- 28 Temmuz 2017
- 2.695
- 6.742
- 158
- 27
Kızlar merhaba. Hemen konuya giriyorum. Ben ilçeye atandım demiştim ya. Telegram denen grupta bilgi alışverişi yapılıyor işte. Oradan başka bir ilçede (huzurevinde) çalışan erkek hemşire bana yazdı. Aslında bilgi alışverişi falan. Sonra konu birden gönül işine geldi. 2 haftadır konuşuyoruz. Ama siz biliyorsunuz ki ben annemle yaşıyorum. Çocuk hoş sohbet birisi. Telefonda 1 defa konuştum. Fotoğrafını attı işte bana ben de ona attım. Öyle cinsellikle ilgili falan konuşmadı. Sadece sorun şu ki boşanmış ve bir kız çocuğu var 4 yaşında. Ben 25 yaşındayım kendisi 32 yaşında. Boşanma sebebi eşi bu çocuğu aldatmış. Ben ama az önce veda konuşması yaptım kızlar. Kendisi çay içelim, buluşalım diyordu. Etkilenmiş benden. Yapamam dedim. Seninle olursam çok sorumluluk almış olacağım ve annemi ortada bırakamam dedim. Kendi mutluluğum için onu hiçe sayamam dedim. O da ben olmasa bile seni tanıdığıma mutlu oldum yıllar sonra güzel duygular yaşadım demiş. Bir sonum olmaz değil mi bu çocukla? Yani düzgün bir insan profili çizdi kafamda. İstediğin kadar beklerim dedi sen hazır olana kadar. Ama anneme nasıl açıklayacağım ki hoşlandığımı? Sıkıştım kaldım. Çocuğu oyalayıp vaktini çalmak hiç istemiyorum. Kızlar gerçekten fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yazın.