Gebeliğe Hazırlık Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin belirtin nelerdi ne zaman belirtin başladı nasıl oldu
Canım ben hep adetim gecikmeden aceleci davranıp test yaprdım bu sefer 2-3 gün bekledim sabır edip O sonra bi çorba içerken miğdem bulandı baya bi uykusuzluk çökdü haksızlığm başladı bende ha bire hap alıyordum dinç kalayım diye belirt böyle çabuk olmaz sanıyordum bi kaç hafta sonra olur zannediyordum ..

Bende öyle demkki olablyrms demi şimdi ben bulantım vardı ya biraz kusmaya calistm çıkaramadım tam yine biraz mide bulantısı var adetin gecikince mi test yapmstn

Şimdi ne yapim canm ben sabredmyrm

Şimdi ne yapim canm ben sabredmyrm
Adetine bugun ile itibaren 5 gün var demi ? Bazi testler 5-6 gün önceden gösteriyor al bi çubuk idrar ile testbyap silik çizgi olur belki oda bi işaret inşallah olur canım
Kaç yaşındasın bu arada

Bende öyle demkki olablyrms demi şimdi ben bulantım vardı ya biraz kusmaya calistm çıkaramadım tam yine biraz mide bulantısı var adetin gecikince mi test yapmstn
Evet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen

Adetine bugun ile itibaren 5 gün var demi ? Bazi testler 5-6 gün önceden gösteriyor al bi çubuk idrar ile testbyap silik çizgi olur belki oda bi işaret inşallah olur canım
Kaç yaşındasın bu arada
Canım 22 yasndym ben 2,5 liraya alyrm test ama ondada cikmz bencr

Evet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen
Bekleyblsem bende öyle ypcm affedersn dün eşimle birlikte olduk hemen mide bulantısı oldu bende bide vajinamn üstüne ağrı girdi böyle mide yanmMda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…