Kızlarım bildiğiniz tutan ritüel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn
Sacmalama ya ! Her ilişki bitirene büyü mü yapacaksın, ömür boyu seni seveceğim mi dedi ? Millet 50 yıllık kocasından-karisindan ayrılıyor ne kadar boş beleş isler

Böyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn
Bir erkek için bu dunyani da ahiretini de yakma. Böyle saçma sapan şeylerle de uğraşma
Sakın Instagram'da falan da böyle şeyler aratma, elinde avucundaki parayı da onlarla tüketirsin.

Bende aynı durumdayım artık başka çarem kalmadığı için sordum yoksa uğraşmazdım senin var mı bildiğin bir şey
Zamana bırakıp pes edeceksin, onun acı çektiğini beklersen onu hep daha mutlu görürsün, bu nedense böyle oluyor, onu engelle stalklama ve sadece kendine odaklan, zamanla geçiyor önemsiz hale geliyor emin olabilirsin

Şimdiye kadar eşine/sevgilisine büyü yapıp mutlu olanı görmedim. Bunu yapan normal bir insan da görmedim. Henüz daha büyü işlerine tam girişmemişken bu yoldan dön bence. Bunlar umut bağlanacak şeyler değil. Kimler kimleri unutuyor sen de unutursun emin ol. Acı çekmek bu işin doğasında var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…