Yok geç kalmamışsınız hatalarınız tekrarlamazsanız mutlu olursunuz, su kokusuna ayrıca güldüm kusura bakmayın, o kokuyla bunların sevgilileri, eşleri nasıl duymuyorlar derdim, şu an cevabımı aldım.[/QUOTE küçük bi ilde yaşıyorum şuanda hayatımdaki tüm hedeflerimi başarmışta bunda afallamış gibi hissediyorum sanki bi daha hiç sevemem gibi
Ayrılmakla çok doğru karar vermişsiniz; maaş kartınızı istemesi,sizde eski sevgilisini araması,dudağın kalın olsaydı,esmer olsaydın vs.demesi... Evlensen çok pişman olurdun
küçük bi ilde yaşıyorum şuanda hayatımdaki tüm hedeflerimi başarmışta bunda afallamış gibi hissediyorum sanki bi daha hiç sevemem gibi
silip attım gibi aslında ilk başlarda kötüydüm tabi ama şimdi yerini gelecek kaygısına bıraktı Anlamadığım nişan için o bastırdı ben bekleyelim dedikçe .nişan bozulduktan sonra ablasına attığı mesajda ben aşık olmak istiyorum yazıyordu sanki ben getirdim işleri nişana kadar madem aşık değildin e beni niye inandırdın bu oyunaKafanızdan silip attınız mı doğru insanı da bulursunuz. Neden geç kalasınız ki.
Bana da aşk diye birşey yoktur sevgi vardır gibi laflar ediyordu ben seni sahiplendim derdi ne tezatlıksa ablasına aşık olmak istiyorum diyo ne olduda tek seferde sildin diyorum soğudum dedi demek evlensem üç günde soğuyacaktı27 'nin nesi geç yahu!?
Aman iyi ki bitmiş bırak.
Asosyalin tekiyle ev hapsi hayat mı istiyorsun bir ömür?
O aşkın a sı kalmadığında ne yaptım ben derdin emin ol.
Tek yaşıyorum şuan ailem memlekette burda çalışıyorum ben kısmetse büyük Şehre tayinim çıkarsa gideceğim haziranda.yalnızlık korkutuyo sanırım beniHayata geç kalmamışsın canım sadece adamdan ayrılmaya geç kalmışsın.
Neyse yeni bir hayata merhaba de.
su kokusu neymiş okudum okudum göremedimYok geç kalmamışsınız hatalarınızı tekrarlamazsanız mutlu olursunuz, su kokusuna ayrıca güldüm kusura bakmayın, o kokuyla bunların sevgilileri, eşleri nasıl duymuyorlar derdim, şu an cevabımı aldım.
Onu kaybetmekten çok bi daha aşık olamama korkusu Yaşımda çok küçük değil aşık olmadan da ben evlenemem Kafamı bu sorular meşgul ediyo malesefay en iyisini yapmışın.
keşke ben de evlenmeden önce böyle şeyleri görebilseydim de şimdi kavga gürültü yerine yanlızlığımla mutlu olurdum.
illa evlenmek mi gerekiyor.Onu kaybetmekten çok bi daha aşık olamama korkusu Yaşımda çok küçük değil aşık olmadan da ben evlenemem Kafamı bu sorular meşgul ediyo malesef
Benim meselem toplum baskısı değil aslında çevremde kaç tane arkadaşım var benden büyük evlenmemiş.ben yalnızlığı seven bi insan değilim zaten ona da bu yüzden kör Kütük bağlandın sanırımilla evlenmek mi gerekiyor.
şu toplum baskısı denilen olgu nasıl bir şeydir ya.
şimdi 8 10 yıllık evli birilerine neden çocuk yapmıyosunuz diye çıkışırken daha dikkatli davranıyorum.aynı şekilde 30 35 yaşıan gelip evlenmemiş olanlara.
iyi bi bok yedim ya kendim evlenerek
Sanki bende saf temiz ne kadar duygu varsa aldı götürdü hislerim ölmüş erkek milleti kafamda bitmiş gibiilla evlenmek mi gerekiyor.
şu toSplum baskısı denilen olgu nasıl bir şeydir ya.
şimdi 8 10 yıllık evli birilerine neden çocuk yapmıyosunuz diye çıkışırken daha dikkatli davranıyorum.aynı şekilde 30 35 yaşıan gelip evlenmemiş olanlara.
iyi bi bok yedim ya kendim evlenerek
nemli giysilerin böyle ıslak kalmış sarı mutfak bezi gibi bir kokusu olur yasu kokusu neymiş okudum okudum göremedim
o sarı nemli kokan bezler direk çöp kovasınanemli giysilerin böyle ıslak kalmış sarı mutfak bezi gibi bir kokusu olur ya