Kızlar 👭

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
33
Slm kızlar cok cekınıyorum eşşmle konusmaktan ön sevişme olayı yok hşç düşünmüyor kendisinin ilş bitti hop bu kadar ben farklılıklar istiyorum artık cınselık konusunda baglanmak istiyorum ona nasıl ifade edebilirm acaba nasıl acıklayabılirim bu arada 2q ekımde 7 seneye gircez

Slm kızlar cok cekınıyorum eşşmle konusmaktan ön sevişme olayı yok hşç düşünmüyor kendisinin ilş bitti hop bu kadar ben farklılıklar istiyorum artık cınselık konusunda baglanmak istiyorum ona nasıl ifade edebilirm acaba nasıl acıklayabılirim bu arada 2q ekımde 7 seneye gircez
canım benim bu tip şeyler konuşulmalı bu tek taraflı birşey değil kiii, mutlaka söyle ne istediğini yoksa günün birinde iyice bıkar ve soğursun benden söylemesi

7 sene olmuş hala bunu istediğinizi belli edemediyseniz bundan sonrada biraz zor sanki...emrivaki yapın siz başlayın belki hoşuna gider hep ister..onun yapmasını beklemeyin..

Bende biliyorum ama çekingenlik var aslında olmaz ole ama eşime karsı çekiniyorum
o senin yıllardır eşin canım çekingenliği bırakmalısın artık sonuçta bi kadınsın ve bu bizimiçin önemli birşey deneme tahtası değiliz ki biz, onlar gibi bizler de buncdan keyif almalıyız almıyorsak kendimizi kullandırmış oluruz. kesinlikle çekinmeyi bırakmalısın ve konuşmalısın

[/QUOT
Gorucu usulü mu evlendin canim

X