Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Oh iyi kuzum kimse anlamaz Polis olduğunu
Benim ki böyle emekliliğine kadar yunus olarak mı kalır acaba canım?

Hahahah bu yoruma katılıyorum. "Merhaba bizde polis olmak istiyoruz,nasıl olabilriz" . Bu demek oluyor ki biz tanışmak istiyoruz aslında polis olmak istemiyoruz

Ay aynı şeyleri tekrarlamayacağım.Velev ki öyle.BİR İKİ KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN KİMSENİN PSİKOLOJİSİ BOZULMAZ.Bir sürü örneklendirdim.Onların eşleri napsın.

He bu arada yüzlerce polisin içinden numarayı kime vereceğini biliyorsa,o işin eveliyatı vardır.Daha öncesinden bi bakışma bi tanışıklık vardır.Durup dururken verdi diyelim.Almasın kardeşim.Yırtmak için bile almasın.VAY BE YÜZLERCE POLİSİN İÇİNE GİREBİL.VE NUMARA VER.BARİKATTA MI YOKMUŞ.

Ben size yalan söylediniz diye bir ibare mi kullandım.Böyle dah olsa ne psikoloji bozması ne bunu dert etmesi dedim .Yani yorumumu yazdım.Türk polisinin üniforması da malum.Bunun üniformayla alakası da yok.Bu benim yorumum.Siz istediğinize inanabilirsiniz.

Evet lisede okulun önüne gelen polisleri görünce cama yapışan çok arkadaşıma şahit olmuştum.

Bakabilirler neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz illa beğeniyorlar diye mi bakıyor herkes bu kişiler uzun boylu dikkat çeken kişiler oluyor genelde ve iser istemez de bakılıyor yani. Hem siz nişanlısınız güveniyorsanız bakarlarsa baksınlar siz yanınızda mısınız, elele misiniz daha ne emin olun kızlar sadece üniformalı insanlara bakmıyorlar tek yakışıklı da sizin nişanlınız değil başka yakışıklı erkeklerde var onlarında nişanlıları eşleri var ama kızlar bakıyor ee şimdi sinir krizlerine mi girsin o insanlarda ne alaka. Bir de mesaj atmış arkadaşı da nişanlısın tamam da neden attın numarayı diye mesaj yazmışta neden mesaj yazsın zaten tanık olmuş olaya orada demiştir diyeceğini ayrıca neden mesaj atmış ve siz sürekli mesajlarını kontrol mü ediyorsunuz. Biraz abartıyorsunuz yazılarınız da gibi geldi bana. Yani benim yakışıklı yunus sevgilim var herkes ona hayran o bana gibi şeyler. Böyle kişiler hep oacak çevrenizde alışmaya bakın hem siz yoksunuz yanında ve siz yokken de bakıyorlardır bu durumu nasıl aşacaksınız artık siz de biraz paranoya olmuş bu durum önce kendinize sonra nişanlınıza güvenirseniz hiç böyle şeyleri sorun etmezsiniz.

Bi kere Yunusar öyle etrafında barikatle falan dolanmıyorlar.
Normal meyda da otururken gelip vermiş ki bizim ki şaşırmış bakmış ki numara nişanlıyım diyip kızın gitmesini beklemeden gözünün önünde yırtmış.
Ayrıca tarif ettiğiniz örneklerden yola çıkarsak o büyük toplantı konferans yapan adamların eşleri eşte biz neyiz acaba?
Kıskançlığın mevkiisi konumu olmaz hanımefendi.

Bi kere Yunuslar öyle etrafında barikatle falan dolanmıyorlar.
Normal meydan da otururken gelip vermiş ki bizim ki şaşırmış bakmış ki numara nişanlıyım diyip kızın gitmesini beklemeden gözünün önünde yırtmış.
Ayrıca tarif ettiğiniz örneklerden yola çıkarsak o büyük toplantı konferans yapan adamların eşleri eşte biz neyiz acaba?
Kıskançlığın mevkiisi konumu olmaz hanımefendi.

