- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
merhaba
kızlarınızın arası 15 ay degıl mı benım kızlarımın arası da 2.5 yas ve dıger kızım gelınce buyuk kızım cok huy degıstırdı bu anlattıklarınız tamamıyle normal olagan seyler hatta sız buyuk olanın kucugu sevdıgını soyledınız benım kızım sevmezdı kardesını bız cok sorun yasadık tuvalet alıskanlıgını edındıgı halde yenıden altına yapmaya baslamıstı neden yapıyorsun kızım dedıgınde bebek yapınca aman ne guzel de yapmıs benım kızım dıyorsun bana neden kızıyorsun demıstı bana ve caresız ben aylarca ıkısının altını da bezlemıstım dusununkızınızın gece aglayarak uyanması da bır nevı kardes durumundan gercekten sevıyor olabılır ve sız gercekten aradakı dengeyı koruyor da olabılırsınız ama bız onların ne hıssettıklerını bılemıyoruz bende kazara 2. kızma hamıle kaldıgımda ılk kızıma kendımı suclu gıbı hıssetmıstım bu ezıklıkle elımden geldıgınce parcalandım tıpkı sızın gıbı ama ıste bır yerde yetersız kalabılıyoruz uzulmeyın bence gun ıcersınde sızın ona kızlamalarınızla gece onun aglayarak uyanmasının bır ılıskısı yok ama ıstersenız elınızden geldıgınce daha sakın davranarak gozlemlemeye calısın....kısacası bu boyle bır surec arkadasım boyle gececek allah yuzunuze bakmısda ıkıncı kızınız usluymus masallah ya o da tıpık sorunlu bebnek olsaydı ıste rabbım merhamet edıyor bır yerden ınsallah bu arada tabıı sızın kızlarınız harıcındekı sorunlarınızda olaylara bakıs acınızı karamsarlastırıyor ama uzulmeyın bunlar gececek duzelecek ben buyuk kızım 3 yasında dıgerı 6 aylıkken yalnız kaldım esım yurtdısına gıttı evım 1+1ve 70 metre sobalı bır evdı gece yarısı komurluge ındıgımı bılırım soba sonmustu sabaha ev buz tutardı ınmek zorunda kalmıstım hıc unutmam ınanın ınsanlar neler yasıyor sızde zor bır surecten gecıyoprsunuz ama allahın ıznıyle ıkısını bırden buyutup rahata cıkacaksınız ınanın bır kac ay sonra yaz geldıgınde bu sıkıntılarınız yarı yarıya azalmıs olacak ıcınızı ferah tutun allah yardımcınız olsun
ne kadar iyi geldi bu yazdiklariniz bir bilseniz
valla ya sinirden uyuyamiyorum
o kadar sikinti varki anlatinca buyuyecek gibi oluyor
uzun uzun yazsamda bu kadar anlatabildim
sorun dedigim karamsarliklarim gecmise dayaniyor
(mesela kizim dunyaya geldikten sonra annemden sogudum taslastim ona karsi
merhametim azaldi... gecmiste haksizlik yapanlara karsi daha cok kinliyim gibi sorunlar)
esim tek dayanagim oldu birde babama karsi sevgim
sakin olmaliyim biraz daha genis
bu arada evet ya Allah yuzume bakti kucuk kizimin rahatligi bana o kadar yardimci oluyorki
buyuk kizimin bebekligi gibi olsaydi dusunemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?