Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi yarın bi kan verin. Test markası nedir ve adet gününüze ne kadar varErken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar
Var tabi yarın bi kan verin. Test markası nedir ve adet gününüze ne kadar var
Regli oldum 2 gün sürdü ilk koyu geldi sonra normal geldi 2.günde kestiVar tabi yarın bi kan verin. Test markası nedir ve adet gününüze ne kadar var
Artı med bende yalancı pozitif çıkardı yarın başka bi marka kullanın yada direk kan verin aklınız hiç bulanmasınErken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar
Şuan bende aynı testten yaptım aynı böyle çıktı ama herkeste yalancı pozitif çıkardığı için bi kaç gün daha beklıycem sonra kan wericem em doğru sonuç kan wermk galibaErken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar
Şuan bende aynı testten yaptım aynı böyle çıktı ama herkeste yalancı pozitif çıkardığı için bi kaç gün daha beklıycem sonra kan wericem em doğru sonuç kan wermk galiba
Az önce birinde okudum ondada böyle çıkmış ve bende doğru sonuç verdi hamileyim yazmışŞuan bende aynı testten yaptım aynı böyle çıktı ama herkeste yalancı pozitif çıkardığı için bi kaç gün daha beklıycem sonra kan wericem em doğru sonuç kan wermk galiba
İnşallah hamilesinizzz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAz önce birinde okudum ondada böyle çıkmış ve bende doğru sonuç verdi hamileyim yazmış
Bende vericem kan testi bakalım böyle %50 hep yorumlar
Bu testi hiç ciddiye almayın hiç test yapmadım olarak düşünüp başka markayla deneyin denerim ben çok daha koyu ve kırmızı çizgiyle kanda negatifi gördüm. Umut ettikten sonra çok daha üzücü oluyor diye yazmak istedimErken gebelik testi yaptım böyle bir silik çizgi var fotoğrafda anca bu kadar belli oldu anlamadım var mı yok mu kızlar
Bence emin olmak için kan veririniz belki o test herkezde yalan sizde doğru olabilirBenim testim galiba yalancı silik çizgi kamerada çok belli olmuyor ama kızlar hiç umudum yok cunku
Burada bende silik bir çizgi görüyorum ama reglinize daha var iki üç kala yapın benceBende test yaptım ilki silik çıktı ikincisini yaptım hiç birşey yok tek çizgi anlamadım ve heveslenmekte istemiyorum bilemedim adettime 8 gün var ve kasik ve karın ağrısı çok oluryor test mi yanlış mı acaba Eki Görüntüle 3558511
Kamerada çıkmıyor net gözle görülür net gibi bilemedim ve gerçekten artık istiyorum hemde çok ama ikinci testim tek çizgi neden ki yalan mı bu testlerBurada bende silik bir çizgi görüyorum ama reglinize daha var iki üç kala yapın bence
Daha çok erken o yüzden hcg idrarda az bulunur ve başlarda konsantre olması önemli. Bence bekleyinKamerada çıkmıyor net gözle görülür net gibi bilemedim ve gerçekten artık istiyorum hemde çok ama ikinci testim tek çizgi neden ki yalan mı bu testler
Aynen beklecegim cnmDaha çok erken o yüzden hcg idrarda az bulunur ve başlarda konsantre olması önemli. Bence bekleyin