Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Rica ederim canım aminnnn aminnn
Allahımm sen duy biziiii
Laf anlatamıyosun hiç yoktan kavga edip aranız bozuluyor arsız kadınlar cidden yaaaa
Meslek değiştirme şansı var mı peki :26:

Yok kuzum 10 yıl sonra anca
O yaştan sonrada bu adam ne iş yapacak ki?
Hem işinide seviyor zaten böyle birşey isteyemem ondan

birde canım seni anlamayanları da boşver yaşayan bilir gerçekten

Aynen kuzum gerginliğimin üstüne 10 kat daha gerdiler beni.
Sevgilimi Bratt Bitt diye göstermiş gibi bir izlenim oldu.
Yahu ne alaka ben sevgilime değil, giydiği üniformaya bakıyorlar diye yakınıyorum.

yahu kız bakıyorlar diyor siz bakmıyorlardır diyorsunuz. bu durumda konu sahibi durumu yaşayan kişi olduğundan bi şekilde ona inanıp öyle yorum yapmanız gerekmez mi?

ben nefret ederim diyor birileri de ne alakaysa...

ve evet telefon da çatır çatır gelip veriyor kızlar, iki polis arkadaşım var, öyle rütbeli falan da değiller...

Nişanlım Komiser Yardımcısı Akademi Mezunu, rütbesiz değil.
Valla KK'da tanıştığım kadının davranışlarını bi görseydin canım inan sende şoka girerdin aşırı arsız birisiydi.
kAFAMA TAKMA KONUSUNDA BİRAZ ABARTIYOR OLABİLİRİM AMA ELİMDE DEĞİL Kİ
Normalde de kıskanç biriyimdir dün gördüğüm o numara olayını anlatan mesajdan sonra daha fazla kafama takar oldum.
Ben aslında bakmalarına değil, yüzüğü gördükleri halde yaptkları arsızlığa sinirleniyorum.

Aynen kuzum gerginliğimin üstüne 10 kat daha gerdiler beni.
Sevgilimi Bratt Bitt diye göstermiş gibi bir izlenim oldu.
Yahu ne alaka ben sevgilime değil, giydiği üniformaya bakıyorlar diye yakınıyorum.

işte bazıları anlamıyorlar canım farklı anlıyorlar. ki zaten polis tanıdığı, eşi yada sevgilisi olanlar da yazmış aynı dertten muzdarip olduklarını :) o yüzden yaşamayan arkadaşların yorumlarını kafana takma

Canım şöööyle bir yorumları okudum da seni eleştirenlere takılma çünkü yaşamadan bilinmez benim nişanlım da polis hem de motorlu trafik düşün ben de yaşıyorum senin yaşadıklarını başlarda çook sinir olurdum sonra baktım neye sinir oluyorum çok şükür nişanlım dört dörtlüktür ona güveniyorum hiç takılmıyorum artık boşver bazı kızlarda cidden bi saçmalık var yüzük hiç önemli değil artk ya benimkine bende sizin gibi polis olmak istiyorum nasıl olurum gibi saçma sorular falan oluyor böyle şeyler sanki bilmiyor ve netten falan araştıramaz... boşver canım kendini üzme nişanlına güven huzurunu kaçırma Allah yardımcımız olsun:))) düğün ne zaman peki :)

Sana sonuna kadar katiliyorum taksimde polislere donupte bakan kiz gormedim yerine gore degisiyo bence bide uniformalilar bu ilginin gayette farkindalar kimse gozune aninda kestirdigine numara vermez

bende çok dikkat eder ve sinir olurum fakat anladığım kadarıyla bu durum sende takıntı olmuş geçende söylemiştin ya siteden bir kız dadandı diye onun etkisi kuvvetlidir ama haklısın benim eşimde polis ordan biliyorum üniforma görünce sapıtan hatun sayısı fazla ülkede..

