- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Aynen kuzucum, farklı şeylere yöneliyorum mümkün olduğunca aklıma getirmemeye özen gösteriyorum.
Rica ederim canım aminnnn aminnn
Allahımm sen duy biziiii
Laf anlatamıyosun hiç yoktan kavga edip aranız bozuluyor arsız kadınlar cidden yaaaa
Meslek değiştirme şansı var mı peki :26:
birde canım seni anlamayanları da boşver yaşayan bilir gerçekten
kızların üniforma manyağı olduğunu sanmıyorum. hele rütbesiz polisler hiç ilgi çekici değil. nişanlınız da belki daha samimi davranıyordur bilemyorum. kimse erkek görmemiş gibi davranmaz. Biraz abartıyor musunuz?
Aynen kuzum gerginliğimin üstüne 10 kat daha gerdiler beni.
Sevgilimi Bratt Bitt diye göstermiş gibi bir izlenim oldu.
Yahu ne alaka ben sevgilime değil, giydiği üniformaya bakıyorlar diye yakınıyorum.
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul ya da Ankara'ya tayin isteyebilirsiniz çok içinize dert ettiyseniz. Hele hele Kadıköy yada Beyoğlu Belediyelerine atanırsa içiniz pek rahatlar, buralarda polisler pek sevilmez. ^^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazmayayım yzmayayım dedim dayanamadım
öncelikle konu başlığınız çok ama çok incitici. "kızlardaki" ifadesini kullandığınız an genelleme yapmış olursunuz ki hepimiz biliyoruz ki bu tarz takıntılar, saplantılar vs. olgunlaşamamış sorunlu kişiliklerin ortaya dökülüş şeklidir ve çok şükür ki tüm dişiler böyle değil.
kendi adıma isterse reis-i cumhur olsun yanında, hayatında bir kadın olan adamla işim olmaz.
polisi sevmem huzursuzluk göstergesidir benim için
polise bakıyorsam "allah allah olay mı var acaba, bunlar niye toplanmış ki burada" diye bakarım.
askeri severim kafamdaki yansıma şekli hep "güven" dir yine üniformayla alakası yok.
üniformadan yola çıkarsak şayet, siz de biliyorsunuz ki belediyelerin temizlik işçileri, özel sektörde officeboy lar kamu da kat görevlileri üniformayla çalışırlar. sizin konu başlığında yaptığınız gibi genellersek kızların bu kişilere de bakması gerekir.
kendi adıma üniformalı birindense, 200 kişilik bir salona kendisini dineletebilen takım elbiseli bir profesörü tercih ederim.
ek olarak, sanırım şu siteden muhatap olduğunuz kadının terbiyesizce tavrı sizi oldukça etkilemiş ve algıda seçicilik oluşturmuşsunuz. saplantı haline gelmeden kurtulun bundan.
yazmayayım yzmayayım dedim dayanamadım
öncelikle konu başlığınız çok ama çok incitici. "kızlardaki" ifadesini kullandığınız an genelleme yapmış olursunuz ki hepimiz biliyoruz ki bu tarz takıntılar, saplantılar vs. olgunlaşamamış sorunlu kişiliklerin ortaya dökülüş şeklidir ve çok şükür ki tüm dişiler böyle değil.
kendi adıma isterse reis-i cumhur olsun yanında, hayatında bir kadın olan adamla işim olmaz.
polisi sevmem huzursuzluk göstergesidir benim için
polise bakıyorsam "allah allah olay mı var acaba, bunlar niye toplanmış ki burada" diye bakarım.
askeri severim kafamdaki yansıma şekli hep "güven" dir yine üniformayla alakası yok.
üniformadan yola çıkarsak şayet, siz de biliyorsunuz ki belediyelerin temizlik işçileri, özel sektörde officeboy lar kamu da kat görevlileri üniformayla çalışırlar. sizin konu başlığında yaptığınız gibi genellersek kızların bu kişilere de bakması gerekir.
kendi adıma üniformalı birindense, 200 kişilik bir salona kendisini dineletebilen takım elbiseli bir profesörü tercih ederim.
ek olarak, sanırım şu siteden muhatap olduğunuz kadının terbiyesizce tavrı sizi oldukça etkilemiş ve algıda seçicilik oluşturmuşsunuz. saplantı haline gelmeden kurtulun bundan.
yahu kız bakıyorlar diyor siz bakmıyorlardır diyorsunuz. bu durumda konu sahibi durumu yaşayan kişi olduğundan bi şekilde ona inanıp öyle yorum yapmanız gerekmez mi?
ben nefret ederim diyor birileri dene alakaysa...
ve evet telefon da çatır çatır gelip veriyor kızlar, iki polis arkadaşım var, öyle rütbeli falan da değiller...
Canım şöööyle bir yorumları okudum da seni eleştirenlere takılma çünkü yaşamadan bilinmez benim nişanlım da polis hem de motorlu trafik düşün ben de yaşıyorum senin yaşadıklarını başlarda çook sinir olurdum sonra baktım neye sinir oluyorum çok şükür nişanlım dört dörtlüktür ona güveniyorum hiç takılmıyorum artık boşver bazı kızlarda cidden bi saçmalık var yüzük hiç önemli değil artk ya benimkine bende sizin gibi polis olmak istiyorum nasıl olurum gibi saçma sorular falan oluyor böyle şeyler sanki bilmiyor ve netten falan araştıramaz... boşver canım kendini üzme nişanlına güven huzurunu kaçırma Allah yardımcımız olsun:))) düğün ne zaman peki :)
çok güzel açıklamışsınız tebrik ediyorum askeri severim diyince yazma gereği duydum
bende de o güven duygusu oluşuyo herzaman doğuda görev yaparken tanışmıştım eşimle beni korur kollardı
bende hemşireyim her meslekte var dediğiniz gibi üniforma...
sivillerin fazla olduğu yerde dikkat çekiyo bütün üniformalar bana kalırsa
teşekkürlerher bir kelimenize katılıyorum .
Canım inan ki bu konuyu yazarken gözlerim dolu dolu yazdım ama öyle yorumlar geldi ki;
* Polis Meraklısı Oldum ( Ki erkek arkadaşım 2 yıl peşimde koştu sırf polis diye istememiştim)
*Kuruntulu oldum.
*Abartıyor oldum.
*Nişanlıma kız geliyor tel numarasını veriyor yüzüğünü gördüğünü belirttiği halde ama ben büyütüyor oldum. (Millet mi fazla rahat ben mi rahatsızım anlayamadım )
*Bakıyorlar diyorum, neden baksınlar bakmıyorlardır diyorlar.
*İş rütbe olayına kadar bile geldi, ne alakaysa.
*Ben sevmiyorum hiç diyenler bile oldu. ( Sevip sevmedikelrini sormamıştım zaten )
*Bu konuda bu kadar hassasken nişanlın o kıza yüz vermiştirde kızda telefon numarasını vermiştir diyenler oldu.
Yüz veren biri neden yırtsın numarayı?
Ben sizinle derdimi paylaşmak istiyorum, ama herkes neredeyse nişanlıma telefon veren kız yerine beni haksız bulacaklar yani o derece.
Belki sizlerle paylaşırım biraz da olsa rahatlarım diye yazdım ama inanın daha gerildim.
kindarrrr arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim.Düşüncelerimi anlatmışsın.
Sağol canım benim teşekkür ederim.
Umarım zamanla bende senin gibi kafama takmamayı öğrenebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?