• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın evlilik yıldönümüm..

ozgoroz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
196
4
68
İstanbul
Kızlar yarın benim evlilik yıldönümüm evliliğimin 10.yılına giriyorum sizin evlilik yıldönümünüz nezaman ve neler yapmıştınız bu özel gün için biraz fikir verirmisiniz bundan 2 yıl önce aldatılmış bir bayan olarak soruyorum :((

Benim evlilik yıldönümüm 5 gün sonra ama ben birşey planlamayı düşünmüyorum sıkıldım artık her sene herşeyi kendim planlamaktan yemeğe bile gidelim demiycem hediye de almıycam kendi akıl ederse ne ala etmezse de kılımı kıpırdatmam.

bence evlilik yıldönümünde şartalara göre evde güzel bir yemek ya da dışarda güzel bir yemek yenilebilir. hala beraberseniz demekki affetmişsiniz geçmişi kurcalamayın madem kabul ettiniz artık unutun kötü günlerinizi. birde tavsiyem eğer bir süpriz hazırlayacaksanız bunu eşiniz için değil, kendiniz için yapın. kendinizi mutlu edin. kimbilir belki onunda size küçük bir süprizi olabilir. mutluluklar dilerim.

bence evlilik yıldönümünde şartalara göre evde güzel bir yemek ya da dışarda güzel bir yemek yenilebilir. hala beraberseniz demekki affetmişsiniz geçmişi kurcalamayın madem kabul ettiniz artık unutun kötü günlerinizi. birde tavsiyem eğer bir süpriz hazırlayacaksanız bunu eşiniz için değil, kendiniz için yapın. kendinizi mutlu edin. kimbilir belki onunda size küçük bir süprizi olabilir. mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evt affettim ama inanın unutmak hiç o kadar kolay olmuyor hiç bişey eskisi gibi tat vermiyor insana..:50:

Benim evlilik yıldönümüm 5 gün sonra ama ben birşey planlamayı düşünmüyorum sıkıldım artık her sene herşeyi kendim planlamaktan yemeğe bile gidelim demiycem hediye de almıycam kendi akıl ederse ne ala etmezse de kılımı kıpırdatmam.

ozaman bakalım kendi akıl etcek mi yazın bize lütfen..

Kızlar yarın benim evlilik yıldönümüm evliliğimin 10.yılına giriyorum sizin evlilik yıldönümünüz nezaman ve neler yapmıştınız bu özel gün için biraz fikir verirmisiniz bundan 2 yıl önce aldatılmış bir bayan olarak soruyorum :((

bence gidin kırtasiyeden bir albüm ya da boş bir defter alın çizgisizlerden

ilk dügün fotografınızdan baslayarak
her seneniz icin bir fotograf koyun
atıyorum 3. senenizde oglunuz dogduysa onunla bir fotograf
her senenizden o sene ne kadar mutlu oldugunuzu gosteren bir fotograf
fotograf bulamadıgınız seneler icin o sene yaptıgınız gezi, basınızdan gecen komik bir hatıra varsa onu hatırlatacak bir söz olabilir.
bunları yapıstırın .
en azından sizin icin de güzel olur 10 senenin güzel anlarını hatırlayım , kolay degildir eminim ama devam etme kararı aldıysanız bugunun keyfini cıkarın . esinizden ayrı mutsuz olacagınıza inandıgınız icin ayrılmayı goze alamdıysanız eger artık keyfini cıkarmaya calısının evliliginizin.
hem esiniz de sizin hazırladıgınız albüm/deftere bakarar iyice kafasına yazar aslında sizinle ne kadar güzel bir 10 sene gecirdiginin.

