Bebek İkinci El Kızlara çok uygun elbiseler...

Siyah etiketini koyduğun nedir genel fotografı yok sanırım? 6-9 ya da 9-12 lazım bize :) pembe takım güzel kalıbı nasıl kızım şu an 8 aylık giyeblir mi yazın acaba? Bir de fiyatlar nedir tabiki

Siyah etiketini koyduğun nedir genel fotografı yok sanırım? 6-9 ya da 9-12 lazım bize :) pembe takım güzel kalıbı nasıl kızım şu an 8 aylık giyeblir mi yazın acaba? Bir de fiyatlar nedir tabiki

pardon unutmuşum kanzın kadife pantolonu. hiç giymedi desem yeri var ya.. kışın dışarı çıkarmıyorum gezmelik diye aldım zaten çocuk büyüdü :)

pembe külotlu olan 3-6 ay için ama çok cici gömlek olarak da kullandım biraz büyüyünce.. diğerleri zaten olur..
tanesi 5 lira canım toplu alırsan da bir güzellik yapıcam zaten kargo alıcıya ait olduğu için çok masraf olmasın diye karşı tarafa..

Son düzenleme:
Kanz kadife pantolon ve kot şort beden ve fiyatları canım. Uygunsa almak istiyorum. Birde kot salopet yada pantolon varmı ekleyeceğin

merhaba canım ,

resimlerin üstüne tıklarsan etiketlerini yakından çektim bedenleri yazıyor. kadife 18 ay kotta 3-6 ay.. salopet kot şort var ama baya giydirdim onu bunlar kadar yeni gibi durmuyor...yırtık sökük yok

tanesini 5 tl yaptım kızlar... acil nakit ihtiyacından.. hepsi birbirinden güzel ve yeni kaçırmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…