Kızlar ?

ben cok merak edıyorum bu konuları hıc de anlamam mesela harıtaya nasıl bakılır falan
burcum yay yukselenım kova tek bıldıgım bu
su 2020 den tek parca halınde cıkabılecek mıyım
bu 2-3 gundur tum sinirlerım alınmıs gıbı normalde çemkirellayımdır ama su son gunlerde pek bır mınnos oldum
sımdı mesajınızı okuyunca tırstım bı ıyı gıdıyordum ya sakin sakin

ben de pek anlamıyorum aslında ama cok iyi bir astrolog takip ediyorum ve onun dediklerine dikkat edip temkinli oluyorum, bir de surekli dua okuyorum. türkiyenin en iyisi zaten öner döşer, onun öğrencisi mine ölmez var onu takip ediyorum instagramda ve youtube videolarını izliyorum, gun gun hangi gezegen ne açısı var bunun anlamı ne sonucu ne burclara gore ne anlam ifade ediyor her seyı acıklıyor kadın. eylul sonundan kasımın 15ine kadar çok zor gececekmiş demişti. bir ay daha kaldı sabretmemiz gereken mesela ben haritama baktırmıstım baska birine ama profesyonel diildi o kadar daha simple baktı, o da dedi ki senin haritana göre aralık 20sine kadar kritik, o tarihe kadar temkinli olmanda fayda var. ben de normalde daha sakin ve alttan alan biriyken mesela gectigimiz on gun icinde baya patlamaya hazır bomba gibi saga sola satasıp surekli eski mevzuları ortaya doken saldıran bir insan oldum. ama simdi gercekten kendimi zaptetmem lazım, hic kimse iyi bir sey soylemiyor bu donem icin. rabbim korusun

öner döşerin ismini daha once duymustum hemen bakayım
cok tesekkur ederım

Biz 2 ayri ülkedeydik esimle. Universite zamanı online ders çalışıyorduk ayni filmleri izleyip analizini yapiyorduk. Ayni kitabi okuyup tartışıyorduk. Her güne tarihleriyle bir his, eylem yazip kavanozlarda biriktirir gelince birbirimize verirdik. Hic monotonlasmadi lisede face de tanışıp zamani gelince evlendik. İliskiyi yormamak gerek. Mesaj, arama olaylarini abartmamak gerek. Hem özgür olup hemde bağlı olmayi dengelemek gerek. Uzakligin söyle avantaji var birlikte yapacagin, eglenecegin seylerin cok fazla olmasi.

Aynı anda film acar izlerken yorum yapardık yan yana izlermiş gibi. bağlantı kopunca vs birbirimize haber verir beklerdik film p.ç olurdu.

Iyy ne saçmalamışız be!

Ille konuşcaz zorla konu bulcaz derken mutlaka kavgaya bağlardık olayı. Sonunda çok.muhabbet tez ayrılık der çenemizi yumardık:)

Yani ne konuşuyorsunuz diye sorarken özel şeyleri sormadım tabikide, gündelik şeyleri arada yapılan aktiviteleri kastettim sadece arada flört etmek güzel ilişkiye renk katar, teşekkür ederim görüşünüz için:)

Yoo ne alakası var? Kaç yıllık ilişkim ve ara ara böyle sorunlar yaşıyorduk uzaktan yürütünce. Sanırım hiç uzak mesafe ilişkisi yürütmediniz böyle yargı dağıttığınıza göre
Yargı dağıtmak? Hoşunuza gitmeyen yorumlarda hep agresif mi olursunuz?
Benim uzaktan ilişkim oldu o yüzden bu yorumu yaptım. O zaman çok daha fazla konuşurduk. Verimli konuşmalar da olurdu havadan sudan da. Ama bir ilişkide ne konuşabilirim gibi bir soru sorunca ilişkide bir kırılma yaşanmış gibi. Böyle başlar kopmalar.

Sizde böyle hep negatif enerji mi yayarsınız etrafınıza? Ben tabikide bugün ne konuşabilirim diye düşünmüyorum, ve dediğiniz gibi bazen verimli konular oluyor bazen ise havadan sudan. Fakat ben buna farklı olarak bir aktivite ya da buna benzer bir şeyler de olsun istiyorum arada, o yüzden buradaki üyelerden farklı fikirler almak istedim. Sorum buydu, ilişkim hakkında fikir veya yorum istememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…