Gebeliğe Hazırlık Kızlar yerleşme kanaması mıı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması denilen lekelenme nadiren yaşanan bir şeymiş. Adı biraz yanıltıcı, lekelenme aslında yerleşmeden değil o sırada oluşan ani hormon değişikliğinden oluyormuş. Regl olmadan önce lekelenme olması ve sonra kanamaya dönmesi de bundanmış. Yani gebelik dışında hormonları aniden değiştiren pek çok şey olabileceği için güvenilir bir belirti değil. Geçen ay reglime 4 gün kala bende de lekelenme oldu ve aynı gün kesildi. Sonra tam gününde regl oldum :) Burada yerleşme kanamasıyla ilgili soru soranların hemen hepsi sonunda maalesef hamile değil çıktı. Demem o ki regl gecikmesi dışında hiçbir şey kesin belirti değil. Birkaç günlük gecikme bile çoğu zaman o ay geç yumurtlama olduğu için, stresten veya başka bir nedenden olabiliyor. Belirti arayıp kendimizi üzmeyelim. Hepimize sabırlar, kolaylıklar.

Doğru söylüyosun canım. İnsan küçükte olsa bi ihtimal var mı ki diye bişeyler duymak istiyor işte. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Belki de ben kendimi kandırıyorum her zamanki gibi bu sefer oldu demiştim. Dün ağlamaktan bi hal oldum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah canım.

Amin canım ALLAH büyük sıkma canını biliyorum zor anlıyorum bende istiyorum ama inancımız daim olsun olacak Allah'ın izniyle ☹️

Back