bence gidin kırtasiyeden bir albüm ya da boş bir defter alın çizgisizlerden

ilk dügün fotografınızdan baslayarak
her seneniz icin bir fotograf koyun
atıyorum 3. senenizde oglunuz dogduysa onunla bir fotograf
her senenizden o sene ne kadar mutlu oldugunuzu gosteren bir fotograf
fotograf bulamadıgınız seneler icin o sene yaptıgınız gezi, basınızdan gecen komik bir hatıra varsa onu hatırlatacak bir söz olabilir.
bunları yapıstırın .
en azından sizin icin de güzel olur 10 senenin güzel anlarını hatırlayım , kolay degildir eminim ama devam etme kararı aldıysanız bugunun keyfini cıkarın . esinizden ayrı mutsuz olacagınıza inandıgınız icin ayrılmayı goze alamdıysanız eger artık keyfini cıkarmaya calısının evliliginizin.
hem esiniz de sizin hazırladıgınız albüm/deftere bakarar iyice kafasına yazar aslında sizinle ne kadar güzel bir 10 sene gecirdiginin.

Ne güzel yazmışsınız okurken bile aklım eski güzel günlerimize gitti fotoğraflar canlandı gözümde bizim çok güzel eğlenceli günlerimiz olmuştu sosyal bir çifttik biz herzaman hatırlanır bizde doğum günü olsun,evlilik yıldönümü olsun ama dediğim gibi hiç bişey eskisi gibi tat vermiyor insana işte..

bazen hayatı sıfırlamak lazım,gelecekten umut beklemek için;

gelin bunun için bir adım siz atın ve o günü özel kılmak için güzel yemekler yapıp,en güzel kıyafetlerinizi giyip eşinizi karşılayın,

hem eşiniz yaptığı hatanın ağırlığıyla ezilir vicdanen...(böyle umuyorum:44:)

Son düzenleme:
bazen hayatı sıfırlamak lazım,gelecekten umut beklemek için;

gelin bunun için bir adım siz atın ve o günü özel kılmak için güzel yemekler yapıp,en güzel kıyafetlerinizi giyip eşinizi karşılayın,

hem eşiniz yaptığı hatanın ağırlığıyla ezilir vicdanen...(böyle umuyorum:44:)

inanın bunun için çok çabalıyorum evet güzel yemekler yapıcam yarın için ama eşimin beni aldattığını öğrendiğim günde onun için en sevdiği yemeği yapmıştım ve o yemek nefretle çöpe gitmişti bunları hatırlayınca insanın içinden yemek yapmak bile gelmiyo ya ama napıyım bu hayatı ben seçtim sil baştan yaşamak gerek hayatı bazen değilmi?

Kızlar off ya az önce regli oldum inanmıyorumya bir hafta erken oldum olcak iş mi şimdi bu ya tamda hangi güne denk geldi bakarmısınız :17:

herşey de bir hayır vardır.
belkide regl olmasaydınız size göre zamanı olmadığı halde hamil kalcaktınız buda bir ihtimal deği mi :)))

herşey de bir hayır vardır.
belkide regl olmasaydınız size göre zamanı olmadığı halde hamil kalcaktınız buda bir ihtimal deği mi :)))

ay çok güldüm :)

hazel evli olmasan, doğum kontrol diye bir kavramdan uzaksın sanacağım, hani çocuklar, her birlikte bir hamilelik riski var sanar ya, öyle bişe sanacağım :))

slm kızlar biliyosunuz dün regli oldum bu sabah uyandığımda felaket sancım vardı bu dönemde ben çok sancılı geçiriyorum hemen bir ağrı kesici ilaç aldım,yataktan uzun bir süre çıkamadım kendimi sıcak tuttum neyse ağrım geçti nihayet baktım saat öğleden sonra olmuş hemen eşimin sevdiği yemekleri yaptım akşamı biraz olsun özel kılıyım diye en azından, giyindim,makyaj yaptım zaten yapmasam olmazdı hortlak gibiydi yüzüm:) akşam oldu eşim geldi baktım elinde kocaman bir buket çiçek yaptırmış içinde kırmızı güllerden oluşan,kırmızı ajurlu paketiyle özel bir çiçek olmuş çok hoşuma gitti hemen resimlerini çekip face ekledim:))neyse sonra yemeğimizi yedik :56: ve herzamanki gibi tv karşına geçip çayımızı içtik şuandada eşim kanepede horul horul uyuyor işte bir 10.yılın kutlanışı kızlar...:16:

Back