Bir gün kendi çocuğunuzun başına gelse ne yapcaksınız demişsiniz ya o zaman Annesine söyleyin siz karışmayın Annesi düşünsün gerisini de.....Kızlar sürekli bu kişinin ben olduğumu eczaneye gidemediğinden anladık vs demişiniz ama normal değil mi sizce ? Eczaneye gidip arkadaşıma alıcam demem kadar komik birşey var mı? Doğrusu bu olsa bile binlerce insan bu yalanla alıyor yani benim doğrum hiç kalacak. Yapmadığım şey neden benim üzerime kalsın. Valla isteyen inansın bu olaya ben kendimi zarara atamam bu yüzden tereddütte kaldım. Ben olsam burada gülüp konuşma yapamazdım. Evet yapmış bir hata. Yakın arkadaşım elimden geldikçe yanında olmaya çalışuyorum. Bence kimsenin halini görmeden yargılamayın. Bir gün kendi çocuğunuzun başına gelse ne yapacaksınız? Ama arkadaşıma bakacak olursam umarım kimsenin başına gelmez. Koca kız belki ama kötü durumda. Evet dedikleriniz gerçekler elbette ama durumu anlattım biraz daha hassas olsak kişiye ee yapmasaydın demek yerine şunu şunu yapabilirsin diye yardımcı olalım bence. O da zaten keşke yapmasaydım diyor siz deyince aa doğru bunu düşünemedim demiyor. Zaten pişman sadece bir soru sorduk tahlil vs. Bu şekilde akıl verip yardım eden herkese çok teşekkürler..
Hayır korku yok çünkü o hamile olmadığından emin fakat gebelik testi alayım ya da doktora gidelim dedi ona hatta şayet varsa aldırmasak mı ki bile dedi. Yani benim arkadaşımın korkusu takıntısı çok. Doktora gidemiyor eczaneye gitse gene aynı elini kolunu bağlıyor herkesin kendi korktuğu gibiBebeğin babası da bu kadar korkuyor mu ? Korkmuyorsa ayrılın
Benim arkadaşıma yardım etmem size neden bu kadar dokundu anlamadım. Daha önceki yoruma cevap verme gereğinde bile bulunmadın. Yeter falan demişiniz de kimse size xx konu açmış cevapla diye zorunluluk şart koymamış. Konuya bakarsınız hoşunuza gitmezse atmasınız yorum. Ki zaten konular alta gidip kayboluyor her dakika yeni konu açılıyor. Sorun ne anlayamadım? Size bildirim mi geliyor yorum atmak zorundasın diye? Biz yardım istedik şükür yardım edenler oldu. Arkadaşım hata yapmış gelin küçümseyelim demedin. Bence daha fazla uzatmayın. İyi günler.Bir gün kendi çocuğunuzun başına gelse ne yapcaksınız demişsiniz ya o zaman Annesine söyleyin siz karışmayın Annesi düşünsün gerisini de.....
İşte onun korkusu da bu hastalansa bile emin olamamak.Burada konu açanlar var hamilelik bölümünde. Düzenli regl olduğu halde 4 aylık hamile olanlar vardı. Söz konusu değil diye birsey denmemeli. Insan fizyolojisi oldukça karmaşık ve binde bir de olsa çeşitli durumlar yasanabilir
3 gün sürdü derken daha fazla mı sürüyor? Yani olduğundan az sürdüğü için mi anladınız hamileliği acaba?Erken gebelik test
Evet ben :) yani düzenli olma değilde ilk ay oldum bi garip 3 gün sürdü yani öğrendiğimde 2 aylıktı kuzum
Bende birey olarak yorumumu yapıyorum k.bakma bir arkadaş bir arkadaş için bu kadar çırpınmaz burda konu acıyorsanız her yoruma da eleştiriye de acık olun ve yın diyorum ısrarla o kişi sensin , ben kimseyi küçümsemiyorum her insan hata yapar siz en basında konuyu hata yaptı pişman vs diye anlatmadınız , direk hamile mi, bebeği nasıl düşürebilir diye girdiniz konuya sizin gibiler yüzünden bir çok can gidiyor bir anlık zevkler için acaba hamileyse bı seferde nasıl düşürülebilir konusu mu acacaksın su hayır mübarek günlerde el vicdan diyorum korkunun ecele faydası yok k.bakma , dediklerimin sonuna kadar arkasındayım bu kadarı yeter Annesine söyle madem öyle bişey var hani diyorsun ya..Benim arkadaşıma yardım etmem size neden bu kadar dokundu anlamadım. Daha önceki yoruma cevap verme gereğinde bile bulunmadın. Yeter falan demişiniz de kimse size xx konu açmış cevapla diye zorunluluk şart koymamış. Konuya bakarsınız hoşunuza gitmezse atmasınız yorum. Ki zaten konular alta gidip kayboluyor her dakika yeni konu açılıyor. Sorun ne anlayamadım? Size bildirim mi geliyor yorum atmak zorundasın diye? Biz yardım istedik şükür yardım edenler oldu. Arkadaşım hata yapmış gelin küçümseyelim demedin. Bence daha fazla uzatmayın. İyi günler.
