Senin belirtin nelerdi ne zaman belirtin başladı nasıl olduHamile olmak isteyenler böyle belirti var diyince sevinirim ondan sevinçten anaaam dEdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin belirtin nelerdi ne zaman belirtin başladı nasıl olduHamile olmak isteyenler böyle belirti var diyince sevinirim ondan sevinçten anaaam dEdim :)
Hamile olamazmiyim şimdi benİnşallah hamilymdr ya
Canım ben hep adetim gecikmeden aceleci davranıp test yaprdım bu sefer 2-3 gün bekledim sabır edip O sonra bi çorba içerken miğdem bulandı baya bi uykusuzluk çökdü haksızlığm başladı bende ha bire hap alıyordum dinç kalayım diye belirt böyle çabuk olmaz sanıyordum bi kaç hafta sonra olur zannediyordum ..Senin belirtin nelerdi ne zaman belirtin başladı nasıl oldu
Bende öyle demkki olablyrms demi şimdi ben bulantım vardı ya biraz kusmaya calistm çıkaramadım tam yine biraz mide bulantısı var adetin gecikince mi test yapmstnCanım ben hep adetim gecikmeden aceleci davranıp test yaprdım bu sefer 2-3 gün bekledim sabır edip O sonra bi çorba içerken miğdem bulandı baya bi uykusuzluk çökdü haksızlığm başladı bende ha bire hap alıyordum dinç kalayım diye belirt böyle çabuk olmaz sanıyordum bi kaç hafta sonra olur zannediyordum ..
Şimdi ne yapim canm ben sabredmyrmCanım ben hep adetim gecikmeden aceleci davranıp test yaprdım bu sefer 2-3 gün bekledim sabır edip O sonra bi çorba içerken miğdem bulandı baya bi uykusuzluk çökdü haksızlığm başladı bende ha bire hap alıyordum dinç kalayım diye belirt böyle çabuk olmaz sanıyordum bi kaç hafta sonra olur zannediyordum ..
Adetine bugun ile itibaren 5 gün var demi ? Bazi testler 5-6 gün önceden gösteriyor al bi çubuk idrar ile testbyap silik çizgi olur belki oda bi işaretŞimdi ne yapim canm ben sabredmyrm
Evet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemenBende öyle demkki olablyrms demi şimdi ben bulantım vardı ya biraz kusmaya calistm çıkaramadım tam yine biraz mide bulantısı var adetin gecikince mi test yapmstn
Canım 22 yasndym ben 2,5 liraya alyrm test ama ondada cikmz bencrAdetine bugun ile itibaren 5 gün var demi ? Bazi testler 5-6 gün önceden gösteriyor al bi çubuk idrar ile testbyap silik çizgi olur belki oda bi işaretinşallah olur canım
Kaç yaşındasın bu arada
Bekleyblsem bende öyle ypcm affedersn dün eşimle birlikte olduk hemen mide bulantısı oldu bende bide vajinamn üstüne ağrı girdi böyle mide yanmMda olduEvet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen
Geçmişti yine o ağrı girdi vajinamn üstü hareket edemeyrm ne buEvet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen
Cevap yazarmsn banaEvet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen
Canım nerdesnEvet adet 2 gün gecikince test yapdım daha doğrusu kan verdim direk yüksek de çıkdı hemen
Canimsin allah sabir versin gonlune insallahKorunmayı bıraktığım ay hamıle kalırım sanmstjm ama 27 ay oldu hala beklıyorum![]()
Amin cnm hepimizeCanimsin allah sabir versin gonlune insallah![]()