Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siyah etiketini koyduğun nedir genel fotografı yok sanırım? 6-9 ya da 9-12 lazım bize :) pembe takım güzel kalıbı nasıl kızım şu an 8 aylık giyeblir mi yazın acaba? Bir de fiyatlar nedir tabiki
Siyah etiketini koyduğun nedir genel fotografı yok sanırım? 6-9 ya da 9-12 lazım bize :) pembe takım güzel kalıbı nasıl kızım şu an 8 aylık giyeblir mi yazın acaba? Bir de fiyatlar nedir tabiki
pardon unutmuşum kanzın kadife pantolonu. hiç giymedi desem yeri var ya.. kışın dışarı çıkarmıyorum gezmelik diye aldım zaten çocuk büyüdü :)
pembe külotlu olan 3-6 ay için ama çok cici gömlek olarak da kullandım biraz büyüyünce.. diğerleri zaten olur..
tanesi 5 lira canım toplu alırsan da bir güzellik yapıcam zaten kargo alıcıya ait olduğu için çok masraf olmasın diye karşı tarafa..
resimlerin üstüne tıklarsan etiketlerini yakından çektim bedenleri yazıyor. kadife 18 ay kotta 3-6 ay.. salopet kot şort var ama baya giydirdim onu bunlar kadar yeni gibi durmuyor...yırtık sökük yok