İtiraf et bu kadar korkma o sensin SEN adet gününü bile hesplamışsın..3 gün sürdü derken daha fazla mı sürüyor? Yani olduğundan az sürdüğü için mi anladınız hamileliği acaba?
Ne mutlu size Allah acısını göstermesin. Arkadaşım 23 yaşında saçını boyatmamış. Üniversite hayatı boyunca evsiz, sahipsizlere yardım etmiş biri. Ve bu 2. Sevgilisi. Onun bu hayatta sınandığı hatalardan biri de bu oldu demekki. Bu hatayı yaşadığı için onu dışlayamaz ki.. yanlış anlamayın sakın siz dışladınız demiyorum demek istediğim gayet iyi bir insan fakat bir hataya düşmüş işte..Ne yazık ki çocuklar kitaplarla büyütülemiyor, her biri ayrı bir karakter ve birey.
Gayet ahlaklı, tahmin edemeyeceğiniz kadar edepli ve şaşıracaksınız ama 22 yaşında olmasına rağmen sevgilisi olmayan dolayısıyla hiçbir birliktelik deneyimi yaşamamış, kaşlarını almamış, saçını kına dışında bir kere bile boyamamış bir kız evladım var ellerinizden öper.
Ahlakıma dem vurduğunuz için teşekkür ederim, saygılarımla.
Evet hobi olarak arkadaşlarımın hastalanacağı günleri hesaplıyorum.. Bu olayları konuşurken tarihine kadar söyledi ki size doğru düzgün bilgi verebileyim sizde ona göre yorum.İtiraf et bu kadar korkma o sensin SEN adet gününü bile hesplamışsın..
Tamam benim yeter ki uzamasın evet bendim o. Tamam. Arkadaşımın için çırpınmıyorum. Konuyu onun ağzından yazıyorum cevaplıyorum. İnanmak istediğinize inanınBende birey olarak yorumumu yapıyorum k.bakma bir arkadaş bir arkadaş için bu kadar çırpınmaz burda konu acıyorsanız her yoruma da eleştiriye de acık olun ve yın diyorum ısrarla o kişi sensin , ben kimseyi küçümsemiyorum her insan hata yapar siz en basında konuyu hata yaptı pişman vs diye anlatmadınız , direk hamile mi, bebeği nasıl düşürebilir diye girdiniz konuya sizin gibiler yüzünden bir çok can gidiyor bir anlık zevkler için acaba hamileyse bı seferde nasıl düşürülebilir konusu mu acacaksın su hayır mübarek günlerde el vicdan diyorum korkunun ecele faydası yok k.bakma , dediklerimin sonuna kadar arkasındayım bu kadarı yeter Annesine söyle madem öyle bişey var hani diyorsun ya..
Tabiki yapın ama buraya kavgaya gelmiş gibisiniz yoksa karşınızdaki için biraz daha nazik olsanız ?Bende birey olarak yorumumu yapıyorum k.bakma bir arkadaş bir arkadaş için bu kadar çırpınmaz burda konu acıyorsanız her yoruma da eleştiriye de acık olun ve yın diyorum ısrarla o kişi sensin , ben kimseyi küçümsemiyorum her insan hata yapar siz en basında konuyu hata yaptı pişman vs diye anlatmadınız , direk hamile mi, bebeği nasıl düşürebilir diye girdiniz konuya sizin gibiler yüzünden bir çok can gidiyor bir anlık zevkler için acaba hamileyse bı seferde nasıl düşürülebilir konusu mu acacaksın su hayır mübarek günlerde el vicdan diyorum korkunun ecele faydası yok k.bakma , dediklerimin sonuna kadar arkasındayım bu kadarı yeter Annesine söyle madem öyle bişey var hani diyorsun ya..
Oyle bir şey olacağını sanmıyorum ama kan testi en doğru sonucu verirİşte onun korkusu da bu hastalansa bile emin olamamak.
Çok teşekkürler sağolun.Oyle bir şey olacağını sanmıyorum ama kan testi en doğru sonucu verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?