- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
sonradan görme değilde nasıl desem nisanlimda nisanlim tavrı. ..benden daha iyi anlatan biri çıkar sanırım
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Evet kızların genelinde var üniforma sevgisi nedense bende çok kez duydum şahitte oldum .
İster istemez dikkat çekiyor üniforma .
Bence senin yapman gereken şey nişanlına güveniyorsan hiç sorun etmemek çünkü yüzüğünü görüp bildiği halde bu şekilde davranan kız ahlaksızdır başka bir şey değildir herkes o niyetle bakmıyordur merak etme :)
Elinden geldiği kadar umursamamaya çalış nişanlın nasıl davranması gerektiğini bilen biri ise sorun yok .
Buldumcuk lafını bize de kullanmışlar eşimin ailesi
İlk zamanlar onlara gitmiyorduk pek fazla. Geziyoduk ama onlarla değil. Onlar da bizi evden çıkmıyorlar, bütün gün koklaşıyorlar falan zannettiler heralde
Eşime annesi bi gün buldumcuk oldun sen de iyice demiş
Öyle tabiki canım ama ben bu tarz ahlaksız insanların yaptıklarına geriliyorum yoksa nişanlıma güveniyorum elbette
Birazcık vicdanı olan terbiyesi olan, yüzük var ama dayanamadım gibi bir kelime kurar mı ya
Özge siz bide şarka gelin bak burdada çok pis bakıyorlar bir kaşık suda bogacakmis gibi
canım sevinmen lazım bak adam yırtmış atmış yani kana bozuk değil, sen ona güvendiğini belli ettir yeter, bi adama çok yüklenmek onu kaybetmektir..kendini kaybeden evlilere askıntı olan çok.! bence sana her şeyden bahsetmesini sağla için rahat olur
Al bi tane daha.Güzelim sana laf söyleyen oldu mu.Sana birşey diyen oldu mu.Kendin BENİM YORUMUMU ALINTILADIN.Kendince bir cevap yazdın.Ben de snein cevabına karşılık yazdım.Ne hiddeti.Hakaret bağırma sana herhangi bir kaba lafım mı var.Hee doğru konuşanı dokuz köyden kovarlar misali,kendi kendine yalanmı söylüyoruz yani diyen de sensin bana bu ne hiddet diyen de sensin bana alıntı yapıp yorumuma laf atan ve de Muhatap olmayalım diyen de sensin.Çok komik.Neyse canım.Sen herkese alıntı yapa dur ama bana yapma.elbette. kötü bir durum ama şahit oluyoruz. genelleme yapmadım ama dediğim şu sadece, gördüm böyle olayları. hepsi bu. bu arada polis yakınları da yani birinci derece anlar polisleri. o yüzden sizin lafınızın üstüne laf söylemek saçma demeyinartı ben de polis çocuğuyum
neden bu kadar hiddetlisiniz anlamadım. muhatap olmayalım.
:) komik oluyorlar da işte nasıl ki kötü niyetli kızlar varsa erkekler de var. bir iki takılırım diye cevap verip muhabbeti ilerletenler de yok değil. atasözleri ile tamamlamak isterdim de burda insanlar kendileriyle aynı görüşte olmayanları yerden yere vuruyolar ya. çok hakaretler dönüyo..
kalmaz canım. bazı birimler dedim ya çevik, yunus gibi fizik ve yaşa bakıyor. illaki değişecektir birimi. biraz sabır.
💑💓
Nişan ne ki evlilere bile asılan var BDV de hatta itiraf edeni çıkıyo
Ama evli adamın nasıl yanıt verdiğiyle doğru orantılı devam ediyor herşey
Evet canım benimde bi arkadaşım vardı hatta bende BDV'ye onunla ilgili konu açmıştım.
