• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yemek konusunda lütfen yardım edinnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
ben 21+6 günlük hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum... sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli acıkıyorum... akşamları acıkınca su içiyorum, meyve yiyorum ama ekmek yemeden doymuyorumsenağlama doktorum pilav makarna gibi şeyleri az tüket ve kepek ekmeği ye dedi öyle diyet falan vermedi sorun varda demedi... ama ben kendimi nasıl durduracağım yaa daha hamileliğimin yarısındayım... yardım edin kızlar

canım vitamin alyosan iştahını çok açıyo diye biliyorum ben başladım hemen 2 kilo aldım.......

canım kepek ekmeği yada yulaf ekmeği kullanabilirsin. Benim eltim çok kilo aldığı için doktor son ay yulaf ekmeği yiceksin demiş eltim o ay hiç kilo almadı. O ekmekler doygunluk veriyor bence. Elmanın iştah kapatıcı özelliği olduğunu duymuştum televizyonda bir de diş fırçalamak tokluk hissi veriyomuş ender saraç söylemişti.

Allah aşkına kızlar şu vitaminin adı neyse banada verin, hamileliğimdenönce başladım hala iştah sıfır yemek yemek istiyorum yiyorumama zorla ittiriyorum resmen devamlı bulantımoluyor, 32 haftamdayım hemde ikiz hamileyi 12 kilo aldım , vitamin kilo falan yapmaz sakın bırakmayasınız, bırakın yiyin tabii dikkatle, hamur işi ekmek tuz şeker un bunları biraz silin tehlikeside vr unutmayın aman dikkat, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş. Allah'a emanet olun.

valla canım sağlığın iyi ve sende bebişinde bi problem yoksa sıkma canını ben 28 haftalık hamileyim 62 de hamile kaldım şuan 78 kiloyum 17 kilo aldım benimde herşeyim normal bebeğiminde allaha şükür.inş rahatlıklada geri verebilirim kilolu bir yapım yok verebileceğime inanıyorum

benım 2 aylıgım bugun bıttı.ve hala kendı kılomdayım.bende vıtamın ıcıyorum benımde ıstahım acık ama kepek ekmegı yıyorum sabah kahvatısında 1 dılım aksam 1 dılım yıyorum.sabah bol peynır sebze,öglen acıkınc genelde haslama sebze veya ızgara tavuk balık tabı yanında bol salata ve ekmeksız.gunde 1 kase yogurt ye,aksamları 1 kupa sut ıc.acıkınca meyve ye veya badem cevız ıcı kuru uzum felan ye.lutfen cok kılo almamaya bak yoksa odemler olusuyomus kendıne ıı bak canım :)

benım 2 aylıgım bugun bıttı.ve hala kendı kılomdayım.bende vıtamın ıcıyorum benımde ıstahım acık ama kepek ekmegı yıyorum sabah kahvatısında 1 dılım aksam 1 dılım yıyorum.sabah bol peynır sebze,öglen acıkınc genelde haslama sebze veya ızgara tavuk balık tabı yanında bol salata ve ekmeksız.gunde 1 kase yogurt ye,aksamları 1 kupa sut ıc.acıkınca meyve ye veya badem cevız ıcı kuru uzum felan ye.lutfen cok kılo almamaya bak yoksa odemler olusuyomus kendıne ıı bak canım :)

teşekkür ederim canım...a.s.

valla canım sağlığın iyi ve sende bebişinde bi problem yoksa sıkma canını ben 28 haftalık hamileyim 62 de hamile kaldım şuan 78 kiloyum 17 kilo aldım benimde herşeyim normal bebeğiminde allaha şükür.inş rahatlıklada geri verebilirim kilolu bir yapım yok verebileceğime inanıyorum

canım insan korkuyo işte fazla kilo almak bebek içinde kendin içinde zararlı olur diyolar.. doktorum bana kepek ekmeği ye pilav ve makarnayı yememeye çalış dedi... bebeğin gelişimi falan gayet güzel dedi... ama sorun çıkarsa diye korkuyorum... benim ablam ilk ikizlerine hamileydi 5 aylıkken düşük yaptı ve düşük yapmasında bebeklerin erken gelişmeside etken olmuş.. korkuyorum işte... çok sağol canıma.s.

Back