- 17 Şubat 2023
- 75
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi elizabeth-
Nerden anlayacaksın ki derdimi canımın nasıl yandığını sağ ol boşverPsikologa git
Bilirim belki ben de yaşadım 6 ay sabahlara kadar ağladımNerden anlayacaksın ki derdimi canımın nasıl yandığını sağ ol boşver
Sacmalama ya ! Her ilişki bitirene büyü mü yapacaksın, ömür boyu seni seveceğim mi dedi ? Millet 50 yıllık kocasından-karisindan ayrılıyor ne kadar boş beleş islerBöyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn
Bende aynı durumdayım artık başka çarem kalmadığı için sordum yoksa uğraşmazdım senin var mı bildiğin bir şeyBilirim belki ben de yaşadım 6 ay sabahlara kadar ağladım
Bir erkek için bu dunyani da ahiretini de yakma. Böyle saçma sapan şeylerle de uğraşmaBöyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn
Zamana bırakıp pes edeceksin, onun acı çektiğini beklersen onu hep daha mutlu görürsün, bu nedense böyle oluyor, onu engelle stalklama ve sadece kendine odaklan, zamanla geçiyor önemsiz hale geliyor emin olabilirsinBende aynı durumdayım artık başka çarem kalmadığı için sordum yoksa uğraşmazdım senin var mı bildiğin bir şey
En güzel ritüel kendi hayatına odaklanmak ve gideni serbest bırakmak.Böyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn
Ambiti büyüsü var bildiğim kadarıyla ama işin ehli birine ulaşman lazım.Böyle cidden soğumuş erkeği bile bağlayan sürüm sürüm süründüren ritüel olur büyü olur yapıpta tutan bişeyiniz var mı söyleyin bende yapayım ya lütfennn