? _____ Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 448 294 323 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #21 jooker .!.: güzeller ama genel olarak kaba koltuklar seçmişsin. kimilerinin kolları koltuklar kadar. kimileri kullanışsız mesela köşeler bence küçük. bence daha bak sen. Genişletmek için tıkla... bakıyorum canım onlardada bi kusur bulup başka bakıyorum şimdilik arayış içerisindeyim bakalım hayırlısı ama perdem zebra perde olcak inş:)
jooker .!.: güzeller ama genel olarak kaba koltuklar seçmişsin. kimilerinin kolları koltuklar kadar. kimileri kullanışsız mesela köşeler bence küçük. bence daha bak sen. Genişletmek için tıkla... bakıyorum canım onlardada bi kusur bulup başka bakıyorum şimdilik arayış içerisindeyim bakalım hayırlısı ama perdem zebra perde olcak inş:)
? _____ Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 448 294 323 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #22 06bebe06 .!.: beyaz hastası biri olarakk 2 diyorummmm :) Genişletmek için tıkla... en sondaki sura takımın köşe versiyonu o canım:))benimde çok hoşuma gitti.ama ayaklı mı olmalı acaba daha modern duruyomuş.bilemedim ki:S
06bebe06 .!.: beyaz hastası biri olarakk 2 diyorummmm :) Genişletmek için tıkla... en sondaki sura takımın köşe versiyonu o canım:))benimde çok hoşuma gitti.ama ayaklı mı olmalı acaba daha modern duruyomuş.bilemedim ki:S
06bebe06 Allahın dedıgı olur!!!!!! Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 1.740 21 88 38 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #23 _____ .!.: en sondaki sura takımın köşe versiyonu o canım:))benimde çok hoşuma gitti.ama ayaklı mı olmalı acaba daha modern duruyomuş.bilemedim ki:S Genişletmek için tıkla... köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :) Son düzenleme: 30 Mayıs 2013
_____ .!.: en sondaki sura takımın köşe versiyonu o canım:))benimde çok hoşuma gitti.ama ayaklı mı olmalı acaba daha modern duruyomuş.bilemedim ki:S Genişletmek için tıkla... köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :)
? _____ Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 448 294 323 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #24 06bebe06 .!.: köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :) Genişletmek için tıkla... sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:)
06bebe06 .!.: köşe takımları bence daha modern ve sıkkduruyor ama ayakları bıraz yüksek olmalı ..bende evıme beyaz köşe takımı alcammmm kesınlıkleee :) ınsallah ıstedıgın gıbı olurr tatlım güle ggüle kullan sımdıdenn egerr alırsan aldıgında resım ekler mısın merakk ettim şimdiden :)kumasıda önemlı kumasını daa leke tutmayan silinebilir birr kumastann seç tatlım kolaylık olurr :) Genişletmek için tıkla... sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:)
06bebe06 Allahın dedıgı olur!!!!!! Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 1.740 21 88 38 30 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #25 _____ .!.: sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:) Genişletmek için tıkla... amin canım ınsallah :) bencede gör iyicee içine sinsinn canım :)
_____ .!.: sağol canım benim güzel dileklerin için Rabbim sanada en güzelini nasip etsin :)inşaallah eklerim aldığımda perdeleri halıyı felan:))salon ayrı oturma odası ayrı olmucak.hem oturcaz hemde misafir ağırlıcaz inş:)kumaşının özellikleri yazmıyo internette benimde isteğim leke tutmayan olması.olmadı ankaraya giidip bakıp alcam:) Genişletmek için tıkla... amin canım ınsallah :) bencede gör iyicee içine sinsinn canım :)
ades_ballibadem Nirvana Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 2.755 78 688 İstanbul/Antalya 15 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #26 3 ve 4 çok güzel ama 3 olacaksa iki koluda normal yaptır ahşapları iptal ettir
? _____ Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 448 294 323 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _____ #27 seda_SARI .!.: 3 ve 4 çok güzel ama 3 olacaksa iki koluda normal yaptır ahşapları iptal ettir Genişletmek için tıkla... öyle yaptırılıyormu isteğe göre..
seda_SARI .!.: 3 ve 4 çok güzel ama 3 olacaksa iki koluda normal yaptır ahşapları iptal ettir Genişletmek için tıkla... öyle yaptırılıyormu isteğe göre..