- Konu Sahibi Yav he hee
-
hayırlı olsun bu arada inşallah vardır canımAz önce test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
benim bugün kanamam oldu ama çok az oldu ve kesildizaten hissediliyor inşallah bu ay sende bende ve isteyen herkes gebedir
beklediğim regl tarihine daha 5 gün var üstelikzaten hissediliyor inşallah bu ay sende bende ve isteyen herkes gebedir
inşallah vardır canım bat i bekle istersen bozma moralinidaha beklediğim regl tarihine 5 gun var
hiç erken böyle birşey olmazdı
beklediğim regl tarihine daha 5 gün var üstelik
tebrik.ederim canım gözün aydin inşallah kanadada pozitifi görürsünAz önce test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
öyle yapacağım canım bugün yine kahverengi kanamam olmuş azıcık bay a 4 kaldıinşallah vardır canım bat i bekle istersen bozma moralini
eger varsa tüm belirtilerimi yazacağıminşallah vardır canım bat i bekle istersen bozma moralini
canım genelde adet günü lekelenme olup kesilince yerlesme olur seninkidee yerleşmeye benziyor ama kesinlestirmek icin yarında olmazsan test yaparsın inşallah hamilesindirKIZLAR BİŞEY SORCAM pazar gunum adet gunumdu benım aksama azcıklekelenme oldu dun de oglen kahverengı pembemsı lekelenme oldu sabah kalktgımda adet agrım vardı az sancı gıbı normalde bugun sokmm gerekıyodu ama cok az bı kanama oldu suan da oyle sizce yerlesme olablırmı acaba
değilmişim canım hormon ilacı kullandıgım için olabılıyormus bende cok umutlanmıstm ucuncu kezz klomene baslıcam bu ay bakalm neler olacakcanım genelde adet günü lekelenme olup kesilince yerlesme olur seninkidee yerleşmeye benziyor ama kesinlestirmek icin yarında olmazsan test yaparsın inşallah hamilesindir
hayırlısı olsun canım bende klomen kullanmıştım ama faydası olmadı bendede inş. sende olurdeğilmişim canım hormon ilacı kullandıgım için olabılıyormus bende cok umutlanmıstm ucuncu kezz klomene baslıcam bu ay bakalm neler olacak
Sonuç ne oldu canımCevap verecek yok mu
Maalesef negatifSonuç ne oldu canım
Ben yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.günündeydi....kıpkırmızı kan geldi koyu değil tam kırmızıydı 2 kere gelip kesildi adet oldum sandım ama hamileymişim
Adet döngün kaç bilmiyorum ama erken görüyosan olabilir... Yok ama 30-35 günde görüyosan yerleşme zannetmiyorum çünkü bebek rahme yerleşince oluyor o yani rahme öyle hemen yerleşmiyo... Belki bi ihtimal yumurtlama da olabilir biraz daha bekle bence
Merhaba. Adetim 28 günde olurdu bu ay 7 gün gecikti bugün ilk başta açık pembe şeklinde kanamam oldu ama sonradan normal kanamaya döndü. Gecikmenin 2.ve 4.günleri test yaptım negatif çıkmştı. Normalde hiç gecikme yaşamazdm. Adetim olmadan bir hafta öncesinden gögüslerim hassaslaşır belim ve kasıklarım agrırdı. Adet belirtilerim hiç olmadı sadece arada bel agrım oldu ha adet olucam galiba dedim ama 7 gündür olmadm taki bugüne kadar. Bebek çok istiyoruz. Acaba yerleşme kanaması mı yoksa adetim mi oldu? Sizin nasıl olmuştu? Bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba. Benimki dediğim gibi adet zamanımda 2 defa kan gelmişti yerleşme kanamasının en önemli özelliği kısa süreli hafif şekilde olması . Pembe leke sonradan kanamaya döndüyse adettir diye düşünüyorum. Adetler çok düzenli bile olsa doktorlar senede 1-2 defa gecikmeyi normal kabul ediyor zaten 35 güne kadar normalmiş
İnsan böyle zamanlarda devamlı umut verici bişey olsun istiyor ama hayırlısı olsun
Rabbim bayrama hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürürde çifte bayram yaşarız inşâllah
Yerleşme kanaması denilen lekelenme nadiren yaşanan bir şeymiş. Adı biraz yanıltıcı, lekelenme aslında yerleşmeden değil o sırada oluşan ani hormon değişikliğinden oluyormuş. Regl olmadan önce lekelenme olması ve sonra kanamaya dönmesi de bundanmış. Yani gebelik dışında hormonları aniden değiştiren pek çok şey olabileceği için güvenilir bir belirti değil. Geçen ay reglime 4 gün kala bende de lekelenme oldu ve aynı gün kesildi. Sonra tam gününde regl oldum :) Burada yerleşme kanamasıyla ilgili soru soranların hemen hepsi sonunda maalesef hamile değil çıktı. Demem o ki regl gecikmesi dışında hiçbir şey kesin belirti değil. Birkaç günlük gecikme bile çoğu zaman o ay geç yumurtlama olduğu için, stresten veya başka bir nedenden olabiliyor. Belirti arayıp kendimizi üzmeyelim. Hepimize sabırlar, kolaylıklar.Belki de ben kendimi kandırıyorum her zamanki gibi bu sefer oldu demiştim. Dün ağlamaktan bi hal oldum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?