• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın evlilik yıldönümüm..

slm kızlar biliyosunuz dün regli oldum bu sabah uyandığımda felaket sancım vardı bu dönemde ben çok sancılı geçiriyorum hemen bir ağrı kesici ilaç aldım,yataktan uzun bir süre çıkamadım kendimi sıcak tuttum neyse ağrım geçti nihayet baktım saat öğleden sonra olmuş hemen eşimin sevdiği yemekleri yaptım akşamı biraz olsun özel kılıyım diye en azından, giyindim,makyaj yaptım zaten yapmasam olmazdı hortlak gibiydi yüzüm:) akşam oldu eşim geldi baktım elinde kocaman bir buket çiçek yaptırmış içinde kırmızı güllerden oluşan,kırmızı ajurlu paketiyle özel bir çiçek olmuş çok hoşuma gitti hemen resimlerini çekip face ekledim:))neyse sonra yemeğimizi yedik :56: ve herzamanki gibi tv karşına geçip çayımızı içtik şuandada eşim kanepede horul horul uyuyor işte bir 10.yılın kutlanışı kızlar...:16:

Önemli olan birlikte olmaksaa ...Nice senelere....:42:

horul horul uyusada... çiçeğini almış ya sen ona bak.....:4:

Son düzenleme:
bugün de bizim evlilik yıl dönümümüz.4 yıl oluyor ama bizde eşimle şu sıralar pek iyi değiliz.bugün bikaç saatliğine iş yerine gitmesi gerekiyordu.kahvaltıdan sonra gitti.az önce arayıp yemek yapma balık alıcam dedi.sabah öpüp kutlamıştı ben ona pek yüz vermesemde ama başka bişey yok sanırım:(( aslında özel bişey istemiyorum aramız iyi olsun mutlu olalım bana yeter.ben de hala ev kıyafetleriyle oturuyorum zaten.sevgi,saygı insanlara verilen en güzel hediye bence...

:44:ya arkadaşlar biz de hiç o özel günlerin pek anlamı yoktur. ben özel günler saygıyla karşılansın diye uğraşıyorum eşim çok önemsemiyor. biz eşimle 5 yıl flört dönemi geçirdik 4 sene doğum günümü hatırlamadı
1 sene hatırladı o da 1 gün geç hatırladı "dün senin doğum günündü " diye.ama eşimin bi kimlik doğum günü bi de asıl doğum günü var 2sindede hatırlamamı ister.sen benim tek doğum günümü hatırlayamıyosun daha
2 kez evlilik yıldönümü geçirdik hiç özel bişiyimiz olmadı. işten eve geldi "aşşkımm bugün bizim evlilik yıldönümümüz" dedi bu kadar.
önemsemiyoruz yani. ben de alştım artk.

slm kızlar biliyosunuz dün regli oldum bu sabah uyandığımda felaket sancım vardı bu dönemde ben çok sancılı geçiriyorum hemen bir ağrı kesici ilaç aldım,yataktan uzun bir süre çıkamadım kendimi sıcak tuttum neyse ağrım geçti nihayet baktım saat öğleden sonra olmuş hemen eşimin sevdiği yemekleri yaptım akşamı biraz olsun özel kılıyım diye en azından, giyindim,makyaj yaptım zaten yapmasam olmazdı hortlak gibiydi yüzüm:) akşam oldu eşim geldi baktım elinde kocaman bir buket çiçek yaptırmış içinde kırmızı güllerden oluşan,kırmızı ajurlu paketiyle özel bir çiçek olmuş çok hoşuma gitti hemen resimlerini çekip face ekledim:))neyse sonra yemeğimizi yedik :56: ve herzamanki gibi tv karşına geçip çayımızı içtik şuandada eşim kanepede horul horul uyuyor işte bir 10.yılın kutlanışı kızlar...:16:

mutluluklar dılıyorum daha nıce 10 yıllara ınsallah canım. bende esımden hep cıcek ısterım soyle ozene bezene bı paket yaptırdıgını daha gormedım.senın esın anlasılan ozenmıs baya bunun ıcın bıle sevındım senın adına.

bu arada not dusmek ıstedım aldatılan esler eger bırbırlerını affttılerse gecmısı anarak geleceklerıne golge dusurmesınler.soylemesı cok kolay belkı ama yapılması gerekende bu.ne olur daha once yasanmıslıkları hatırlamdan yoluna sevgıyle devam et:54:

ay çok güldüm :)

hazel evli olmasan, doğum kontrol diye bir kavramdan uzaksın sanacağım, hani çocuklar, her birlikte bir hamilelik riski var sanar ya, öyle bişe sanacağım :))

asudecimm ilaç kullanarak hamile kalan ben varım canım bide eşimin kızkardeşi yani oldu mu oluyor işte Allahtan

bugün de bizim evlilik yıl dönümümüz.4 yıl oluyor ama bizde eşimle şu sıralar pek iyi değiliz.bugün bikaç saatliğine iş yerine gitmesi gerekiyordu.kahvaltıdan sonra gitti.az önce arayıp yemek yapma balık alıcam dedi.sabah öpüp kutlamıştı ben ona pek yüz vermesemde ama başka bişey yok sanırım:(( aslında özel bişey istemiyorum aramız iyi olsun mutlu olalım bana yeter.ben de hala ev kıyafetleriyle oturuyorum zaten.sevgi,saygı insanlara verilen en güzel hediye bence...

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel saygıyla,sevgiyle uzun yıllar diliyorum sana:123:
canım anlaşılan senin pek keyfin yok o yüzden canın bişey yapmak istemiyor ama kalk şöyle bir silkelen :) bak 4 yıl önce bugün nekadar özel ve heyecanlı bir gündü senin için eminim bunu bi düşün sonrada giyin,süslen,ona bugünün özel olduğunu hissettir.Hem aranızda düzelir..Zaten hediyenin anlamı yok önemli olan bu günü unutmaması oda kutlamış zaten hemde senden önce baksana daha ne istiyosunki :34:

mutluluklar dılıyorum daha nıce 10 yıllara ınsallah canım. bende esımden hep cıcek ısterım soyle ozene bezene bı paket yaptırdıgını daha gormedım.senın esın anlasılan ozenmıs baya bunun ıcın bıle sevındım senın adına.

bu arada not dusmek ıstedım aldatılan esler eger bırbırlerını affttılerse gecmısı anarak geleceklerıne golge dusurmesınler.soylemesı cok kolay belkı ama yapılması gerekende bu.ne olur daha once yasanmıslıkları hatırlamdan yoluna sevgıyle devam et:54:

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Evet doğru söylüyorsunuz ben bunu çok yapıyordum her fırsatta yüzüne vuruyordum ama sonuçta kendim daha çok üzülüyordum bize mutsuzluktan başka bişey getirmiyor o şeytanı anmak burda söz veriyorum bidaha asla geçmişi karıştırıp eşimin yüzüne yaptıklarını vurmayacağım sözzzzzzz :))

Back