Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence evlilik yıldönümünde şartalara göre evde güzel bir yemek ya da dışarda güzel bir yemek yenilebilir. hala beraberseniz demekki affetmişsiniz geçmişi kurcalamayın madem kabul ettiniz artık unutun kötü günlerinizi. birde tavsiyem eğer bir süpriz hazırlayacaksanız bunu eşiniz için değil, kendiniz için yapın. kendinizi mutlu edin. kimbilir belki onunda size küçük bir süprizi olabilir. mutluluklar dilerim.
Benim evlilik yıldönümüm 5 gün sonra ama ben birşey planlamayı düşünmüyorum sıkıldım artık her sene herşeyi kendim planlamaktan yemeğe bile gidelim demiycem hediye de almıycam kendi akıl ederse ne ala etmezse de kılımı kıpırdatmam.
Kızlar yarın benim evlilik yıldönümüm evliliğimin 10.yılına giriyorum sizin evlilik yıldönümünüz nezaman ve neler yapmıştınız bu özel gün için biraz fikir verirmisiniz bundan 2 yıl önce aldatılmış bir bayan olarak soruyorum(
bence gidin kırtasiyeden bir albüm ya da boş bir defter alın çizgisizlerden
ilk dügün fotografınızdan baslayarak
her seneniz icin bir fotograf koyun
atıyorum 3. senenizde oglunuz dogduysa onunla bir fotograf
her senenizden o sene ne kadar mutlu oldugunuzu gosteren bir fotograf
fotograf bulamadıgınız seneler icin o sene yaptıgınız gezi, basınızdan gecen komik bir hatıra varsa onu hatırlatacak bir söz olabilir.
bunları yapıstırın .
en azından sizin icin de güzel olur 10 senenin güzel anlarını hatırlayım , kolay degildir eminim ama devam etme kararı aldıysanız bugunun keyfini cıkarın . esinizden ayrı mutsuz olacagınıza inandıgınız icin ayrılmayı goze alamdıysanız eger artık keyfini cıkarmaya calısının evliliginizin.
hem esiniz de sizin hazırladıgınız albüm/deftere bakarar iyice kafasına yazar aslında sizinle ne kadar güzel bir 10 sene gecirdiginin.
bazen hayatı sıfırlamak lazım,gelecekten umut beklemek için;
gelin bunun için bir adım siz atın ve o günü özel kılmak için güzel yemekler yapıp,en güzel kıyafetlerinizi giyip eşinizi karşılayın,
hem eşiniz yaptığı hatanın ağırlığıyla ezilir vicdanen...(böyle umuyorum:44:)
Kızlar off ya az önce regli oldum inanmıyorumya bir hafta erken oldum olcak iş mi şimdi bu ya tamda hangi güne denk geldi bakarmısınız![]()
Kızlar off ya az önce regli oldum inanmıyorumya bir hafta erken oldum olcak iş mi şimdi bu ya tamda hangi güne denk geldi bakarmısınız![]()
herşey de bir hayır vardır.
belkide regl olmasaydınız size göre zamanı olmadığı halde hamil kalcaktınız buda bir ihtimal deği mi :)))