Kızlar?

eflatun77

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
11
Kızlar iyi geceler. Normal bir kan testinde hamilelik belli olur mu? Bir önceki konuda arkadaşım adına açmıştım ama tepki gelince kapattırdım.. ( bilgi edinmek istersemiz) tahminen 5 6 haziran hastalanması gerek şimdi normal kontrole gider gibi kan tahlili yaptırıcak arkadaşım orada belli olur mu? Beklese daha iyi ama gün geçtikçe işim büyümesinden korkuyor. Sizce ne yapmalı ?

olmaz hem erken zaten daha..

Şuan kahverengi akıntı gibi birşey bulaşıyormuş sizce bu adet öncesi olan birşey mi? Ona göre hamilelik ama bilemedim :/

Hcg testi farklı oluyor o yüzden belli olmaz..

En iyisi sen arkadaşına bir tane test al yapsın adetine 1-2 gün kala yapsın... Sonra da gitsin kan testi versin...

Hcg testi farklı oluyor o yüzden belli olmaz..

En iyisi sen arkadaşına bir tane test al yapsın adetine 1-2 gün kala yapsın... Sonra da gitsin kan testi versin...
Şey ne tam olarak ne testi bu gebelik testlerinden falan mı ? Gerçi bende nasıl alacaksam direk gözler bana çevrilecek ama neyse artık..

Şuan kahverengi akıntı gibi birşey bulaşıyormuş sizce bu adet öncesi olan birşey mi? Ona göre hamilelik ama bilemedim :/

gününü bekleyip kan testi yaptırsın ama normal değil.. söyleyecek gebelik için diye.
yada idrar testi yapsın ..
regl de olabilir yerleşme kanamasıda test yapmadan kimse bilemez.

Şey ne tam olarak ne testi bu gebelik testlerinden falan mı ? Gerçi bende nasıl alacaksam direk gözler bana çevrilecek ama neyse artık..
Evinize uzak bir yerden alın evet gebelik testi ucuz birşey. İki üç lira

Eczacı senin gebeliginle ilgilenmez alacağı paraya bakar.. gebelik testi alacaksn vereceksin eline yapacak bu kadar basit.. olmadı gitsin özelde kan testi versin 2 saate çıkar. Ama şimdi vermesin belli olmayabilir adet günü geçerse versin garanti olur onun için.. şu mübarek günlerde verdiğim akıla bak

gününü bekleyip kan testi yaptırsın ama normal değil.. söyleyecek gebelik için diye.
yada idrar testi yapsın ..
regl de olabilir yerleşme kanamasıda test yapmadan kimse bilemez.
Söyleyemez asla anladığım kadarıyla doktor iptal.. Yani tam hastalanmışken gitmesi gerek değil mi?

Diyelim hastalandı o gün.. yine de baktırmalı mı? Yoksa tehlike atlatılmış mıdır :/

Ders ne kelime... ama işte insan üzülüyor genede tüm gün ağlıyor korkudan umarım yoktur yani birleşme olmamış ama anlattığımda tepki oluyor neyse..
Ağlasn bırak demekki yaptığı yanlışın farkında.. madem sevisecekler kondom denilen şeyi kullansınlar, ayrıca dur yaaa sen neden alıyorsun o testi ? Gitsin sevgilisi alsın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…