- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Yerleşme kanaması gibi bence hakkında hayırlısı insAllah canmBelimde bi kaç gündür ve karnımın yanlarında da bugün ağrı var
3 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsin canmGün aşırı ilişki oldu bu ay ve adetime 10 gün var. Bugn pembemsi kanama oluyo açık pembe. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi. Bilenler beni bi aydınlatabilir mi lütfen.
Kanda ne zaman çıkar sizce çok heyecanlıyım ya dayanamycam galiba. 2 yıllık hasret işte kolay değil.3
3 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsin canm
6 7 gun kala baktirabilirsin canm ayy ne güzel ya benimde daha hic yok benimde bir yıl oldu 1 hafta kaldi adetime bakalim nasipKanda ne zaman çıkar sizce çok heyecanlıyım ya dayanamycam galiba. 2 yıllık hasret işte kolay değil.
En iyisi cuma günü yaptır testi hem tam 7 gun kalmis oluyor o zaman hemde cuma mubarek gun o günün hatrina insAllah olumlu sonuçlar alırsınKanda ne zaman çıkar sizce çok heyecanlıyım ya dayanamycam galiba. 2 yıllık hasret işte kolay değil.
Hayırlısı ben ondan süpheleniyorum bakalım nasip.  rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin. İçlerinde bize de. ❤6 7 gun kala baktirabilirsin canm ayy ne güzel ya benimde daha hic yok benimde bir yıl oldu 1 hafta kaldi adetime bakalim nasip❤
Hastaneye gittiniz mi neden olmuyo6 7 gun kala baktirabilirsin canm ayy ne güzel ya benimde daha hic yok benimde bir yıl oldu 1 hafta kaldi adetime bakalim nasip❤
Hemde kac kez dogru duzgun ilgilenmediler senem dolmadi diye ocakta yine gittim prolaktin yüksekliği cıktı ilac içtim bakalim ne oluyor umutlanmak istemiyorum çünkü ne zaman umutlandiysam hayal kırıklığı yaşadım prolaktin engel oluyorHastaneye gittiniz mi neden olmuyo
Benim hiç böyle olmamıştı daha önce ilk defa böyle oldu. 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir hiç gününü şaşırmazBen yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.günündeydi....kıpkırmızı kan geldi koyu değil tam kırmızıydı 2 kere gelip kesildi adet oldum sandım ama hamileymişim
Adet döngün kaç bilmiyorum ama erken görüyosan olabilir... Yok ama 30-35 günde görüyosan yerleşme zannetmiyorum çünkü bebek rahme yerleşince oluyor o yani rahme öyle hemen yerleşmiyo... Belki bi ihtimal yumurtlama da olabilir biraz daha bekle bence
Benim hiç böyle olmamıştı daha önce ilk defa böyle oldu. 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir hiç gününü şaşırmaz
3 martO zaman yerleşmedir inşallahson adet ne zamandı?
İnşallah bebeğin seninledir3 mart ☺ ya bilmiyorum dayanamıyorum çok heyecanlıyım
İnşallah sağlıkla ilerliyordur ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Size bir şey sorabilir miyim ?Ben yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.günündeydi....kıpkırmızı kan geldi koyu değil tam kırmızıydı 2 kere gelip kesildi adet oldum sandım ama hamileymişim
Adet döngün kaç bilmiyorum ama erken görüyosan olabilir... Yok ama 30-35 günde görüyosan yerleşme zannetmiyorum çünkü bebek rahme yerleşince oluyor o yani rahme öyle hemen yerleşmiyo... Belki bi ihtimal yumurtlama da olabilir biraz daha bekle bence
.İnşallah sağlıkla ilerliyordur ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Size bir şey sorabilir miyim ?
İnşallah sağlıkla ilerliyordur ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Size bir şey sorabilir miyim ?
Maşallah sağlıklı ömrü olsunTabi buyur canım... Sağolasın ama o yerleşme kanamasını 2 sene önce yaşamıştım oğlum oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?