Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Özge siz bide şarka gelin bak burdada çok pis bakıyorlar bir kaşık suda bogacakmis gibi

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

sonradan görme değilde nasıl desem nisanlimda nisanlim tavrı. ..benden daha iyi anlatan biri çıkar sanırım

Buldumcuk lafını bize de kullanmışlar eşimin ailesi
İlk zamanlar onlara gitmiyorduk pek fazla. Geziyoduk ama onlarla değil. Onlar da bizi evden çıkmıyorlar, bütün gün koklaşıyorlar falan zannettiler heralde
Eşime annesi bi gün buldumcuk oldun sen de iyice demiş

Canım benim çok teşekkür ederim.
Güveniyorum ona, yinede allah şaşırtmasın.
Herkesede biraz ahlak birazda vicdan duygusu versin inşallah.

amaaaan kaynana o der

Nişan ne ki evlilere bile asılan var BDV de hatta itiraf edeni çıkıyo
Ama evli adamın nasıl yanıt verdiğiyle doğru orantılı devam ediyor herşey

ben ilkokulda iken herkes beni polis diye severdi.ergenlıktede anneme polis ne yapıyor nasıl diye sorarlardı(çok dışarılarda dolaşırdım sanırım ondan).boyum tutmadı olamadım.o yüzdenmidir bilmem polislere karşı aşırı hayranlığım vardır.hatta sırf üniforma giyebilmek için hem üniversitede okudum hemde yaka kartı alıp güvenlik görevlisi olarak çalıştım.ki halen daha çalışıyorum.aram çok iyi benim fakülte polisleri ile.yemeğe bile gidip aynı masada otururuz.güvenlık kızlardanda bi tek benimle araları iyidir.allahım inşallah polis bi eş nasip eder bna. ama şunu söyleyeyim abilerimin hepsi ya nişanlı ya evli.ve hepside eşlerini cocklarını cok seviyor.birlikte fakülteler arası voleybol maçlarında görev aldık.bazı kızlardan ben bile gözlerimi alamadım.bayan olduğum halde baktım ama abimlerin hepsi maçla ilgileniyordu kızlara bakmıyorlardı bile.demem o ki canıızı boş yere sıkamyın.nişanlınız sizi sevdikten sonra olay bitmiştir.

canım sevinmen lazım bak adam yırtmış atmış yani kana bozuk değil, sen ona güvendiğini belli ettir yeter, bi adama çok yüklenmek onu kaybetmektir.. kendini kaybeden evlilere askıntı olan çok.! bence sana her şeyden bahsetmesini sağla için rahat olur

Özge siz bide şarka gelin bak burdada çok pis bakıyorlar bir kaşık suda bogacakmis gibi

Bide şarkımız var dimi
Aman allahım ya ..
Ama artık en kötü gününde dahi yanındayım, o nereye ben oraya.
Allahın izniyle bizleri düşman olarak gören o insanların yanından kazasız belasız ayrılalımda başka birşey istemem..
Allah tüm asker ve polislerimizi korusun.

Sağol kuzumm teşekkür ederim önerilerin için

Amin canım biz batmandayız misal inşallah sizede iyi yerler çıkar

Al bi tane daha.Güzelim sana laf söyleyen oldu mu.Sana birşey diyen oldu mu.Kendin BENİM YORUMUMU ALINTILADIN.Kendince bir cevap yazdın.Ben de snein cevabına karşılık yazdım.Ne hiddeti.Hakaret bağırma sana herhangi bir kaba lafım mı var.Hee doğru konuşanı dokuz köyden kovarlar misali,kendi kendine yalanmı söylüyoruz yani diyen de sensin bana bu ne hiddet diyen de sensin bana alıntı yapıp yorumuma laf atan ve de Muhatap olmayalım diyen de sensin.Çok komik.Neyse canım.Sen herkese alıntı yapa dur ama bana yapma.

