Gebeliğe Hazırlık Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
26
Kızlar kaç kişi hamile kaldığını öğrendi bu ay kaç ay deneyip oldu

Kızlar kaç kişi hamile kaldığını öğrendi bu ay kaç ay deneyip oldu
Canım ben geçen sene eylülden beri hep denedim olmadı taa şubatta tuttu baziları 1 sene bekliyor böyle kafanda bitirip ilişkiliye gir gerçekden faydası var ben çok çabuk pes eden birisiyim hemen öf yeter ben istemiyom arrık dedim hevesimi kaçırdım öyle de oldu :). En yakın zamanda olursun sende inşallah

Canım az önce yemek yedim midem bulanıyor böyle kusacak gibiyim acaba olablr mi hamilelik

Maşallah kız 7kez ilişki ben herifimi zorluyordum resmen hiç hevesi yok hala öyle hamile olduğumdan bu tana 1kez oldu
Şimdi eğer hamile tuttuysa 3buçuk haftalıksın belirtiler olması erken gibi daha ya biraz daha beklemen lağzım canım başka belirti varmı bulantı haricinde? Benim 2gün adetin gecikince miğde bulanmaya başlamışdı

Yok canım benimkinin hevesi vardı çok şükür yorgunluk,halsizlik,bel ve karın ağrisi 3 buçuk haftalikmi adetime 6 gün var ne ypcgm blmyrm

Yok canım benimkinin hevesi vardı çok şükür yorgunluk,halsizlik,bel ve karın ağrisi 3 buçuk haftalikmi adetime 6 gün var ne ypcgm blmyrm
Bekle canım 8 gün sonra gelmezse adetin test yap ama adet belirtisi de olabilir bu bel karın ağrısı ..

9 ay oldu halen bekliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…