Çok mu takıntı yapmışsın, böyle hayat geçer mi?
Adam mesleğini değiştiremeyeceğine göre alışacaksın.
Hem ne kadar gurur verici bişey ki kızın numarasını yırtıp atmış.
Senin elinden tutup seni bırakmayan adam senindir. Daha ne gerek var kendini yıpratmaya.
Haa dersen ki güvenmiyorum, o senin sorunun.
Dikkat et, bu kıskançlık daha büyük boyutlara ulaşmasın.

Hahahah bu yoruma katılıyorum. "Merhaba bizde polis olmak istiyoruz,nasıl olabilriz" . Bu demek oluyor ki biz tanışmak istiyoruz aslında polis olmak istemiyoruz

Biz tanışmak istiyoruz gelip bunu demeye yüzümüz tutmuyor polis nasıl oluruz diye sormak zorunda kalıyoruz
Açılımı bu tatlım

Yazmayayım dedim ama dayanamadım yine. Nişanlınız çok yakışıklı olabilir, bazı kızların üniforma hayranlığı olabilir, siz de bu durumdan rahatsız olabilirsiniz ona diyecek bir lafım yok. Ancak konuyu yazış stiliniz, kullandığınız kelimeler, farklı görüşler sunan üyelere verdiğiniz hakaretvari cevaplar hiç hoş değil. Çok çok itici.

Üniformam yok, geçenlerde eşimle dışarda yemek yerken tuvalete gittiğimde adamın biri elime telefon numarasını tutuşturdu. Yüzük değil bizzat adamın kendisi vardı yanımda yani. Bu durumda ben de şu restorantta yemek yiyen adamların bana hayranlığı diye konu açabilir miydim yani? Böyle insan çok, yapacak bişey yok. Eşimize ve kendimize güveniyorsak mesele yok bence.

hemşirelere söz hakkı doğdu sanırım bu topikte

Ya canım benim elbette ki güveniyorum ama benim sinirim bozan bu tarz bayanların bu iğrenç davranışları.
Ya insan aşkından ölse dahi yüzü tutmaz parmağında yüzüğünü gördüğün halde gidip açılmaya ya.
Hiç mi insanın saygısı olmaz bilmiyorum ki
İşte bu düşünceler insanı yiyip bitiriyor.

Bu da olabilir Benim nişanlımda polisTİ. Benim için bıraktı mesleğini.

Maşallah.
Ama nişanlım işini çok seviyor böyle birşey isteyemem.
Hem bende onunla gurur duyuyorum.
Polis asker eşi olmak gurur duyulacak birşey şu tarz kadınlar olmasa ..

Bu da olabilir Benim nişanlımda polisTİ. Benim için bıraktı mesleğini.

Maşallah.
Ama nişanlım işini çok seviyor böyle birşey isteyemem.
Hem bende onunla gurur duyuyorum.
Polis asker eşi olmak gurur duyulacak birşey şu tarz kadınlar olmasa ...

ilk konunda haklısın da bu konu biraz zoraki olmamış mı sence de, buldumcuk olmuş olabilirmisin benim eşimde polis Allah için çirkin bi adamda değil ama sürekli tetikte değilim kim bakıyo diye

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

siz bir de polissiniz daha çok görüyorsunuzdur olayı. sizin lafınızın üstüne laf söylemek biraz saçma. bence karşı çıkan arkadaşlar bakış açısını biraz değiştirmeliler. kızlarda üniforma merakı var. ben abimden babamdan biliyorum

Ahaha nedne canım

kızlarda üniforma merakı varsa erkeklerde de var eee hemşireler napsın yada hemşirelerin kocaları? şaka bir yana çok takma canım yoksa hayat geçmez vala bunla misal bende avukat eşi olacağım adam bana diyor ki hergün takım elbise giycem hep traşlı olmam lazım eee ben bu adamı nasıl salayım dışarılara:18::18: güvenmekten başka çaremiz yok hem seninki de numarayı yırtmış atmış daha ne ..artı meslek tamam etken olabilir ama o kadar aşşağılık kadınlar ve erkekler var ki normal işinde gücünde hatta evli olan kadın yada erkek farketmez göz koyan mahlukatlar var ..tek çare güven ama peşini de bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…