• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yazın bende karar veriyim

ruhan

Ya Kuddüs
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
547
14
118
merhaba kızlar ben daha çeyiz hazırlıklarıma yeni başlıycam inşallah. yardımınıza çok ihtiyacım var. şimdi sırayla soruyorum.
1- Günlük yemek takımı ve misafirlik ayrı almak istiyorum sizce?
2- bu takımlardan 12şer kişilik almak istiyorum sizce bu fazla mı? 6 kişilik yeterli mi?
3- çatal bıçak takımınıda 2 set almak istiyorum desem çok mu oldum acaba:23:

şimdilik bunlar bunları hallettikten sonra diğerlerine geçicem.

şimdi sizlerin bunları nasıl aldığınızı öğrenmek istiyorum. evlenecek olanlar yeni evliler hadi kızlar bekliyorum

Ben de çeyiz aşamasındayım canım. Bence çatal bıçak takımını abartmışsın :40: Ama eğer çok istiyorsan ve maddi durumun uygunsa neden olmasın. Ben misafir yemek takımını 12 kişilik günlük takımı altı kişilik almayı mantıklı buldum öyle yaptım. Yani sonuçta evde sadece sen ve eşin olacaksın:34: Misafir geldiğinde de diğer takımını kullanacaksın zaten bence boşuna yayıntı olur mutfağında

canım çatal bıçak takımına bişey diyemem ama 6 kişilk takım aldığında makineen dolmadan çalıştırma zorunda kalcak yada elde yıkayacaksın şayet misafrlık çatal bıçak takımında iyi bişeyse günlük kullanmak pek olmaz..

Günlük yemek takımım annemin seneler önce aldığı 6 kişilik bir takımdı.Onun haricinde Kütahya porselenden 12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı,6 kişilik kahvaltı takımı (keşke oda 12 kişilik olsaydı diyorum :) ) ve tencere setini hep birlikte aldık...

2 kişiyiz ama 2 günde bir çalıştırıyorum makineyi.Dolduruyorumda yani.Bardak tencere derken 6 kişilik olması farketmiyor...

Ha birde böyle 1 milyoncu tarzı yerler var ya,hediyelik eşya satan yerler.Ordanda günlük kullanmak için 12 çatal-kaşık-bıçak aldım :))

Son düzenleme:
Ben de çeyiz aşamasındayım canım. Bence çatal bıçak takımını abartmışsın :40: Ama eğer çok istiyorsan ve maddi durumun uygunsa neden olmasın. Ben misafir yemek takımını 12 kişilik günlük takımı altı kişilik almayı mantıklı buldum öyle yaptım. Yani sonuçta evde sadece sen ve eşin olacaksın:34: Misafir geldiğinde de diğer takımını kullanacaksın zaten bence boşuna yayıntı olur mutfağında

bencede çatal bıçak takımını abarttım. gülük yemek takımını da neden 12 kişilik istiyorum. her misafirime 12 kişilik takımı çıkartsam. kırılır gibi geliyor bir parçası. güzelim takım bozulur diye endişeleniyorum galiba.

canım çatal bıçak takımına bişey diyemem ama 6 kişilk takım aldığında makineen dolmadan çalıştırma zorunda kalcak yada elde yıkayacaksın şayet misafrlık çatal bıçak takımında iyi bişeyse günlük kullanmak pek olmaz..

ewet hiç öyle düşünmemiştim makine bile dolmaz. elimde yıkarım o zaman. çatal bıçakta abarttım sanki. ama şöyle nasıl olur 89 parça setim var. bide günlük için 28 parça olanlar var öyle bişey alabilirim belki demi

Günlük yemek takımım annemin seneler önce aldığı 6 kişilik bir takımdı.Onun haricinde Kütahya porselenden 12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı,6 kişilik kahvaltı takımı (keşke oda 12 kişilik olsaydı diyorum :) ) ve tencere setini hep birlikte aldık...

2 kişiyiz ama 2 günde bir çalıştırıyorum makineyi.Dolduruyorumda yani.Bardak tencere derken 6 kişilik olması farketmiyor...

Ha birde böyle 1 milyoncu tarzı yerler var ya,hediyelik eşya satan yerler.Ordanda günlük kullanmak için 12 çatal-kaşık-bıçak aldım :))

güle güle kullan canım iyi yapmışsın alıp. bende kahvaltı takımı istiyodum ama vazgeçtim sonra. onuda 12 kişilik diye takarım şimdi ben dedim. sanırım 12 kişilik takım en doğrusu

merhaba kızlar ben daha çeyiz hazırlıklarıma yeni başlıycam inşallah. yardımınıza çok ihtiyacım var. şimdi sırayla soruyorum.
1- Günlük yemek takımı ve misafirlik ayrı almak istiyorum sizce?
2- bu takımlardan 12şer kişilik almak istiyorum sizce bu fazla mı? 6 kişilik yeterli mi?
3- çatal bıçak takımınıda 2 set almak istiyorum desem çok mu oldum acaba:23:

şimdilik bunlar bunları hallettikten sonra diğerlerine geçicem.

şimdi sizlerin bunları nasıl aldığınızı öğrenmek istiyorum. evlenecek olanlar yeni evliler hadi kızlar bekliyorum

Misafir y.t. 12 kişilik makul olucaktır ancak günlük için takım almaya gerek yok.. İçinde gereksiz bir ton şey var .. Bunun yerine adet başı alınarak takım yapılabilir diye düşünüyorum. Ben öyle yapıcam.
çatal bıçak takımı benimde misafir olarak ayrı var.. günlük kullanımada yine tekli seçimlerden takım yapıcam :34:

Misafir y.t. 12 kişilik makul olucaktır ancak günlük için takım almaya gerek yok.. İçinde gereksiz bir ton şey var .. Bunun yerine adet başı alınarak takım yapılabilir diye düşünüyorum. Ben öyle yapıcam.
çatal bıçak takımı benimde misafir olarak ayrı var.. günlük kullanımada yine tekli seçimlerden takım yapıcam :34:

evet bende 89 parça almıycam günlük yemek takımımı. ama 12 kişilik takım beğendim. içinde tatlı tabağı, servis tabağı, çukur yemek tabağı ve kasesi var sadece

almak istediğin sayılara aynen katılıyorum. bende öyle yapmak istiyorum sadece günlük yemek takımını 6 kişilik mi alsam diyorum o kadar

6 kişilik takım çok az olmazmı?ben 12 kişilik takım aldım ancak ıdare edıorum cunku makınede falan oluo henuz dolmamıs oluo acmıosun falan fılan o nedenle 12 kısılık takım sart.çatal bıcakdada aynı sekılde en az 12 lı takım fazlası olsada zarar gelmez bırde benım gunluk mısafırlerım falan gelınce mısafır yemek ve catal takımlarımı kullanmıorum gunluk mutfagımdan ıdare edıorum o nedenle hemde raht oluo tekrar vıtrınle ugrasmamıs oluorum.

Back
X