Nişan ne ki evlilere bile asılan var BDV de hatta itiraf edeni çıkıyo
Ama evli adamın nasıl yanıt verdiğiyle doğru orantılı devam ediyor herşey

Evet canım benimde bi arkadaşım vardı hatta bende BDV'ye onunla ilgili konu açmıştım.
Sonunda adam yanlış birşey yaptığını anlayıp yolundan döndü kız hala yazıyor adama ya

Evet canım benimde bi arkadaşım vardı hatta bende BDV'ye onunla ilgili konu açmıştım.
Sonunda adam yanlış birşey yaptığını anlayıp yolundan döndü kız hala yazıyor adama ya

Hatırladım ben olsam bu kızla görüşmem dediğim konu sanırım
İşte en yakın arkadaşın böyleyken bi yabancı yüzük gördü diye nasıl bakar diye şaşırma
Her türlü insan var artık maalesef
Önemli olan nişanlının nasıl cevap verdiği

Sağol canım teşekkür ederim inşalla allah seninde gönlüne göre verir.

Başka bir kızın ,parmağında yüzük gördüğü adama numara vermesi hoş değil. . Lakin bu illa nisanlinizin üzerinde üniforma var diye olmuyor. Dışarda bir çok sivil erkeğe bir çok sivil bayana da o kağıtlardan suruyle veriliyordur emin olun.
Ayrıca sivil mekanlara uniformali biri girdiği zaman her zaman dikkat çeker ve insan ister istemez bakma gereği duyar, bu üniformaya olan askimizdan değil meragimizin cezbetmesinden kaynaklanır.
Ayrıca sulalemde onum arkam Sağım solum polis dolu, yunus, özel harekat vs ne ararsanız dolu fakat bende asla polisleri çekici bulmam , bana meslek olsun diye polisligi seçmiş idealleri olmayan insan gibi gelirler.. Çünkü benim etrafim öyle. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım teşekkür ederim inşalla allah seninde gönlüne göre verir.

ne alaka ya....biz de şarkı diyarbakırda yaptık hem de türkiyenin en ene en tehlikeli bölgesi licede. ve şu an ikinci şarktayız başka yerde.insanları o kadar saygılı ki....isim vermicem ama iki bölgede daha görev yaptı eşim ve en iyi yer doğu bizim için.çünkü insanları çok hürmetkar yabancılara karşı.iyi kötü her yerde var.evet benim de eşime numara yollayan vs oldu ama güven olduktan sonra gerisi boş...herşey sizin eşinizde biter.

yanlış anlamışsınız. ben öğrenciydim. mezun olup göreve başlayan üat devreler yani görevde olan polislere yapıldı o hareket. yoksa biz sivildik. çok gerginsiniz ya.

💑💓

Hee o kadar cümlemden sadece bu kadarını mı anladın.Onu da yanlış anlamışsın.Yani evet sen öğrenciydin.Yani önceden yapılan şeyler eskide kalan şeyler dedim bende.Öğren ci olmanı doğru anladım da,sizler olayın bütününe değil,acaba hangi cümlede ne yanlışlık var ona bakıyorsunuz.Hangi gerginlikten bahsediyorsun anlamıyorm.Gerçekten gerileceğim.Hoşçakal tatlım.

Sağol canım teşekkür ederim inşalla allah seninde gönlüne göre verir..

ne alaka ya....biz de şarkı diyarbakırda yaptık hem de türkiyenin en ene en tehlikeli bölgesi licede. ve şu an ikinci şarktayız başka yerde.insanları o kadar saygılı ki....isim vermicem ama iki bölgede daha görev yaptı eşim ve en iyi yer doğu bizim için.çünkü insanları çok hürmetkar yabancılara karşı.iyi kötü her yerde var.evet benim de eşime numara yollayan vs oldu ama güven olduktan sonra gerisi boş...herşey sizin eşinizde biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…