Ben adetten 3 gün önce öğrendim aynı belirtiler ilekızlar yaklasık bir haftadır kasık batması, sık idrara çıkma, şişkinlik, göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşıyordum. bu ay ovülasyon denedik. gebelik beliritlerim var regle 5 gün kaldı şuan belirtilerim azaldı gibi. bu şekil belirtisi regle yakın azalan ama gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda?
aşkım seninde regle yakın şiddetin azaldı mı? benim sanki hafifledi gibiBen adetten 3 gün önce öğrendim aynı belirtiler ile
Al benden de o akadar bugun bes gun kaldi. Agrim birsy kalmadikızlar yaklasık bir haftadır kasık batması, sık idrara çıkma, şişkinlik, göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşıyordum. bu ay ovülasyon denedik. gebelik beliritlerim var regle 5 gün kaldı şuan belirtilerim azaldı gibi. bu şekil belirtisi regle yakın azalan ama gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda?
kız benimde öyle sadece sol kasığımda sanki şıkışık bişyler var gibi ama ne kramp ne mide bulantısı kalmadıAl benden de o akadar bugun bes gun kaldi. Agrim birsy kalmadi
Ne guzel ya? Test yapmismiydin once? Negatif sonra uc gun once positif?Ben adetten 3 gün önce öğrendim aynı belirtiler ile
Evet ya arada kucuk kucuk geliyor karnimin ortasindan. Umutsuzluga kapilmak istemiyom ama saldim valla adetim pazr gunu gelecek zamaninda geliyor her ay. Gelmezse stress e baglayacamkız benimde öyle sadece sol kasığımda sanki şıkışık bişyler var gibi ama ne kramp ne mide bulantısı kalmadı
sen test yaptın mı canım? ben dün yaptım negatif çıktıEvet ya arada kucuk kucuk geliyor karnimin ortasindan. Umutsuzluga kapilmak istemiyom ama saldim valla adetim pazr gunu gelecek zamaninda geliyor her ay. Gelmezse stress e baglayacam
Bugun bes gun kaldi yaptim negatif cikti, dun ozaman senin uc gun once miydisen test yaptın mı canım? ben dün yaptım negatif çıktı
benım regle 5 gun var acaba kan versek cıkar mıBugun bes gun kaldi yaptim negatif cikti, dun ozaman senin uc gun once miydi
var var kuzuuu darısı bizim başımızaAy ben konu karistirdim bir kisi daha var okudum. Uc gun once yapmis negatif sonra bugun yapmis adete iki var silik positif cikmis yani hala umut var
Cikmaz sanirim ben birinci hamileligimde bes gun once pos gordum ertesi gun test yaptim yada ayni gun hatirlamiyom 25 cikmistibenım regle 5 gun var acaba kan versek cıkar mı
Cikmaz sanirim ben birinci hamileligimde bes gun once pos gordum ertesi gun test yaptim yada ayni gun hatirlamiyom 25 cikmis kibenım regle 5 gun var acaba kan versek cıkar mı
ay insaAllah ya rabbimvar var kuzuuu darısı bizim başımıza
Evet azalıp artıyor korkma normalmiş bunlaraşkım seninde regle yakın şiddetin azaldı mı? benim sanki hafifledi gibi
Hayır test sadece o gün yaptım belirtiler olduğu için direk ikinci çizgi çıktı beta hcg yaptırdım 23 çıktıNe guzel ya? Test yapmismiydin once? Negatif sonra uc gun once positif?
Ben adet olcagim gun kan testi verdim 0.1 falan ciktim hamile degilim bu sonucla. Ama adetim 4 gun gecikti doktorum kan sonucuna gore negatif girerek adet sökturucu vermisti icmedim tabi evde test yaptim cat iki cizgi cikti yani bu islere akil sir ermiyor arkadaslar tekrar hastaneye gittim kan vermeye sonuc 74 cikti yani hamileymisimbenım regle 5 gun var acaba kan versek cıkar mı