loreal recıtal preference boya alcam kkızlar yarın bır kutu boya yeterlı mı szce?casting dısında kullanmadım hıc loreal..
sacım katlı belıme kadar gelıyo ama cok gur saclarım yok ınce tellıler ayrıca sızce 1 kutu mu almalıyım 2 mı? yardımcı olursanız cok sevınırım
cnmm benim saçlarım belimin ortasında omuzum altında valla 2 kutu ile zorla boyuyorum..eger alcagın boya koyu ise bi kutu ile idare edebilirsin ama açıkrenk alcaksannn iki kutu al derim..yada arada bi kutu boya alırım bide fazladan bi şişede su alırımmmmm ölede boyadıgım oluyorrrr..
tatlıııııııııııım ben boyadım bugun koyu sarı dore bakırla cok memnun kaldım renk suppppeeeeeeer tam ıstedıgım gıbı !!! perfectle kuafor boyamıstı bnm sacımı cok koyu olmustu sen memnun kaldysan cok sevndm cnm zaten gordum sacını cok cok tatlı olmus gule gule kullan gamzecımmm alkisalkisalkis
tatlıııııııııııım ben boyadım bugun koyu sarı dore bakırla cok memnun kaldım renk suppppeeeeeeer tam ıstedıgım gıbı !!! perfectle kuafor boyamıstı bnm sacımı cok koyu olmustu sen memnun kaldysan cok sevndm cnm zaten gordum sacını cok cok tatlı olmus gule gule kullan gamzecımmm alkisalkisalkis