Keşke:)) inşallah bakalımmSalı günü bende gidicem hastaneye :) onuda yanımda götürüyüm destek olurumİnşallah herşey yoluna girer.
Şeyy şayet hastalandı ondan sonra hala riski var mıdır ? Bulantı falan olursa ya da hiç belli olmadanSalı günü bende gidicem hastaneye :) onuda yanımda götürüyüm destek olurumİnşallah herşey yoluna girer.
Birileri demiş ya adetten sonra da hiç belirti vermeden.. ondan korkuyor tam rahatlar bideAdet olursa oyle bir risk kalmiyor
Kızlar iyi geceler. Normal bir kan testinde hamilelik belli olur mu? Bir önceki konuda arkadaşım adına açmıştım ama tepki gelince kapattırdım.. ( bilgi edinmek istersemiz) tahminen 5 6 haziran hastalanması gerek şimdi normal kontrole gider gibi kan tahlili yaptırıcak arkadaşım orada belli olur mu? Beklese daha iyi ama gün geçtikçe işim büyümesinden korkuyor. Sizce ne yapmalı ?
Regl olmasına rağmen hamile olanları okumuştum bu forumda. Hersey olabiliyorhastalanırsa hamile değildir zaten hiçbir şeye gerek yok. günü dediğim 5 haziran regl tarihi dediniz ya o gün olmazsa eczaneden gebelik testi alıp yapsın
Ne olacak yani hamileyse eğer düşürecek mi bebeği sonrada bebeği nasıl düşürebilir arkadasım diye konu mu açacaksınız tövbe ya bi anlık zevkler için nice canlar gidiyor yazık günah ya susuyum diyorum da hayır mübarek günlerde söylediklerinize bakın ya size ne arkadaşınızdan ya yeterKızlar iyi geceler. Normal bir kan testinde hamilelik belli olur mu? Bir önceki konuda arkadaşım adına açmıştım ama tepki gelince kapattırdım.. ( bilgi edinmek istersemiz) tahminen 5 6 haziran hastalanması gerek şimdi normal kontrole gider gibi kan tahlili yaptırıcak arkadaşım orada belli olur mu? Beklese daha iyi ama gün geçtikçe işim büyümesinden korkuyor. Sizce ne yapmalı ?
Burada konu açanlar var hamilelik bölümünde. Düzenli regl olduğu halde 4 aylık hamile olanlar vardı. Söz konusu değil diye birsey denmemeli. Insan fizyolojisi oldukça karmaşık ve binde bir de olsa çeşitli durumlar yasanabilirRegl olmuyorlar yerlesme kanamasi yasiyorlar bu son yorumum reglden sonra hamile kalmk soz konusu degil.
Evet ben :) yani düzenli olma değilde ilk ay oldum bi garip 3 gün sürdü yani öğrendiğimde 2 aylıktı kuzumBurada konu açanlar var hamilelik bölümünde. Düzenli regl olduğu halde 4 aylık hamile olanlar vardı. Söz konusu değil diye birsey denmemeli. Insan fizyolojisi oldukça karmaşık ve binde bir de olsa çeşitli durumlar yasanabilir
Burada konu açanlar var hamilelik bölümünde. Düzenli regl olduğu halde 4 aylık hamile olanlar vardı. Söz konusu değil diye birsey denmemeli. Insan fizyolojisi oldukça karmaşık ve binde bir de olsa çeşitli durumlar yasanabilir
Ben tamamen yorum yapan arkadaşlara kesinlikle olmaz diyenlere okudugum ve duydugum kadarıyla imkansiz diye birşey yok demek istedim :) konu sahibini korkutmak istemem. Tam birlesme olmadığından hamile olduğunu sanmıyorum arkadaşininAy kuzum konu sahibinin yüreğine indireceksin...
Kız evli değil keşke hamile kalmak için can atan annelerden olsa da yerleşme kanamasini üstüne görmeyi anlatsak...
O hamilelik derdinde değil o hamile kalmaktan korkuyor.
Sorun şu ki normal bir birliktelik değil bahsettiği. Bahsettigi birliktelik için bugün açılan diğer konusunu oku...
Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin. Peki belirtileri yaşıyor muydunuz sizErken gebelik test
Evet ben :) yani düzenli olma değilde ilk ay oldum bi garip 3 gün sürdü yani öğrendiğimde 2 aylıktı kuzum
Aminn büyüyor şuan yanımda yatıyor :) Ufak tefek belirtiler vardı ama normal ağrı sandım tam belirtiler 2. ayda başladı zaten. Aslında hap kullanıyordum bıraktım Allah hemen nasip etti çok şükür darısı tüm isteyenlere.Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin. Peki belirtileri yaşıyor muydunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?