yorumlarınız için teşekkürler daha koltuk takımına karar veremedım ki
takımın çok zarif bir takım ben çok beğendim buna alacağın koltuk takımıda zarif olmalı bence :) ben classi mobilyada "june" isimli takımı çok beğenmiştim o takımın ayakları aynı senin mobilyanın ayaklarına benziyordu kısacası tam senin yemek odan için üretilmiş gibi.hemen gözümde canlandırdım çok nefis olur.yanlış hatırlamyorsam birde "july "diye bir takım vardı oda çok zarifti ama bence june çok uygun olur.inegöl mağazasında Erdal bey var ondan rica et sana foto göndersin ya da classi mağazasına gidersen ordanda bakabilirsin.kaliteside çok güzel ayrıca ben yemek odamı ve koltuklarımı ordan aldım.birde saloninin koltukları çok güzel ama dediğim gibi bu takıma zarif bir koltuk takımı gider.krem ya da vizon olabilir o renkleri sevmiyorsan renk alternatifi çok hardal renginden yapmışlardı july denilen takımı süper duruyordu.june vizon rengiydi.
canım çok teşekkür ederim çok yardımcı olsun mobilyanın sitesıne baktım ama açılmıyor.ben şu modeli beğendim bunada yorum yaparmısın.tabi renkleri böyle olmayacak gerçi renklerede bi karar veremedimki herşey aynı renk olsun istemıyorum biraz başka bir renk katayım istiyorumda tabi halı ve perde uyumunuda düşünüyorum yani kafam bayağı karıştı :))))
Eki Görüntüle 669147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?