- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Bugün adet günümdü ama henüz olmadım sancım var olacakmışım gibi geliyor ama olmadım sabah olmamış olursam ilk idrarka tekrar test yapcam nerdeyse 10 tane test yaptım sadece birinde çizgi gördüm diğerlerinde göremedim umudum yok ama yinede yapcam bakalım nasip hayırlısıcanım durumun ile benide bilgilendirirmisin aynı şey şuan bende oluyor bat 9 gün var adet sancisi ve bugün kahverengi leke akinti geliyor sogan suyu içmiştim bu ay inşallah faydası olmuştur cevabını bekliyorum
Açıklamayı yaptım ordan okursunuzne durumdasınız.
hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebişinBugün adet günümdü ama henüz olmadım sancım var olacakmışım gibi geliyor ama olmadım sabah olmamış olursam ilk idrarka tekrar test yapcam nerdeyse 10 tane test yaptım sadece birinde çizgi gördüm diğerlerinde göremedim umudum yok ama yinede yapcam bakalım nasip hayırlısı
Bende tıpkı öyle oldum ama hamile değilim adet günüm geçti ama adet olmadım testte de çıkmıyomerhaba kızlar benim de size bir sorum olacaktı
benim de reglime henüz 8 gün var
5 gündür devam eden regl sancıları gibi sancılarım oluyor
dun sanci sonrası tuvalete gittiğim zaman pecetede akinti ile karışık bir halde bir damla pembe kan gördüm
bugün de yine sanci sonrası tuvalete gittiğimde camasirimda açık kahverengi lekelenme mevcuttu.
normalde regl döneminin arasında hic bir şekilde regl sancisi çekmem ve kanamam olmaz ama bu kez böyle birşey oldu. sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? korkuyorum çünkü ilk kez böyle oluyor hamile miyim yoksa acaba başka birşey mi varyardımcı olursanız çok sevinirim
ne oluyor peki bize böyleBende tıpkı öyle oldum ama hamile değilim adet günüm geçti ama adet olmadım testte de çıkmıyo
canım benimde aynı ama leke 1 gün devam etti şuan yok ama sancı arada hala oluyor ve göğüslerinde hasaslasti ben bu ay sogan suyu içmiştim ve çok akintim oldu belki tutmuştur diye ümit ediyorum . benimde senin gibi 8 gün var bata durumdan haberdar et benidene oluyor peki bize böyleben de çarşamba günü yapmayı düşünüyorum kan testi bugün 8 gün kaldı çarşambaya 4 gün kalmış olacak çıkar diye düşünüyorum
benim de yok lekelenme artık sancilarim devam ediyor aynı şekilde aynen sen de beni haberdar etcanım benimde aynı ama leke 1 gün devam etti şuan yok ama sancı arada hala oluyor ve göğüslerinde hasaslasti ben bu ay sogan suyu içmiştim ve çok akintim oldu belki tutmuştur diye ümit ediyorum . benimde senin gibi 8 gün var bata durumdan haberdar et benide
tamam canım inşallah güzel hayırlı haberler alırız ikimizdebenim de yok lekelenme artık sancilarim devam ediyor aynı şekilde aynen sen de beni haberdar et
ben gittim test yaptırdım ama negatif çıktıtamam canım inşallah güzel hayırlı haberler alırız ikimizde
canım erken bence sen bekle adetin gecikince yap istersen inşallah allah gönlüne gore verirben gittim test yaptırdım ama negatif çıktı
reglime daha 7 veya 8 gün var
acaba çok mu erken yaptırdım
hanımlar genelde regle 2 gün kala çıkar diyorlar öyle olmuş genelde
reglim gecikirse tekrar mi yaptirsam acaba ne dersiniz ?
Merhaba benimde 3 Mart bugün lekelenme yaşadım bende hamilemiyim bilmiyorum.Adetime 2 gün var testte yapmadım erken diyeMerhaba benimde son adet gunum 3 mart ben 30 gunde bir adet oluyorum normal adet tarihim 2 nisana denk geliyo bugun pecetede pembe lekelenmem oldu cok hafif bi kasik agrisi yasadim normalde baya agrili olur adetim dediginiz gibi iki gundur belim agriyo insallah yerlesme kanamasidir hamileyimdir siz ne durumdasiniz test yaptinizmi bende yapsammi bugun
öyle yapayım canım insan dayanamıyor ki istecanım erken bence sen bekle adetin gecikince yap istersen inşallah allah gönlüne gore verir
canım gunun geçmeden yapmaMerhaba benimde son adet gunum 3 mart ben 30 gunde bir adet oluyorum normal adet tarihim 2 nisana denk geliyo bugun pecetede pembe lekelenmem oldu cok hafif bi kasik agrisi yasadim normalde baya agrili olur adetim dediginiz gibi iki gundur belim agriyo insallah yerlesme kanamasidir hamileyimdir siz ne durumdasiniz test yaptinizmi bende yapsammi bugun
zaten hissediliyor inşallah bu ay sende bende ve isteyen herkes gebediröyle yapayım canım insan dayanamıyor ki iste
bu vücudumda olanlar hic normal değil ama bir değişiklik bariz var
gebe olduğumu hissediyorum nedense..
öyle yapayım canım insan dayanamıyor ki iste
bu vücudumda olanlar hic normal değil ama bir değişiklik bariz var
gebe olduğumu hissediyorum nedense..
canım adetin geçmeden yapma inşallah hamilesindir peki göğüslerde büyüme yada ağrı varmı kasikta batma varmıMerhaba benimde 3 Mart bugün lekelenme yaşadım bende hamilemiyim bilmiyorum.Adetime 2 gün var testte yapmadım erken diye
inşallah canım inşallahzaten hissediliyor inşallah bu ay sende bende ve isteyen herkes gebedir
Az önce test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyimcanım adetin geçmeden yapma inşallah hamilesindir peki göğüslerde büyüme yada ağrı varmı kasikta batma varmı
orda çıktıysa hemen kan testi yaptır canımAz önce test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?