Sonunda adam yanlış birşey yaptığını anlayıp yolundan döndü kız hala yazıyor adama ya
ben ilkokulda iken herkes beni polis diye severdi.ergenlıktede anneme polis ne yapıyor nasıl diye sorarlardı(çok dışarılarda dolaşırdım sanırım ondan).boyum tutmadı olamadım.o yüzdenmidir bilmem polislere karşı aşırı hayranlığım vardır.hatta sırf üniforma giyebilmek için hem üniversitede okudum hemde yaka kartı alıp güvenlik görevlisi olarak çalıştım.ki halen daha çalışıyorum.aram çok iyi benim fakülte polisleri ile.yemeğe bile gidip aynı masada otururuz.güvenlık kızlardanda bi tek benimle araları iyidir.allahım inşallah polis bi eş nasip eder bna. ama şunu söyleyeyim abilerimin hepsi ya nişanlı ya evli.ve hepside eşlerini cocklarını cok seviyor.birlikte fakülteler arası voleybol maçlarında görev aldık.bazı kızlardan ben bile gözlerimi alamadım.bayan olduğum halde baktım ama abimlerin hepsi maçla ilgileniyordu kızlara bakmıyorlardı bile.demem o ki canıızı boş yere sıkamyın.nişanlınız sizi sevdikten sonra olay bitmiştir.
ben ilkokulda iken herkes beni polis diye severdi.ergenlıktede anneme polis ne yapıyor nasıl diye sorarlardı(çok dışarılarda dolaşırdım sanırım ondan).boyum tutmadı olamadım.o yüzdenmidir bilmem polislere karşı aşırı hayranlığım vardır.hatta sırf üniforma giyebilmek için hem üniversitede okudum hemde yaka kartı alıp güvenlik görevlisi olarak çalıştım.ki halen daha çalışıyorum.aram çok iyi benim fakülte polisleri ile.yemeğe bile gidip aynı masada otururuz.güvenlık kızlardanda bi tek benimle araları iyidir.allahım inşallah polis bi eş nasip eder bna. ama şunu söyleyeyim abilerimin hepsi ya nişanlı ya evli.ve hepside eşlerini cocklarını cok seviyor.birlikte fakülteler arası voleybol maçlarında görev aldık.bazı kızlardan ben bile gözlerimi alamadım.bayan olduğum halde baktım ama abimlerin hepsi maçla ilgileniyordu kızlara bakmıyorlardı bile.demem o ki canıızı boş yere sıkamyın.nişanlınız sizi sevdikten sonra olay bitmiştir.
Özge siz bide şarka gelin bak burdada çok pis bakıyorlar bir kaşık suda bogacakmis gibi
ne alaka ya....biz de şarkı diyarbakırda yaptık hem de türkiyenin en ene en tehlikeli bölgesi licede. ve şu an ikinci şarktayız başka yerde.insanları o kadar saygılı ki....isim vermicem ama iki bölgede daha görev yaptı eşim ve en iyi yer doğu bizim için.çünkü insanları çok hürmetkar yabancılara karşı.iyi kötü her yerde var.evet benim de eşime numara yollayan vs oldu ama güven olduktan sonra gerisi boş...herşey sizin eşinizde biter.Bide şarkımız var dimi
Aman allahım ya ..
Ama artık en kötü gününde dahi yanındayım, o nereye ben oraya.
Allahın izniyle bizleri düşman olarak gören o insanların yanından kazasız belasız ayrılalımda başka birşey istemem..
Allah tüm asker ve polislerimizi korusun.
yanlış anlamışsınız. ben öğrenciydim. mezun olup göreve başlayan üat devreler yani görevde olan polislere yapıldı o hareket. yoksa biz sivildik. çok gerginsiniz ya.
💑💓
ne alaka ya....biz de şarkı diyarbakırda yaptık hem de türkiyenin en ene en tehlikeli bölgesi licede. ve şu an ikinci şarktayız başka yerde.insanları o kadar saygılı ki....isim vermicem ama iki bölgede daha görev yaptı eşim ve en iyi yer doğu bizim için.çünkü insanları çok hürmetkar yabancılara karşı.iyi kötü her yerde var.evet benim de eşime numara yollayan vs oldu ama güven olduktan sonra gerisi boş...herşey sizin eşinizde biter.Bide şarkımız var dimi
Aman allahım ya ..
Ama artık en kötü gününde dahi yanındayım, o nereye ben oraya.
Allahın izniyle bizleri düşman olarak gören o insanların yanından kazasız belasız ayrılalımda başka birşey istemem..
Allah tüm asker ve polislerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?