Cıvıl cıvıl odam olsun diyorsan 3. yok ben soft bir odam olsun diyorsan 6.seçtiklerin hepsi bir ayrı güzel gerçii
eşimle ben beyaz hastasıyız eve girince ferah olsun sıkmasın istiyoruz.ama ben birazda renklendirmek istiyorum.6. takın 2.250 3.takım 4.500 tl6. takımın modeli güzel.3. takımın da renkleri güzel.
bizimde önceliğimiz 6 ama köşe takımı kullanımı nasıl olur acaba?salonunda kullanacaksan kesinlikle 6 numara derim hatta başka renklerle bu koltuk takımı süper oluyor ama oturma odasında kullanırım dersen 4 numaralı takım derim hem renkli hem oturma odasına çok uygun
haklısın canım:))bide bebekle daha zormodellerin hepsi güzel ama temizlik yaparken rahat edeyim dersen koltukların altına vileda ve süpürge giren bi model seç derim ben çünkü diğer türlü it çek insanın beli ağrıyor :)
bizimde önceliğimiz 6 ama köşe takımı kullanımı nasıl olur acaba?
eşimle ben beyaz hastasıyız eve girince ferah olsun sıkmasın istiyoruz.ama ben birazda renklendirmek istiyorum.6. takın 2.250 3.takım 4.500 tl
zaten bebğim var bide arkadaşlarımın küçük afacan çocukları hepsini geçtim çok kirlenir o bile sorun:))zormuş valla bu iş:)))Hayırlısı olsun:)
Yalnız ben 6. takımı hiç beğenmedim.
Neden dersen,kollukları gereksiz genişlikte.
Neredeyse oturacak yer kadar geniş tutmuşlar.
O koltuk,normal bir kollukla,şu halinin 3/2 si kadar olabilirdi.
Ayrıca yastıklar olmadan birşeye benzemeyecek.
Bu da demek oluyor ki sürekli yastık düzelteceksin.
Çocuk olunca veya misafir çocuk gelince koltuk moltuk kalmayacak.
Diğer takımlar da pek hoş görünmüyor.Kimisi hantal,kimisi kullanışsız.
Araştırmaya,gezmeye devam bence:)
Buradaki üyelerin evlerine de bakabilirsin,fikir olur.
üstteki köşe takımı harikakombinasyonuda güzel yaparsan mütiş olur bide beyaz her renkle kombine edilir:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?