Kızlar?

Oncelikle başkası adına konu açılmıyor
Şu saatte arkadaşın yanında konuyu okuyor bize slm söylüyor çok garip
İki dakikasıni ayırıp üye olmak çok zor değil MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konu Sahibi Siz olduğunuzu eczaneye sizin gidecek olmanizdan anladım
Kimse kimsenin gebelik testini almaz kocası ve kendi dışında...

Ayrıca anal birleşme ile ( az önceki konun ) hamile kalinmaz.

Ağlayıp durmayın artık gebelik 4 hafta içinde tepki verir bedene..

14 mayısta anal beraberlik yaşayıp bugün hamile belirtisi olmaz...

Olsa olsa gaz olur...

Hayir adetten sonra risk kalmaz ama adet olmayip yerlesme kanamasi yasarsa diye onu kastetmistir o arkadas ama o durum adetten farkli yani akinti gibi kan oluyor o da adetmi yerlesme kanamasimi belli olur.

hastalanırsa hamile değildir zaten hiçbir şeye gerek yok. günü dediğim 5 haziran regl tarihi dediniz ya o gün olmazsa eczaneden gebelik testi alıp yapsın
Regl olmasına rağmen hamile olanları okumuştum bu forumda. Hersey olabiliyor

Regl olmuyorlar yerlesme kanamasi yasiyorlar bu son yorumum reglden sonra hamile kalmk soz konusu degil.

Bebeğin babası da bu kadar korkuyor mu ? Korkmuyorsa ayrılın

Ne olacak yani hamileyse eğer düşürecek mi bebeği sonrada bebeği nasıl düşürebilir arkadasım diye konu mu açacaksınız tövbe ya bi anlık zevkler için nice canlar gidiyor yazık günah ya susuyum diyorum da hayır mübarek günlerde söylediklerinize bakın ya size ne arkadaşınızdan ya yeter

Arkadasim,kimse kimse icin kendini bu kadar heder etmez.kimse hickimse icin yasadigi kucuk memlekette arkadasi icin gebelik testi almaz.arti ust uste konu acip kendini bu kadar paralamaz.

Muhtemelen arkadasim diye bizi yedigin kisi sensin.sen oldugunu dusunerek sunu soylemeliyim ki,bu kadar basit bi sekilde hamile kalinsaydi 10 cocugumuz olurdu simdiye kadar.birlesme yok neyine bu korku.bu kadar korkuyorsan neden boyle islere kalkisiyorsun?? Bu isleri biliyorsaniz nasil hamile kalindigini da bilin.onu neden bilmiyorsunuz??? Yazik yani.uzuluyorum gercekten.korkma hamile degilsin,yasadigin sadece psikolojik bir durum.arti birlesme olsaymis daha iyiymis,boyle daha da bi mide bulandirici ve igrenc otesi.tovbe tovbe.mubarek gunler yapmayin sunlari

Regl olmuyorlar yerlesme kanamasi yasiyorlar bu son yorumum reglden sonra hamile kalmk soz konusu degil.
Burada konu açanlar var hamilelik bölümünde. Düzenli regl olduğu halde 4 aylık hamile olanlar vardı. Söz konusu değil diye birsey denmemeli. Insan fizyolojisi oldukça karmaşık ve binde bir de olsa çeşitli durumlar yasanabilir

Erken gebelik test
Evet ben :) yani düzenli olma değilde ilk ay oldum bi garip 3 gün sürdü yani öğrendiğimde 2 aylıktı kuzum

Ay kuzum konu sahibinin yüreğine indireceksin...

Kız evli değil keşke hamile kalmak için can atan annelerden olsa da yerleşme kanamasini üstüne görmeyi anlatsak...

O hamilelik derdinde değil o hamile kalmaktan korkuyor.

Sorun şu ki normal bir birliktelik değil bahsettiği. Bahsettigi birliktelik için bugün açılan diğer konusunu oku...

Ben tamamen yorum yapan arkadaşlara kesinlikle olmaz diyenlere okudugum ve duydugum kadarıyla imkansiz diye birşey yok demek istedim :) konu sahibini korkutmak istemem. Tam birlesme olmadığından hamile olduğunu sanmıyorum arkadaşinin

Korkunun ecele faydası yok. Erken gebelik testi alıp yapın. Regl döneminiz geçincede kan testi yapın ama hamilelik için baktırdığınızı söylemelisiniz ama kayıtlara geçebilir bence ondan emin değilim. Özel hastanede yaptırabilirsiniz bilgisi olan yazacaktır

Erken gebelik test

Evet ben :) yani düzenli olma değilde ilk ay oldum bi garip 3 gün sürdü yani öğrendiğimde 2 aylıktı kuzum
Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin. Peki belirtileri yaşıyor muydunuz siz

Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin. Peki belirtileri yaşıyor muydunuz siz
Aminn büyüyor şuan yanımda yatıyor :) Ufak tefek belirtiler vardı ama normal ağrı sandım tam belirtiler 2. ayda başladı zaten. Aslında hap kullanıyordum bıraktım Allah hemen nasip etti çok şükür darısı tüm isteyenlere.

Ben bir arkadaşım için bu kadar ugrasmazdim özellikle bu konuyla ilgili. Banane ne halt etti ise o duzeltsin.

İçimdeki ses diyor ki arkadasim dediğiniz kişi sizsiniz. Birleşme olmamış diyorsunuz ama detaya kadar nasıl olduğunu anlatmış. Ne bilim ya. Sanki o siz gibi geliyorsunuz bana.

Banane arkadaşım için gidicem de eczaneye hamilelik testi alacağım. Banane yani. Onun için buraya konu bile acmazdim. Ne yaptıysa o yaptı o duzeltsin allah allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…