Üniformalılara bakanlar ergen liselilerden öteye gecmez.ben hiç duymadım bu merakı polisleri hiç sevmem.dikkatimi cekmez üniformalı.ama enterasan kızların yüzüğü gördüğü halde telefon bırakması boşver sen ona güven

çok güzel açıklamışsınız tebrik ediyorum askeri severim diyince yazma gereği duydum
bende de o güven duygusu oluşuyo herzaman doğuda görev yaparken tanışmıştım eşimle beni korur kollardı
bende hemşireyim her meslekte var dediğiniz gibi üniforma...
sivillerin fazla olduğu yerde dikkat çekiyo bütün üniformalar bana kalırsa

Yuh inanamiyorum ya dunyanin civisi cikmis bende uniformali görsem baktigim olur ama tamamen polislige duydugum ilgiden dolayi bakarim mesleklerini imrendigim icin. Cunku bende polis olmak istiyodum. bundan sonra bakmiyim bari yanlis anlasirim allah korusun.tabi insanlarin suratina oyle dik dik bakmiyorum bundan sonra hic bakmim

Son düzenleme:
mesele üniforma değil. mesele bazı insanların düşüncesiz ve ahlaksız davranması... bir insanın hayatında biri varken ona yanlamaya çalışmakta ne ola ki? bu erkek/kız farketmiyor. bazı erkeklerde hayatında biri olan kızlara bu tür yaklaşımlarda bulunuyor. tamamen insanların terbiyesizliği. sevgililerimizin ya da eşlerimizin, hayatında biri olan insanlara bu tür yaklaşımlarda bulunanlara göz ucuyla bile bakmayacak karakterde olması yeterli ve güzel. takmayınız.

Nişanlınıza güveniniz tamsa dert edecek bir şey yoktur bana göre. Bakan baksın, adam sizi sevmiş seçmiş kime ne! Bunlara takılırsanız ne ilişkinizde ne de evliliğinizde huzur bulamazsınız.

her bir kelimenize katılıyorum .

Canım inan ki bu konuyu yazarken gözlerim dolu dolu yazdım ama öyle yorumlar geldi ki;
* Polis Meraklısı Oldum ( Ki erkek arkadaşım 2 yıl peşimde koştu sırf polis diye istememiştim)
*Kuruntulu oldum.
*Abartıyor oldum.
*Nişanlıma kız geliyor tel numarasını veriyor yüzüğünü gördüğünü belirttiği halde ama ben büyütüyor oldum. (Millet mi fazla rahat ben mi rahatsızım anlayamadım )
*Bakıyorlar diyorum, neden baksınlar bakmıyorlardır diyorlar.
*İş rütbe olayına kadar bile geldi, ne alakaysa.
*Ben sevmiyorum hiç diyenler bile oldu. ( Sevip sevmedikelrini sormamıştım zaten )
*Bu konuda bu kadar hassasken nişanlın o kıza yüz vermiştirde kızda telefon numarasını vermiştir diyenler oldu.
Yüz veren biri neden yırtsın numarayı?

Ben sizinle derdimi paylaşmak istiyorum, ama herkes neredeyse nişanlıma telefon veren kız yerine beni haksız bulacaklar yani o derece.
Belki sizlerle paylaşırım biraz da olsa rahatlarım diye yazdım ama inanın daha gerildim.

kindarrrr arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim.Düşüncelerimi anlatmışsın.

Sağol canım benim teşekkür ederim.
Umarım zamanla bende senin gibi kafama takmamayı öğrenebilirim :)

öyle,
resmi bir toplantıda günlük giyinen bir insan da dikkat çeker.
siz hemşire olarak sokakta formanızla yürüseniz siz de dikkat çekerisiniz
her bakış aşk bakışı değildir.

eşinizin de sizin de Allah yardımcısı olsun. çok zor bir meslek, o mesleği yapan bir erkeğin eşi olmak da bir o kadar zordur sanırım. çok fazla fedakarlık gerektiriyor.
milliyetçi düşüncem yüzünden askere sevgim, saygım ve hayranlığım sonsuzdur.

her bir kelimenize katılıyorum .
teşekkürler

rica ederim canım takılma fazla,
kendi eşlerine, sevgililerine bu şekilde telefon verilse, yine bu denli medeni olacaklardır eminim... boşveeer

Sağol canım benim teşekkür ederim.
Umarım zamanla bende senin gibi kafama takmamayı öğrenebilirim :)

Öğrenmelisin canım çünkü kendini yorarsın ve huzurunu kaçırırsın boşveerr nişanlına da belli etme hiç kıskandğını bende çok kıskancımdır ama bunu aştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…