Kendi fikirlerimi yazarsam kızar mısınız bana?
Polis olmak çok kolay artık. Belli bir uzmanlık da gerektirmiyor. Üniversitenin her hangi bir bölümünden mezun olmak yeterli oluyor. Bir sınava giriyorsun ve polis oluyorsun.
Bu işi sevenler dışında kendi alanında iş bulamayanlar da yöneliyor artık.
Yani üniforma deyince benim aklıma genelde subaylar gelir. Onların yıldızları cazip gelir kızlara ama polisleri/yunusları pek duymadım. Lise 2-3 sınıf ayarında olabilir ama aklı yerinde olan bir kız zaten karşındaki erkeği kesmez hele de yanında bir kız varsa, hele de parmağında yüzük varsa.
Kızmazsan eğer üniformaya senin takıntılı olduğunu düşünüyorum, tüm bakışları böyle algılıyorsundur.
Hep iğneleyici yorumlar yaparsın ama seni hiç itici bulamıyorum.
O yüzden birşey demiyorum, diyemiyorum.
Yorumun için teşekkür ederim.
Normal memur olmak dediğin gibi artık çok kolay, Polislik ulaşılmaz birşey değil.
Dedim ya lisede kızlar polis görünce cama yapışırlardı, ama o kızlardan çoğu büyüdükçe bu özelliklerini koruyabilmişler
Bu arada son yazdığın şeye istinaden kesinlikle öyle değilimmmm
elbette. kötü bir durum ama şahit oluyoruz. genelleme yapmadım ama dediğim şu sadece, gördüm böyle olayları. hepsi bu. bu arada polis yakınları da yani birinci derece anlar polisleri. o yüzden sizin lafınızın üstüne laf söylemek saçma demeyinartı ben de polis çocuğuyum
💑💓
İpek e katılıyorum benim eşim meslek lisesi çıkışlı o yüzden polis oldu mesela kolay yoldan memurluk bi dolu arkadasida aslen öğretmen falan
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
ne güzelyani arkadaşların anlamasını beklemiyorum ben sonuçta yaşayanlar biliyor :)
Öyle canım normal liseden mezunların bi çoğu maaş Tc standartlarına göre vs diye tercih edebiliyorlar.
Ama erkek arkadaşım lisede de kolay okumuş üniversitede de akademi.
Pek anlamam bu işlerden ama işini çok seviyor.
Hep der hayalimde ki işi yapıyorum diye.
Bu arada eşininde polis olduğunu bilmiyordum nerede görev yapıyorsunuz canım
bu arada kız olsun erkek olsun her kişi de çoğunluğunda bi takıntı vardır meslek takıntısı.misal ben öğretmenim ve asla öğretmenle evlenmem derdim.bu da bi takıntı.yani kızlarda polis öğretmen mühendis vs takıntılar olması çok normal....herkes kendisi için en eyisini ister.
batmandayız 2 senedir bi bu kadar daha var
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Öyle herkes istedği meslekten kişilerle evlenir inşallah canım ama mümkünse sahibi olanlardan uzak dursunlar :)
ya zatan sahiplilere sulananlar sağlam ayakkabı olmadığı kesindir....
Aman neyse artık balım konu farklı yerlere çekildikçe çekildi valla ben bile hızına yetişemedim
Yani konu askeri seviyorum polisi sevmiyoruma kadar bile geldi ya
aynen bir de tam anlamadan senin ne demek istedğini farklı şekilde yorum yapan arkadaşlar oldu ama bakış açısı işte. sen kafaya takma yaşayanlar anlıyor seni önemli olan o
aynen bir de tam anlamadan senin ne demek istedğini farklı şekilde yorum yapan arkadaşlar oldu ama bakış açısı işte. sen kafaya takma yaşayanlar anlıyor seni önemli olan o
Taş bana mı geldi? Öyleyse cevap vermek isterim de..
Bakış açısı değil düşünce denir bence ona. yani herkes kasıtlı ya da görmek istediği yerden bakmıyor konuya kanımca.
Güvenlik görevlileri yeri geliyor subaydan polisten daha çok çalışıyor, gecesi gündüzü yok, aldığı para para değil. Daha geçen gün bankamatiği soymaya çalışan hırsızlar tarafından bir güvenlik görevlisi vuruldu ve öldü. Eşimin arkadaşıydı. Sabiha Gökçen havaalanında bir tane daha vuruldu o da öldü. Ben eşimi her gün işe tedirginlikle yolluyorum artık. Bi polis kadar güvencesi yok ama polis gibi davranmasını bekliyorlar güvenliklerden...
Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın, bu konuda içim doluydu ben de yazdım güvenlik görevlileri konusu açılınca.
Taş bana mı geldi? Öyleyse cevap vermek isterim de..
Bakış açısı değil düşünce denir bence ona. yani herkes kasıtlı ya da görmek istediği yerden bakmıyor konuya kanımca.
Kendi fikirlerimi yazarsam kızar mısınız bana?
Polis olmak çok kolay artık. Belli bir uzmanlık da gerektirmiyor. Üniversitenin her hangi bir bölümünden mezun olmak yeterli oluyor. Bir sınava giriyorsun ve polis oluyorsun.
Bu işi sevenler dışında kendi alanında iş bulamayanlar da yöneliyor artık.
Yani üniforma deyince benim aklıma genelde subaylar gelir. Onların yıldızları cazip gelir kızlara ama polisleri/yunusları pek duymadım. Lise 2-3 sınıf ayarında olabilir ama aklı yerinde olan bir kız zaten karşındaki erkeği kesmez hele de yanında bir kız varsa, hele de parmağında yüzük varsa.
Kızmazsan eğer üniformaya senin takıntılı olduğunu düşünüyorum, tüm bakışları böyle algılıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?