Kız İsteme kızlar yaza istemem var ne yapmam gerek hiç bilmiyorum

tatariko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
3
0
28
daha önce hiç kız istemede bulunmadım. kız istemem merasimi yapacağız. büyük bir nişan istemediğimiz için de o gün yüzükler takılacak ve düğüne kadar tekrar bir merasim olmayacak. ne yapmalıyım. bohça hazırlamak falan istemiyorum. çok masraf yapmadan sevgilimle evlilik sonrası uzun bir tatil yapmayı ve yurt dışına gitmeyi planlıyoruz. sizce neler yapmalıyım lütfen yardımcı olun yakın zamanda tecrübe edenler

Yaza daha çok var neden bu kadar telaş yaptın:)) benimde iki hafta sonraya istemem var ama elbisemi bile yeni aldım. Sıkıntı yapmana gerek yok. Ailen var mı ? Eğer annen baban varsa yada teyze vs onlar size yardımcı olacaktır

Yaza daha çok var neden bu kadar telaş yaptın:)) benimde iki hafta sonraya istemem var ama elbisemi bile yeni aldım. Sıkıntı yapmana gerek yok. Ailen var mı ? Eğer annen baban varsa yada teyze vs onlar size yardımcı olacaktır
bilmem stres yaptım biraz, isteme sonrası biraz fikir verebilirseniz sevinirim. beni bu bohça meseleleri falan daha çok geriyor

Bohça yapmaniza gerek yok.
Güzelce masa süslersiniz, uyumlu şık kiyafet ve güzel bir menü.
Yeter.
Fazlasina hic gerek yok.
Dış çekim düşünebilirsiniz ayrica

Bohça yapmaniza gerek yok.
Güzelce masa süslersiniz, uyumlu şık kiyafet ve güzel bir menü.
Yeter.
Fazlasina hic gerek yok.
Dış çekim düşünebilirsiniz ayrica
tam düşündüğüm gibi bir tören tarif ettiniz desem yeridir. çok teşekkürler tavsiyeleriniz için dış çekim iyi olabilir

daha önce hiç kız istemede bulunmadım. kız istemem merasimi yapacağız. büyük bir nişan istemediğimiz için de o gün yüzükler takılacak ve düğüne kadar tekrar bir merasim olmayacak. ne yapmalıyım. bohça hazırlamak falan istemiyorum. çok masraf yapmadan sevgilimle evlilik sonrası uzun bir tatil yapmayı ve yurt dışına gitmeyi planlıyoruz. sizce neler yapmalıyım lütfen yardımcı olun yakın zamanda tecrübe edenler

biz de sizin gibi yaptık nişan söz bir arada oldu. telaşlanmayın önce. aileniz yardımcı olacak mı? başta biz de bohça vs yapmayacaktık ama sonra anneler yapmaya karar verdi. o da tatlı bi telaş oluyor. annemle çarşı pazar gezip sevdiğim adama bişeyler almak :) ama onlar da biz de sadece gelin-damat bohçası yaptık. bazı adetlerde anneye,kardeşe,babaya falan da bişeyler konuyormuş, biz öyle yapmadık. bohça meselesini aranızda kararlaştırın o yüzden.
ki bu söz-nişan olayı çok da masraflı işler değil. günümüzün şu saçma yeni gelinevdasına kapılmadığınız sürece gayet bütçe dostu olur. çok da süre varmış zaten niye bu kadar telaş yaptınız ki siz :)
kıyafetini ayakkabını seç
söz/nişanınızı kim takacaksa onunla konuş ve tarih ver
gelmesini istediğin akraba ve arkadaşlarına 1-2 ay öncesinden haber versen kafi
nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama süslemeleri hem bulunduğun şehrin çarşı pazarından yahut internetten çok uygun fiyata bulabilirsin
hiç bişeyde abartıya kaçma, insanlar sadeliğin zerafetinden bi haber görgüsüz gibi şeyler yapıyolar :)

söz ile nişan arasında 1 ay gibi bir zamanım vardı, ikisinde de ayrı ayrı dış çekim yaptırdım.
Ve hiçbirinde senin kadar telaşlanmadım. Benim de yaza düğünüm var ama senin kadar heyecanlı değilim. Bu rahatlıkla ne olacak bakalım. :KK70: :KK70: :cool:
Bir de böyle şeyleri büyükler yönetiyor genelde, senin birşey yapmana gerek kalmıyor sohbet akışı vs. derken. Ben kendi istememi bile göremedim mutfakta iş yapmaktan. :KK12::KK42:

Yeni nişanlandım benimde isteme be nişanım bir oldu bir organizasyon firimasıyla anlaşıp masa süsü gelin tagı vs evin salonunu düzenlediler kendi hediyeliklerimi yaptım dışardanda yiyecek içecek pastamı ayarladım çok da güzel oldu ayrıca bizde bohça yapmadık düğün zamanı yaparız dedik bence çok da gerekli değil ama anneler istiyor maalesef 🤦🏼‍♀️

İsteme nişan oldu mu? Merak ettim :) ben de gereksiz buluyorum şu bohça hazırlama işlerini, umarım istemez kimse 😅

X