• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KıZlar

Organick__

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
1.347
3.291
53
İçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu. Kafamı kurcalayan testin son kullanma tarihi geçmiş olması

Son düzenleme:

Eklentiler

• B037A9DC-EA72-4563-9867-AAC0E02F8DDD.webp
    B037A9DC-EA72-4563-9867-AAC0E02F8DDD.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 73
Ben veriyorum 4 gibi çıkıyor canım. Bazı yerler ertesi gün ama bence hamilesin kesin hayırlısı olsun
Sağol yaa amin. İlkinde bir gün geçti veya vardı, silik çıkıp koyulaşmıştı. Şimdi ise; bir hafta kadar önce hafif lekelenme ama çok çok hafif. Şimdi de ara sıra kasığa batma oluyor ve dün yaptığım iki test hem koyu hem de ikinci çizgi koyar koymaz beliriyor beklemeden. Demekki erken döllenme olabilir dimi? Kafamı kurcalayan test tarihinin geçmiş olması ama pozitif mi çıkar dimi?

kızlar Bugün test yaptıramıcam merak etmeyin diye yazıyorum. Kızım uyuyor anca işe yetişirim öptüm

Testlere göre hamilesin ama tarihi geçmiş dedin orda bi kafam karıştı 🙄
Fark eder mi acaba bi doktora falan sorsan yada yıl üstünde eczane varsa girip test alsan işten sonra. Bende merak ettim 😬😅

Testlere göre hamilesin ama tarihi geçmiş dedin orda bi kafam karıştı 🙄
Fark eder mi acaba bi doktora falan sorsan yada yıl üstünde eczane varsa girip test alsan işten sonra. Bende merak ettim 😬😅
Az önce eve gelirken aldım yeni test. Yaptım
İdrar kaplar kaplamaz beklemeden koyu oldu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Ama dünki çubuk testte renk daha koyuydu, şimdi niye kopkoyu diil ki sence?

Back