• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar :(

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bebeğim 35 günlük oldu sütüm yetmiyo malesef zaten baştan beri emme problemi war bende devam sütü veriyoorum sma veriyorum fakat kayınvalidemler beni çileden çıkarıyor yok neden mama vermişim mamaya alışırmış meme gibisi var mıymış :( onun yanında mama vermeye cekinir oldum neden böle yapıor nasıln davranacagımı şaşırdım ben yeter artık çıldırcam zaten gaz ve kabızlık cekiyor sürekli ağlıyor :(

O etraftakilerin söylediklerine kulak asmayın ne kadar zor olsada bebeğin annesi sizsiniz onun için en iyisini istersiniz.Süt yetmiyosa mecburen vericeksiniz mama bebek aç mı kalsın.Benim de bebeğim 34 günlük ben de arada mama veriyorum.Biz de isteriz sadece anne sütü vermeyi ama yetmeyince mamadan başka care kalmıyo.Size tavsiyem söylenen olumsuz şeyleri kafanıza takıp var olan sütünüzü kaçırmayın.

haklısıın ama inan nasıl tepki vereceğimi şaşırdım onlara karşı sen ne kadar veriyosun mama canım birde hangisini veriyosun cevap için teşekkürler bu arada

Ben milupa aptamil veriyorum hastanedeki hemşire onu önermişti günde birer ölçekten toplamda üç ölçek veriyorum.

Back