mark spencer kot 1-2 yaş için
2 kez giyildi 1 kez yıkandı 7,5 tl (stok:2)
bu hediye geldi hiç kullanılmadı ithal bir üründür etiketinde 59 tl yazıyordu 11 yaş yazıyor etiketinde ama 8-10 yaş giyebilir.
10 tl (stok:1)
hediye geldi hiç kullanılmadı. ince triko kazak. 6-7 yaş için... 10 tl (stok:1)
2 yaş için triko hırka. hiç kullanılmadı. 5 tl (stok:1)
2 yaş için triko hırka. hiç kullanılmadı. 5 tl (stok:1)
wenice etek. 15-18 ay için. ama 2 yaşına kadar giyer. hiç kullanılmadı. 7,5 tl (stok:2)
hediye geldi hiç kullanılmadı.penye kumaş... 3-4 yaş... 5 tl (stok:2)
LCW elbise. 1 kez giyildi. 3 yaş yazıyor etiketinde ama 2-3 yaş arası giyer. 7,5 tl (stok:2)
LCW askılı tunik. yumuşacık kumaşı vardır. 1 kez giyildi. 18-24 ay. 5 tl (stok:1)
el örgüsü yün hırka. 1 kez giyildi o kadar. 1,5 yaşa kadar giyebilir. 5 tl (stok:1)
LWC elbise. hiç giyilmedi. 18-24 ay. 10 tl (stok:2)
markafoniden almıştım. elinizin içinde yamulan çok rahat bir sandalet. 1 kez pikniğe giderken giydirdim o kadar. yenisinden farksızdır.
22 numara 7,5 tl (stok:2)
yan tarafı fermuarlı keten spor ayakkabı. çok az kullanıldı. 22 numara 5 tl (stok:2)
LCW kot. 18 ay yazıyor ama 2 yaşına kadar giyer kalıbı büyük. az kullanıldı. 5 tl (stok:2)
Wenice kapişonlu hırka. 18-24 ay. 5 tl (stok:1)
alacak kişiler önce eft yapacak bende ürünleri aynı gün kargolayacağım. kargo alıcıya aittir. kargo ücretini yatırırsa PTT kargo ile de yollarım çünkü ptt kargo da karşıdan ödeme yok. konyada oturuyorum. konyadan alacak varsa elden teslim edebiliriz.
ürünlerin hiç birinde leke, yırtık vs yoktur. seçtiğim ürünlerdir.... teşekkürler....