kadar var

Var tabi yarın bi kan verin. Test markası nedir ve adet gününüze ne kadar var
Regli oldum 2 gün sürdü ilk koyu geldi sonra normal geldi 2.günde kesti
Ondan sonra biraz üstünden geçmesini bekledim yaptım
AR+I MED erken gebelik testi
Sabah çok afedersin ilk idrarla test yaptım
Yanıltma payı varmıdır kullandınız mı

O marka çok yalancı pozitif çıkartıyor diyolar isterseniz başka marka ile de yapın özellikle awox olsun. Eger ondada görürseniz kan verirsiniz

Erken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar
Şuan bende aynı testten yaptım aynı böyle çıktı ama herkeste yalancı pozitif çıkardığı için bi kaç gün daha beklıycem sonra kan wericem em doğru sonuç kan wermk galiba

Şuan bende aynı testten yaptım aynı böyle çıktı ama herkeste yalancı pozitif çıkardığı için bi kaç gün daha beklıycem sonra kan wericem em doğru sonuç kan wermk galiba
Az önce birinde okudum ondada böyle çıkmış ve bende doğru sonuç verdi hamileyim yazmış
Bende vericem kan testi bakalım böyle %50 hep yorumlar

Bu testi hiç ciddiye almayın hiç test yapmadım olarak düşünüp başka markayla deneyin denerim ben çok daha koyu ve kırmızı çizgiyle kanda negatifi gördüm. Umut ettikten sonra çok daha üzücü oluyor diye yazmak istedim

Benim testim galiba yalancı silik çizgi kamerada çok belli olmuyor ama kızlar hiç umudum yok cunku

Back
X