Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ...kızlar yemek odam...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güel güle kulan canım baktıkça insanın içini açan bir model seçmişsin çok başarılı...

yorumlarınız için teşekkürler daha koltuk takımına karar veremedım ki

takımın çok zarif bir takım ben çok beğendim buna alacağın koltuk takımıda zarif olmalı bence :) ben classi mobilyada "june" isimli takımı çok beğenmiştim o takımın ayakları aynı senin mobilyanın ayaklarına benziyordu kısacası tam senin yemek odan için üretilmiş gibi.hemen gözümde canlandırdım çok nefis olur.yanlış hatırlamyorsam birde "july "diye bir takım vardı oda çok zarifti ama bence june çok uygun olur.inegöl mağazasında Erdal bey var ondan rica et sana foto göndersin ya da classi mağazasına gidersen ordanda bakabilirsin.kaliteside çok güzel ayrıca ben yemek odamı ve koltuklarımı ordan aldım.birde saloninin koltukları çok güzel ama dediğim gibi bu takıma zarif bir koltuk takımı gider.krem ya da vizon olabilir o renkleri sevmiyorsan renk alternatifi çok hardal renginden yapmışlardı july denilen takımı süper duruyordu.june vizon rengiydi.

canım çok teşekkür ederim çok yardımcı olsun mobilyanın sitesıne baktım ama açılmıyor.ben şu modeli beğendim bunada yorum yaparmısın.tabi renkleri böyle olmayacak gerçi renklerede bi karar veremedimki herşey aynı renk olsun istemıyorum biraz başka bir renk katayım istiyorumda tabi halı ve perde uyumunuda düşünüyorum yani kafam bayağı karıştı :))))

Eki Görüntüle 669147

yardımcı olabilirsem ne mutlu bende yeni ev kuruyorum çok mobilyacı gezdim izmir,ankara,inegöl e defalarca gittim en sonunda inegöle karar verdim maddi açıdanda daha uygun.classi mobilyanın sitesinde ürünler yok sadece showroom olarak 1,2 ürünü mağazadan karelerle gösteriyor.ama ordaki ürünlerden çok daha fazlası ve güzeli mağazalarında var.beğendiğin model güzel ama güzelliğin yanında kullanımıda önemli mesela minderleri çıkarılabilen ürün seçersen daha rahat edersin.bu modelin sanki kılıfı çıkmıyor gibi geldi bana.birde arkasında çok yastık var yastık yarın öbürgün sorun oluyor onun yerine 2 sırt minderli olanlar daha kullanışlı.benim tercihim klasik renkler seçip odayı kırlentler ve perdeler ile renklendirmek.vizon rengin çok moda olduğunu söyledi hep gezdiğim mobilyacılar ya da en klasiği ithal kumaşların krem rengi olanı.hem kullanışlı üzerine vişne suyu döksen bile siliniyor.halı konusunda ben tek renk halı düşünüyorum.deseni olabilir ama rengi karışık halıları sevmiyorum. ben uzun vadeli kullanacağım ürünleri klasik renk düşündüm hep ama mesela perdelerim hep çok canlı oldu,kırlentlerim çiçekli olanda var düz fuşya rengi olanda var.acele etme insanın sabahtan akşama kadar fikri değişebiliyor.bir zaman sonra ne isteğini kafanda oturtuyorsun.mesela ben 1 ay önce çok beğendiğim bir koltuğu şuna iyiki almamışım diyorum :))perdecileri gez hemen karar verme,nasıl perde yaptırırsın bilmiyorum ama boncuk koydurma artık iyice baydı o boncuklar.ben uyum konuusnda "................." sitesinden çok güzel tiyolar okumuştum oraya bak istersen.

site ismi yazmak yasak galiba 100 mesajım olduysa özelden yazayım bari :) yeni öğreniyorum bende.

çok güzel yaa, ben bu resimlere baktıkça özeniyorum. aynı reklamlardakiler gibi tertemiz. güle güle kullanın

cnm ben kahve tonlarını sevmıyorum ama sneınkı kıbar durmus gıbı geldı bana...
ve o ıkı tane vıtrını almaman en mantıklısı bence..
temızlıgınden baska hıcbır artısı yok...
yer kaplıyor bosu bosuna..
bende almadım ve ıyıkı almamısım..
bı tek konsol yemek takımına yetıyor ztn..

tam begcendım renklere beyazve acık kahve olmasında yanayım ... ama koyu kahve beyazla olmaz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…